Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. Ν.1. (2 ΝΙΚΕΣ & 1 ΗΤΤΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. Ν.1.
(2 ΝΙΚΕΣ & 1 ΗΤΤΑ)

Συμπληρώθηκαν για την Α.Ε.Κ. οι 3 πρώτες αγωνιστικές (01/12) του Πρωταθλήματος (μαζί με τα play-off). Με ένα παιχνίδι λιγότερο εξ αιτίας της αναβολής του ντέρμπι με τον «γνήσιο Γαύρο» της 1ης αγωνιστικής, αλλά και με τις αναβολές των τριών παιχνιδιών των νεοφώτιστων Πας Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπάρχει ακόμη ομοιόμορφη στατιστική εικόνα. Μετά από τρία παιχνίδια η Α.Ε.Κ. με 6β. είναι 5 πίσω από: Βόλο & «γνήσιο Γαύρο» (με 3 παιχνίδια) με 7β, «Γαύρο του Βορρά» με 8β και Άρη με 10β. Από άποψη επίθεσης έχει μαζί με Ο.Φ.Η. και «Γαύρο του Βορρά» την τρίτη επίδοση με 5 πίσω από τον «γνήσιο Γαύρο» με 6 και τον Άρη με 7 τέρματα. Από άποψη άμυνας μοιράζεται μαζί με τους δύο Γαύρους την καλύτερη επίδοση με 1 τέρμα. Την δεύτερη καλύτερη έχει ο Βόλος με 2, ενώ την τρίτη με 3 τέρματα μοιράζονται οι: Άρης, Πας Γιάννινα, Λάρισα και Π.Α.Ο.     

Στα μέχρι τώρα 3 παιχνίδια της η Α.Ε.Κ. έχει παίξει 1 φορά εντός και 2 εκτός. Συνολικά έχει 2 Νίκες, καμία Ισοπαλία και 1 Ήττα με τέρματα 5-1.

Στους εντός έδρας αγώνες της έχει 1 Νίκη (Λαμία) με τέρματα 3-0.

Στους εκτός έδρας αγώνες έχει 1 Νίκη (Παναιτωλικό) και 1 Ήττα (Ατρόμητος) με τέρματα 2-1.  

Τ’ αποτελέσματα και οι θεατές στους μέχρι στιγμής αγώνες της Α.Ε.Κ. είναι τα παρακάτω:

  • με Παναιτωλικό 2-0 και χωρίς θεατές λόγω κορονοϊού.
  • με Λαμία 3-0 και χωρίς θεατές λόγω κορονοϊού.
  • με Ατρόμητο 0-1 και χωρίς θεατές λόγω κορονοϊού.

Οι επόμενοι τρείς αγώνες μετά την διακοπή είναι εντός με τον «Γαύρο του Βορρά» (18/10), εκτός με Πας Γιάννινα (25/10) και εντός με Ο.Φ.Η. (01/11).

09 Οκτώβρη 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 1848 φορές