Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΗΜΕΡΑ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΗΜΕΡΑ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
(ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ)

Σήμερα η μπασκετική Α.Ε.Κ. παίζει για ένα τρόπαιο. Ένα τρόπαιο που έχει 16 χρόνια να το κατακτήσει. Στο σημερινό παιχνίδι η νίκη λέει πολλά κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι κια το γόητρο της ομάδας, ενώ η ήττα δεν σημαίνει πολλά περισσότερα πέρα από την οικονομική διαφορά στο μπάτζετ των δύο αντιπάλων. Η νίκη σ’ έναν Τελικό Κυπέλλου είναι οπωσδήποτε σημαντική (άλλωστε κανείς δεν λέει «ΟΧΙ» σ’ ένα Κύπελλο)∙ δεν πρέπει όμως (στην περίπτωση που έρθει) να μας αποπροσανατολίσει σε σχέση με τους στόχους και τις δυνατότητες ειδικά της φετινής Α.Ε.Κ.

Εκτός, όμως, από τον Τελικό Κυπέλλου συμπληρώνουμε τα 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968. Για την πορεία της ταινίας στις αίθουσες σας έχουμε ήδη ενημερώσει (βλέπε εδώ). Όμως, η ταινία δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα τιμηθεί εκείνη η κατάκτηση.

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι τα ΕΛ.ΤΑ. θα κυκλοφορήσουν σειρά γραμματοσήμων για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η σειρά θα είναι η 7η στο πρόγραμμα (βλέπε εδώ) και μέχρι τώρα δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της. Εκτός από γραμματόσημα η συγκεκριμένη σειρά θα κυκλοφορήσει και σε Φάκελους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας (Φ.Π.Η.Κ.). Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Ωστόσο, πρέπει να σχολιάσουμε ότι η έκδοση της συγκεκριμένης σειράς έγινε αφορμή γαι κάποια σκωπτικά σχόλια από κάποιους συλλέκτες. Τα σχόλια αυτά αφιορούσαν την παράλειψη σημαντικότερων επετείων-γεγονότων από τα ΕΛ.ΤΑ. (στις οποίες θα έπρεπε να έχουν αφιεερωθεί κάποιες σειρές). Υποστηρίζουν ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου του 1968 θα μπορούσε να είχε τιμηθεί με την έκδοση ενός γραμματοσήμου (και όχι σειράς με διάφορες αξίες/κλάσεις) το οποίο θα συμπεριλαμβανόταν στην ετήσια σειρά «Επέτειοι-Γεγονότα η οποία θα κυκλοφορήσει πριν από αυτήν που είναι αφιερωμένη στην Α.Ε.Κ.

Εμείς πάντως είμαστε περίεργοι να δούμε πόσα γραμματόσημα θα έχει η σειρά, καθώς και το θέμα που θ’ απεικονίζεται σε καθεμία κλάση.

Κλείνουμε με τις ευχές μας για μια εμφατική νίκη-επικράτηση επί της ομάδας των κακομαθημένων Αφων Αγγελόπουλων. Μακάρι να τους δώσουμε λόγο να είναι για μέρες μουτρωμένοι.

 

17 Φλεβάρη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5092 φορές