Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ»)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ
(ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ»)

Σύμφωνα με τις θρησκείες που είναι σε θέση να γνωρίζουν κάποια από τα μυστικά της δημιουργίας ο Άνθρωπος είναι «παιδί του Φωτός». Επιπρόσθετα όπως και κάθε τι γύρω μας αποτελείται από καθαρή ενέργεια. Οτιδήποτε βλέπουμε δέχεται πλήθος συχνοτήτων από τις οποίες και δονείται. Ανάλογη του αριθμού των δονήσεων είναι και η υπόσταση κάθε οργανισμού. Όσο λιγότερες τόσο πιο κοντά στην ύλη είναι. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δόγματα των θρησκειών αυτών καθένας μας είναι σε θέση αν το επιλέξει ν’ αυξήσει ή να μειώσει την συχνότητα των δονήσεων του αλλάζοντας αντίστοιχα και την υπόσταση του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι όλες οι Αρχαίες θρησκείες και κοσμοθεωρίες μιλούν για τουλάχιστον τέσσερα Γένη Ανθρώπων όπου καθένα ήταν χειρότερο απ’ αυτό που διαδέχτηκε (Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο, Σιδερένιο). Ωστόσο όπως μας βεβαιώνουν οι ίδιες πηγές η αλλαγή της κατάστασης μας είναι στο χέρι μας, αρκεί να το επιδιώξουμε.

Επειδή όλα κατανοούνται καλύτερα μ’ ένα παράδειγμα, γι’ αυτό και εμείς θα σας δώσουμε μια αναλογία:

Έστω ότι κάποιος φέρελπις (γεμάτος ελπίδες) νεαρός ασχολείται με την δημοσιογραφία. Στα πρώτα του βήματα και αναλόγως των συνθηκών μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός δημοσιογράφου που το παλεύει και προσπαθεί να είναι δίκαιος και να παρουσιάζει στο κοινό όσα αυτός κρίνει ενδιαφέροντα. Αν στην πορεία συνεχίσει (επιδιώκει να παραμείνει) στον ίδιο δρόμο τότε μπορεί σταδιακά να γίνει καλύτερος. Αν λοξοδρομήσει καταλήγει να γίνει «εργαλείο», το γνωστό μας «γιουσουφάκι».

Όσοι αμφιβάλλουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο ας περιμένουν μέχρι την επόμενη Δευτέρα, οπότε και θα δημοσιεύσουμε μια πρώτη απόδειξη.

Σήμερα είναι των Φώτων ή αλλιώς τα Θεοφάνεια (η φανέρωση του Θεού). Σήμερα υποτίθεται ότι δίνεται από τον Θεό η «φώτιση» σε όποιον επιθυμεί (και είναι σε θέση) να την δεχτεί. Δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος να θεωρούμε ότι η «φώτιση» δίνεται μόνο κάθε 6 Γενάρη. Αντιθέτως δίνεται καθημερινά αρκεί να θέλουμε να την λάβουμε. Απόδειξη αυτού είναι -μεταξύ λιγοστών άλλων- και η ιστοσελίδα μας.

Ας ελπίσουμε σήμερα τόσο οι Διοικούντες όσο και οι Ιδιοκτήτες την Ερασιτεχνική, την Π.Α.Ε. και την Κ.Α.Ε. να λάβουν την «φώτιση» που τόσο πολύ έχουν ανάγκη μπας και καταφέρουν να πάρουν καμιά σωστή απόφαση. Όσο για τους υπόλοιπους οι περισσότεροι δεν χρειαζόμαστε μόνο «φώτιση» αλλά και θάρρος. Το θάρρος θα μεταβάλλει τους «φωτισμένους» σε αποφασιστικούς και θα προετοιμάσει τους «μη φωτισμένους» για την «φώτιση» που έχουν ανάγκη.

Υ.Γ. Αλλάζοντας (αυξάνοντας) τις δονήσεις μας δεν ανεβαίνουμε σκαλοπάτια μόνο στην εξελικτική κλίμακα, αλλά βελτιώνουμε και ότι βρίσκεται γύρω μας (επηρεάζεται από εμάς). Φανταστείτε πόσο μεγάλη θα μπορούσαμε να κάνουμε την ομάδα της καρδιά μας αν γινόμαστε πρώτα εμείς λίγο καλύτεροι.

 

06 Γενάρη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 2044 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ»)