Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΑΕΚΤΖΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; (Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΑΕΚΤΖΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;
(Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ)

Θα κάνει μεγάλο ρεκόρ κατά τα φαινόμενα φέτος η Α.Ε.Κ. στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Ρεκόρ που δεν σχετίζεται με την απόδοση της εντός του γηπέδου από το 2018 μέχρι σήμερα, αλλά με την πολυ-αναμενόμενη επιστροφή της στη Ν. Φιλαδέλφεια. Μια επιστροφή για χάρη της οποίας ο κόσμος αγοράζει εισιτήρια διαρκείας. Ωστόσο, όπως λένε «Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.». Και δεν υπάρχει καλύτερη πρόθεση από το να θες ως οπαδός να συμπαρασταθείς στην ομάδα σου όταν μπει στο νέο της γήπεδο και να χαρείς μαζί της τις μεγάλες της στιγμές μετά από πολύ καιρό. Για κάποιους θα είναι η πρώτη φορά που πατάνε το πόδι τους στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Για να έχει, όμως, μέλλον μια σχέση πρέπει να χτίζεται πάνω σε γερά θεμέλια και δεν υπάρχει πιο γερό από την ειλικρίνεια. Δεδομένου ότι το γήπεδο κατασκευάζεται σε μεγάλο ποσοστό με Κρατικά λεφτά είναι (ή θα έπρεπε να είναι) αυτονόητο πως για να λειτουργήσει θα πρέπει ΟΛΕΣ οι διαδικασίες που οδηγούν στην αδειοδότηση του να έχουν ολοκληρωθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε ΠΟΛΥ μακριά από κάτι τέτοιο και όπως ξέρουμε τον Αύγουστο το Δημόσιο δεν λειτουργεί. Οπότε αν το Πρωτάθλημα αρχίσει στις 20 του μήνα τότε κάποια παιχνίδια η Α.Ε.Κ. θα τα δώσει στο Ο.Α.Κ.Α. ή και αλλού (βλέπε εδώ).

Αυτό, όμως, απέχει πολύ από το να είναι το χειρότερο ενδεχόμενο. Για περισσότερα πρέπει να περιμένετε ως αύριο όταν και θα προβούμε σε ακόμη μια αποκάλυψη. Μέχρι τότε όσοι αγοράσατε διαρκείας απλά αναρωτηθείτε: για ποιο γήπεδο αγοράσατε διαρκείας;

Υ.Γ. Μη βιαστείτε να ξεστομίσετε οποιονδήποτε χαρακτηρισμό πριν από την αυριανή μας αποκάλυψη γιατί μπορεί να το μετανιώσετε.

10 Αυγούστου 2022
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 581 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΑΕΚΤΖΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; (Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ)