Font Size

SCREEN

Cpanel

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ» (ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ»
(ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ;)

Κάθε Καλοκαίρι εκτός από τις μεταγραφές και την προσπάθεια να σας πείσουν ότι η ομάδα είναι δυνατότερη από κάθε άλλη φορά, τα «γιουσουφάκια» μας ενημερώνουν για τις διακοπές του «Διοικητικού Ηγέτη» (βλέπε εδώ). Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Μελισσανίδης δεν αλλάζει συνήθειες όσον αφορά τα δρομολόγια και είναι λίγο-πολύ αναμενόμενη η εμφάνιση της θαλαμηγού του στα ίδια κάθε φορά σημεία. Πάντως μικρό, μεσαίο ή μεγάλο (όπως του Καλτσίδη) μια θαλαμηγός ασκεί μια κάποια γοητεία▪ ειδικά αν σκεφτούμε την ευεργετική επίδραση του λικνίσματος πάνω στα κύματα στον ύπνο. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που δεν πέφτουν εύκολα «θύματα» αυτής της γοητείας.

Φυσικά, δεν είναι εύκολο να πεις «όχι» σε μια βόλτα με κότερο. Αλλά δεν είναι και δύσκολο ειδικά αν είσαι «παληός και έμπειρος» και ξέρεις ν’ αποφεύγεις τις «κακοτοπιές». Στην εκδήλωση που ο Ο.Π.Α.Π. διοργάνωσε (και πλήρωσε) στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για την ανακοίνωση της ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. ένας πρώην Υπουργός αρνήθηκε την πρόταση του Μελισσανίδη για μια βόλτα με το κότερο (βλέπε εδώ). Δε γεννάται θέμα ότι η πληροφορία είναι σωστή. Ούτε, βεβαίως, γεννάται θέμα για την ταυτότητα του «πρώην Υπουργού».

Αν ψάξετε λίγο το ρεπορτάζ (κυρίως το φωτο-ρεπορτάζ) είναι προφανές ότι ο «κορυφαίος πρώην Υπουργός» που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση ήταν ο Κ. Λαλιώτης (το «θείο βρέφος» του ΠΑ.ΣΟ.Κ.). Οπότε, είναι και αυτός που είπε το «όχι» στον Μελισσανίδη. Κάτι που δείχνει από μέρους του σωφροσύνη καθώς δεν θέλει να «λερωθεί» τ’ όνομα του από λανθασμένες αποφάσεις (βλέπετε τι τραβάει ο Αλέξης). Στο κάτω-κάτω ΔΕΝ υπήρχε πιθανότητα μια βόλτα με το κότερο του Μελισσανίδη να μείνει μυστική (όλο και κάποιο «γιουσουφάκι» θα την ξεφούρνιζε).

Περισσότερο, όμως, σημαντική για το ΑΕΚτζήδικο ρεπορτάζ από την άρνηση Λαλιώτη για βόλτα με το σκάφος είναι η απάντηση στο ερώτημα που θέτουμε στον υπότιτλο: «Πότε επιτέλους θα πιάσει Καλαμάτα;». Αν αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο σημαντικό να πιάσει η VERA Καλαμάτα να σας λύσουμε την απορία.

Γιατί εκεί βρίσκεται εδώ και καιρό το SAPHIRE του Καλτσίδη βρε κουτά.

07 Αυγούστου 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 1979 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ» (ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ;)