Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ «ΤΑΒΑΝΙ» Η Α.Ε.Κ. ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; (ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ «ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ»;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ «ΤΑΒΑΝΙ» Η Α.Ε.Κ. ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;
(ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ «ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ»;)

Κάθε χρόνο η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά με μια «μάχη εντυπώσεων», η οποία δίνεται σε τρία επίπεδα. Το πρώτο είναι οι μεταγραφές, τόσο ως προς το κόστος όσο και ως προς την επάρκεια των παικτών που αποκτήθηκαν. Το δεύτερο είναι η επιτυχία ή η αποτυχία κάθε «μεγάλης» ομάδας να μπει στους ομίλους των δύο Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το τρίτο είναι ο συνολικός αριθμός διαρκείας. Τα δύο τελευταία είναι αυτά που «δίνουν χρώμα» στην οπαδική κόντρα, αφού στην αρχή της σεζόν δεν είναι ακόμη φανερό αν οι μεταγραφές είναι «παικταράδες» ή «παλτά».

Δεδομένου, ότι και οι 3 «μεγάλοι» έχουν περάσει στους ομίλους και των δύο Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο αριθμός των πωληθέντων διαρκείας είναι το πεδίο που χαρίζει την «ψυχολογική» νίκη των οπαδών της μιας ομάδας έναντι των υπολοίπων. Φέτος, όπως δηλώνουν και οι 3 «μεγάλοι» έχουν κάθε λόγο να είναι «ικανοποιημένοι».

Συγκεκριμένα, ο «Γαύρος του Βορρά» έχει -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- ξεπεράσει τα 18.000 διαρκείας και πορεύεται για τον «ψυχολογικό» στόχο των 20 χιλιάδων. Από την άλλη το ποδοσφαιρικό αδερφάκι του -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- βρίσκεται λίγο πιο πίσω. Τέλος η «Α.Ε.Κ. του Μελισσανίδη» έρχεται τρίτη, αν και σύμφωνα με όσα μας πληροφορούν τα «γιουσουφάκια» θα κάνει (αν δεν έχει ήδη κάνει) «ρεκόρ πενταετίας» (εννοώντας προφανώς το διάστημα επανόδου του «Διοικητικού Ηγέτη».

Φυσικά, πρόκειται για γελοιότητα και ένδειξη ξεπεσμού να «πανηγυρίζουν» τα φερέφωνα του «Διοικητικού Ηγέτη» για 14.000 διαρκείας (λίγο περισσότερα από τα μισά της καλύτερης περιόδου Ντέμη). Ωστόσο, έχουν δίκιο αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για την καλύτερη επίδοση του Μελισσανίδη στην Α.Ε.Κ. Επί της ουσίας είναι αδιάφορος ο αριθμός, αφού άλλωστε δεν είναι ίδιες και άρα συγκρίσιμες από οικονομικής άποψης οι εποχές.

Από την άλλη, όμως, μπορεί και πρέπει να βγει συμπέρασμα τουλάχιστον για την τελευταία πενταετία. Το συμπέρασμα είναι πως απ’ ότι φαίνεται η «Α.Ε.Κ. του Μελισσανίδη» έχει φτάσει αγωνιστικά και από άποψη προσέλευσης κόσμου στο «ταβάνι» της. Προσοχή! Η συμμετοχή στους ομίλους του CL ΔΕΝ σημαίνει ότι η ομάδα προόδευσε ποδοσφαιρικά (έγινε καλύτερη). Ίσως, η Ιδιοκτησία θα πρέπει να ερμηνεύσει καλύτερα απ’ ότι μέχρι τώρα και να προβληματιστεί με την στάση του κόσμου απέναντι στην ομάδα.

Μένει να δούμε αν ο «Τίγρης» θα «λάβει το μήνυμα» ή αν θα κάνει πως δεν ακούει και θα μείνει στις «δάφνες» του «ρεκόρ της τελευταίας πενταετίας».

Υ.Γ. Προφανώς οι αριθμοί και για τους 3 έχουν αλλάξει προς τα πάνω. Σε κάθε περίπτωση αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι αλλάζει και η κατάταξη. Άρα, ούτε και το συμπέρασμα.

12 Σεπτέμβρη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 3595 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ «ΤΑΒΑΝΙ» Η Α.Ε.Κ. ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; (ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ «ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ»;)