Font Size

SCREEN

Cpanel

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ! (ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!
(ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Άλλη μια χρονιά που ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς. Άλλη μια αποτυχία. Και να πεις ότι δεν φαινόταν που πήγαινε το πράγμα; Να πεις (ξανά) ότι δεν είχαν προειδοποιηθεί; Ότι «πιάστηκαν στον ύπνο»; Η χθεσινή αποτυχία «της Α.Ε.Κ. του Μελισσανίδη» που γελοιοποιεί την προηγούμενη ένδοξη Ευρωπαϊκή ιστορία της δεν είναι η μοναδική τα τελευταία χρόνια και σίγουρα δεν είναι και ανεξήγητη (στα όρια του μεταφυσικού). Η περσυνή ομάδα (τόσο σε παίκτες όσο και σε ψυχολογία) που εμφανίστηκε στον πρώτο αγώνα με την Βελέζ αλλά και αυτή με τους νέους μέτριους και απροσάρμοστους ακόμη νέους παίκτες ΔΕΝ είναι Α.Ε.Κ.

Δεν είναι κυρίως ψυχολογικά. Όλοι τους θα θεωρούσαν τιμή τους να μπαίνουν σαν θεατές στο γήπεδο της να παρακολουθούν τους αγώνες της (γιατί μόνο γι’ αυτό κάνουν) αν κάποιος πολύ μέτριος (όπως αποδεικνύεται) επιχειρηματίας δεν τους πρόσφερε συμβόλαια. Το οξύμωρο είναι πως μετά πάει και τους ζητά ευθύνες!!!

Χθες για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε πως ο Μελισσανίδης και η παρέα του ΔΕΝ κάνουν για την Α.Ε.Κ. Έχει με τον αποκλειστικά δικό του τρόπο καταφέρει να καταστρέψει όλα τα καλά που στα λίγα χρόνια της «επανόδου» κατάφερε να πετύχει αυτή η ομάδα και το υπόλοιπο του προσωπικού του λογαριασμού στην Α.Ε.Κ. να περάσει από την πίστωση (των όποιων επιτυχιών) στην χρέωση (των συνεχόμενων αποτυχιών). Δυστυχώς για την Α.Ε.Κ. και την Ιστορία της αν και το καταλαβαίνει ότι δεν κάνει για την ομάδα ΔΕΝ θα φύγει από μόνος του, όχι τουλάχιστον πριν πάρει απ’ αυτή όσα περισσότερα μπορεί.

Το μόνο που έχει αξία ν’ απαιτήσουμε οι ΑΕΚτζήδες είναι το «Φτάνει ως εδώ!». Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία. Η Α.Ε.Κ. δεν θα χαθεί όταν θ’ αναγκαστεί να φύγει ο Μελισσανίδης και η παρέα του. ίσα-ίσα που τότε θα βρει τον νέο δρόμο της.

30 Ιούλη 2021
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 1138 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ! (ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)