Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΑ «ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.» (ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΑ «ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.»
(ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)

Τα «γιουσουφάκια» της ΑΕΚτζήδικης δημοσιογραφίας έχουν αποστολή να μας πιπιλίζουν το μυαλό σχετικά με το πόσο τυχεροί θα πρέπει να αισθανόμαστε που έχουμε στο τιμόνι της ομάδας («Διοικητικό Ηγέτη») τον Μελισσανίδη. Που βάλαμε έναν «Τίγρη» στην μηχανή μας ρε παιδιά! Φυσικά τέτοιου είδους προπαγάνδα δεν κάνουν μόνο τα ΑΕΚτζήδικα «γιουσουφάκια», αλλά αυτό ας απασχολήσει τους οπαδούς/φιλάθλους των υπολοίπων ομάδων.

Σήμερα οι «πουθενάδες» φέρνουμε στο προσκήνιο την πραγματική συνεισφορά του «Τίγρη» στα κοινά της Α.Ε.Κ. Η παρουσίαση που ακολουθεί βασίζεται σε γνωστά σ’ όλους μας περιστατικά τα οποία παρατίθενται ασχολίαστα.

Ξεκινάμε με την προσφορά του Μελισσανίδη στην Ερασιτεχνική:

  • Οικονομικά συνεισέφερε 20.000 Ευρώ όπως προκύπτει από τον Ταμειακό Απολογισμό της περιόδου 1/1-31/12/2015.
  • Επιπλέον της οικονομικής ενίσχυσης ο Μελισσανίδης βοήθησε έμμεσα (χωρίς να το θέλει ή να το γνωρίζει) στην γρηγορότερη έκδοση της απόφασης του Ειρηνοδικείου σχετικά με την διεκδίκηση των δεδουλευμένων των υπαλλήλων του Σωματείου. Η συχνή επίκληση του ονόματος Του από τον Αλεξίου προκάλεσε τ’ αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Άσε που εκτός από άσκοπη (αφού η απόφαση βγήκε σε βάρος του Σωματείου) επισύρει την τιμωρία για ασέβεια των Αλεξίου και Κάσκαρη για την παράβαση της 3ης από τις 10 Εντολές: «Ου λήψει/ το όνομα του Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω», δηλαδή «Να μην επικαλείσαι το όνομα του Θεού σου μάταια»).

Η συνεισφορά του στην Κ.Α.Ε. είναι έμμεση αλλά και άγνωστη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Μελισσανίδης ήταν αυτός που έσπρωξε τον Αγγελόπουλο να γίνει (μεγαλο)μέτοχος της Κ.Α.Ε. Πέραν τούτου δεν γνωρίζουμε κάποια άλλη συνεισφορά του στην Κ.Α.Ε., γι’ αυτό αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι περισσότερο θα του ήμασταν ευγνώμονες αν μας ενημέρωνε σχετικά για να ενημερώσουμε και εσάς.

Η συνεισφορά του στην Π.Α.Ε. είναι άμεση και έμμεση, αλλά προπάντων περισσότερο γνωστή εξ’ αιτίας της δημοσιογραφικής προβολής όσων συμβαίνουν σ’ αυτήν. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Εξασφαλίζει την ομαλή διοικητική λειτουργία («Διοικητικός Ηγέτης» γαρ).
  • Παίρνει πάνω τις δύσκολες αποστολές/υποθέσεις σχετικά με τις μεταγραφές παικτών και προπονητών. Με βάση όσα γράφονται είναι αυτός που δίνει την έγκριση όταν απαιτείται οικονομική υπέρβαση.
  • Κάλυψε το οικονομικό άνοιγμα της Π.Α.Ε. (ακόμη και αν το έκανε μέσω δανεισμού από μια εταιρεία συμφερόντων της AEGEAN).
  • Μπήκε μπροστά στο σχέδιο (project το λένε οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ELITE) κατασκευής του νέου γηπέδου (αλλά παρά την εμπλοκή του δεν κατάφερε να «ψαρώσει» τον Δημαρχούκο Ν. Φιλαδέλφειας που υποτίθεται ότι με το γινάτι του έχει μπλοκάρει την πρόοδο του σχεδίου).
  • Αναλαμβάνει την παρουσίαση στους παίκτες και στο προσωπικό των στελεχών της εταιρείας (στην οποία δεν είναι καν μέτοχος) και των προπονητών. Δεδομένου ότι τυπικά δεν έχει κάποιον θεσμικό ρόλο, κάποιοι κακεντρεχείς (μακρυά από εμάς) τον παρομοιάζουν με «κονφερασιέ» (στα Γαλλικά ο παρουσιαστής) παραλληλίζοντας τον με τον αλήστου μνήμης Γιώργο Οικονομίδη.
  • Τέλος κατά καιρούς αναλαμβάνει τους ρόλους είτε του «εμψυχωτή», είτε του «κατσαδιαστή». Στη μεν πρώτη περίπτωση «εμψυχώνει» τους παίκτες, ενώ στην δεύτερη τους κατσαδιάζει (κοινώς τους «βάζει χέρι»). Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιεί «πιασάρικες» ατάκες τις οποίες αναπαράγουν πιστά (όπως τα θεόπνευστα κείμενα) τα «γιουσουφάκια». Όταν δε οι ατάκες είναι διφορούμενες αναλαμβάνουν να τις ερμηνεύσουν κιόλας.

Ωστόσο, στην τελευταία αυτή του συνεισφορά στην Π.Α.Ε. πρέπει να επιμείνουμε λίγο ακόμα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι περισσότερες από τις ατάκες του την τελευταία 3ετία ήταν από δυσνόητες έως ακατανόητες. Κάποιες, όπως η τελευταία περί «Απάτσι», είναι αν το καλοσκεφτούμε και χαζές και δεν θα έπρεπε να έχουν εκστομιστεί.

Για σκεφτείτε το λίγο. Υποτίθεται ότι με την αναφορά στους Απάτσι (αδιάφορο αν αναφερόταν στην σωστή Ινδιάνικη Φυλή) ήθελε ν’ αναφερθεί στα απαραίτητα για παίκτες της Α.Ε.Κ. θάρρος και αυταπάρνηση (τα οποία και πρέπει να επιδεικνύουν πάντα) και τα οποία προφανώς μέχρι τώρα έλειπαν από το παιχνίδι τους. Εναλλακτικά θα μπορούσε να είχε αναφερθεί είτε στους πολεμιστές των Ίνκας (ή τους προκατόχους τους Αζτέκους) ή ακόμη και στους «καμικάζε» της Ιαπωνικής Αυτοκρατορικής Αεροπορίας.

Βέβαια όπως γνωρίζουμε ούτε ο φανατισμός και η αυτοθυσία των «καμικάζε» έσωσε τον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας από την υπογραφή της συνθηκολόγησης, ενώ οι πολεμιστές των Αζτέκων και των Ίνκας δεν είχαν δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στα πρωτόγονα μεν αλλά αποτελεσματικά τουφέκια και κανόνια των Ισπανών.

Για να μην αναφερθώ στους Ινδιάνους (ανεξαρτήτως Φυλής) από τους οποίους όσοι επιβίωσαν των πολέμων με τους Λευκούς μαντρώθηκαν σε καταυλισμούς για να «εκπολιτιστούνε». Εκεί αφού ανοσοποιήθηκαν (ανέπτυξαν αντισώματα) στις ασθένειες των Λευκών ανέπτυξαν όλες τις παθογένειες του Πολιτισμού τους βυθιζόμενοι στον αλκοολισμό και την εγκληματικότητα. Μόλις τις τελευταίες δεκαετίες κατάφεραν κάποιοι απ’ αυτούς να βγούν σιγά-σιγά από το περιθώριο είτε παίρνοντας κάποια από την γή τους πίσω, είτε βγάζοντας άδειες καζίνο.

Προφανώς όμως και δεν είχε τίποτα από τα παραπάνω στο μυαλό τους όταν ξεστόμιζε την περίφημη ατάκα. Αλλά το χειρότερο δεν είναι ότι την είπε. Το χειρότερο είναι τα μετά από κάθε τέτοια ατάκα αφιερώματα στις «κορυφαίες ατάκες» του «Τίγρη» που για όσους δεν είναι «κολλημένοι» και προσωπολάτρες αποτελούν δοκιμασία για τα νεύρα τους. Γι’ αυτό και εμείς του συστήνουμε ν’ αφήσει κατά μέρος τις ατάκες και να περάσει στις πράξεις.

Αυτή είναι για την ώρα η συνεισφορά του Μελισσανίδη στα «κοινά της Α.Ε.Κ.» όπως καταγράφεται από τον οπαδικό τύπο.

 

27 Γενάρη 2017
παρατηρητής 1.

Διαβάστηκε 2629 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΑ «ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.» (ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)