Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ Η Α.Ε.Κ. ΝΤΥΝΕΤΑΙ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» (ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ Η Α.Ε.Κ. ΝΤΥΝΕΤΑΙ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ»
(ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ)

Λένε πως ο χαρακτήρας καθενός μας φαίνεται (αναδεικνύεται) στις δυσκολίες▪ σε καταστάσεις πρωτόγνωρες στις οποίες δεν είμαστε συνηθισμένοι. Όπως, όταν βρισκόμαστε στην κορυφή μετά από πολύ καιρό ξυπνώντας την εμπάθεια και την ζήλια των υπολοίπων▪ που ψάχνουν να βρουν οτιδήποτε για να σε «κοντύνουν». Είναι τότε που πρέπει να κρατήσεις το μυαλό σου καθαρό και να επιλέξεις να μην απαντήσεις σ’ αυτά που θεωρείς προκλήσεις▪ γιατί απαντώντας τους δίνεις αξία.

Την οποία αξία θέλεις να τους την αφαιρέσεις κρατώντας άσπιλη την υπόληψη σου. Ωστόσο, στην Α.Ε.Κ. (και σ’ άλλες ομάδες οι οποίες δεν μας ενδιαφέρουν) πρώτα δρουν και μετά σκέφτονται (αν και όταν το κάνουν). Ίσως, πάλι, να νομίζουν πως είναι κόμμα και όχι ποδοσφαιρική ομάδα και νιώθουν την υποχρέωση ν’ απαντάνε σ’ όλους και σ’ όλα. Κατά καιρούς η Α.Ε.Κ. έχει ανοίξει πόλεμο με παλιούς ποδοσφαιριστές της▪ πόλεμο στον οποίο κάθε τόσο επανέρχεται.

Τελευταίο επεισόδιο ήταν αυτό με την επίθεση της Π.Α.Ε. στον Κώστα Κατσουράνη επειδή ο τελευταίος δήλωσε πως η φάση του 52’ ήταν πέναλτι υπέρ του Άρη. Αρχικά, δεν βλέπω κανένα λόγο να πρέπει η Π.Α.Ε. ν’ αντικρούσει την άποψη οποιουδήποτε που καλά κάνει και την έχει. Ακόμη περισσότερο που ο Κώστας ΔΕΝ έπαιξε μόνο στην Α.Ε.Κ.

Στην Α.Ε.Κ. ο Κατσουράνης έπαιξε από τη σεζόν 2002-2003 μέχρι τη σεζόν 2005-2006 όταν και έφυγε μαζί με τον Σάντος στην Μπενφίκα. Με την ομάδα μας δεν κατέκτησε κανένα τίτλο. Στην επάνοδο του στη Χώρα μας έπαιξε με τον Π.Α.Ο. με τον οποίο στην πρώτη του σεζόν κατέκτησε το ντάμπλ. Έπαιξε επίσης και μια σεζόν στον «Γαύρο του Βορρά». Με βάση τα παραπάνω από που κι ως που προκύπτει πως ο Κώστας ΟΦΕΙΛΕΙ πάντα να υποστηρίζει την Α.Ε.Κ.;

Ένα ακόμη ζήτημα που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι πως ελάχιστοι ποδοσφαιριστές (ισχύει για όλους τους «επαγγελματίες αθλητές») έχουν κάποια εκτός αθλητισμού εφόδια για να βιοποριστούν. Συνεπώς, αναζητούν να βρουν μια νέου τύπου επαγγελματική απασχόληση μέσα στον χώρο που κινήθηκαν και για να το πετύχουν αυτό κινούνται όπως κρίνουν καλύτερα. Συνεπώς, οι πρώην ομάδες τους δεν έχουν συμφέρον ν’ ασχολούνται με τις δηλώσεις που εκείνοι για οποιονδήποτε λόγο κάνουν. Στο κάτω-κάτω ο Κώστας δεν αναφέρθηκε σε κάτι που αφορά την περίοδο του στην ομάδα.

Πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες τη ν Π.Α.Ε. ότι σαν οργανισμός δεν έχει κανένα συμφέρον να επιδεικνύει «Δον Κιχωτικές συμπεριφορές» κυνηγώντας ανεμόμυλους. Όταν το καταλάβουν αυτό θ’ αυξήσουν και τις πιθανότητες κατάκτησης του Πρωταθλήματος γιατί θα έχουν πλήρως επικεντρωθεί στην προσπάθεια αυτή. Είναι κρίμα να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σε μια σεζόν στην οποία η ομάδα έχει μετά από πάρα πολύ καιρό βρει τον ιδανικό γι’ αυτή προπονητή, τη σωστή χημεία με παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν πλήρως το πλάνο του προπονητή τους παίζοντας πολύ θελκτικό για τους οπαδούς της ποδόσφαιρο.

 

Υ.Γ. Το τι λέμε μετά τη λήξη του παιχνιδιού (όταν πλέον το αποτέλεσμα δεν αλλάζει) έχει αξία μόνο για τα Μ.Μ.Ε. για κανέναν άλλο. Να το θυμόμαστε πάντα αυτό.

 

02 Φλεβάρη 2023
«ποθυθενάδες».

Διαβάστηκε 62 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΤΑΝ Η Α.Ε.Κ. ΝΤΥΝΕΤΑΙ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» (ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ)