Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 3+1 ΚΕΙΜΕΝΑ (ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 3+1 ΚΕΙΜΕΝΑ
(ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ)

Η δεδομένη πλέον καταστροφή των ερασιτεχνικών τμημάτων (ακόμη και αν υπάρξει με κάποιο τρόπο επανόρθωση), η έξωση αλλά κυρίως η αδιαφορία που επιδεικνύει ο ίδιος ο Μελισσανίδης έχουν δημιουργήσει το απαραίτητο κλίμα στο οποίο πλέον μπορεί θαρρετά κάθε ΑΕΚτζής να καταθέσει την άποψη του. Δυστυχώς το πλήθος των επιστολών που παρατηρείται τελευταία είναι απόρροια της καταστροφής η οποία έχει αρχίσει να συντελείται και δεν παρατηρείται σε περιόδους κατά τις οποίες ακόμη και όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα, υπάρχει στιβαρή διοίκηση.

Σήμερα κάνουμε μια επιλογή από κείμενα που μας άρεσαν για την οπτική τους.

Το πρώτο καυτηριάζει τ’ «ανεπίσημο» όνομα του γηπέδου αν και όταν αυτό χτιστεί (βλέπε εδώ). Η συγκεκριμένη επιστολή έχει αναρτηθεί και στην κατηγορία «ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ» ήδη από την ημερομηνία δημοσίευσης της στην ιστοσελίδα www.yellowfever.gr

Το δεύτερο κείμενο είναι της προηγούμενης Παρασκευής και καυτηριάζει την στάση της Original σε όσα συμβαίνουν σήμερα στο Σωματείο (βλέπε εδώ).

Το τρίτο κείμενο είναι αυτό που θα πρέπει να διαβάσουμε όλοι μας προσεκτικότερα ειδικά αν συνυπολογίσουμε και την ηλικία του επιστολογράφου (βλέπε εδώ). Το πιο ενθαρρυντικό βέβαια είναι ότι ένα παιδί Γυμνασίου δεν έχει πρόβλημα να βάλει φαρδύ-πλατύ τ’ όνομα του υπογράφοντας την επιστολή. Όπως και να δεις την επιστολή αυτή μόνο θετικά μπορείς να την αποτιμήσεις.

Το τελευταίο κείμενο είναι πέρα και πάνω από κάθε κριτική και κάθε σχολιασμό (βλέπε εδώ). Ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην συλλογή αυτή για δύο λόγους:

  • Γιατί μιλά για «νεοπλουτισμό» και τον τρόπο που αυτός σκοτώνει την «ελπίδα».
  • Γιατί το υπογράφει ο Κετσετζόγλου.

Όποιος μείνει μόνο στον τίτλο μπορεί να θεωρήσει ότι ο Κετσετζόγλου αποφάσισε να γράψει κάτι σοβαρό και με περιεχόμενο. Ευτυχώς όμως για τους φανατικούς του αναγνώστες που διασκεδάζουμε με τα κείμενα του από την πρώτη κιόλας πρόταση επανέρχεται στην εικόνα που έχουμε σχηματίσει γι’ αυτόν.

Ενώ υποτίθεται ότι μιλά για νεοπλουτισμό (συνεπώς για το φαινόμενο και όχι τις μεμονωμένες περιπτώσεις) στην πρώτη πρόταση του μιλά «…όταν μια ομάδα γίνεται μέσα σε μια νύχτα νεόπλουτη, στηριζόμενη σε ένα και μόνο άτομο, που μάλιστα δείχνει από την πρώτη στιγμή πως αν μη τι άλλο βιάζεται να κάνει πράγματα.».

Και εγώ που νόμιζα ότι έφταιγαν οι νεόπλουτοι που ασχολήθηκαν με την ομάδα (να μην πεί ένα «όχι» κι αυτή η ρουφιάνα) και όσοι τους άφησαν (έδωσαν το πράσινο φώς, χωρίς να τους ελέγξουν πρίν). Αμ δε ! Φταίει η ομάδα (νεόπλουτη ομάδα) που του «έκατσε» σαν πουτάνα του νεόπλουτου. Εσείς οι πίσω σταματήστε να γελάτε !!! Κι’ όμως αυτός είναι ο συλλογισμός του.

Αν νομίζει κανείς ότι «ο Κετσετζόγλου έκανε λάθος» ή δεν αντιλήφθηκε κάτι σωστά, πλανάται πλάνην οικτράν. Το μοναδικό «λάθος» ίσως να βρίσκεται στον τίτλο. Κατ’ τ’ άλλα ο αυτόκλητος υπερασπιστής των συμφερόντων της Α.Ε.Κ. δεν «μπορούσε» να γράψει γενικά για νεοπλουτισμό και νεόπλουτος μιάς και κανείς απ’ όσους βρίσκονται στην Α.Ε.Κ. δεν είναι πλούσιος από παλιά και μεγάλη οικογένεια και συνεπώς όλοι τους είναι νεόπλουτοι. Ωστόσο ο Κετσετζόγλου απλά ήθελε να γράψει εναντίον των Λαζόπουλου και Κοτσάτου, οι οποίοι είναι και «καμμένα χαρτιά» πλέον.

Έτσι κι’ αλλιώς ο Αλεξίου (ο οποίος συνεχίζει να είναι συνεταίρος του Κοτσάτου ή έχει αλλάξει κάτι;) συνεχίζει να επιδιώκει με «τα λεφτά των άλλων» να επιθυμεί να ελέγξει πλήρως την Κ.Α.Ε. ασχέτως των όσων γράφει κάθε φορά ο Γ. Νικολάου προσπαθώντας να του «χτίσει την εικόνα του υπεύθυνου που μοχθεί να μαζέψει τ’ απαραίτητα λεφτά για τη σύσταση της νέας Κ.Α.Ε. χωρίς να ζητήσει από τον κόσμο να συνεισφέρει ούτε Ευρώ» (βλέπε εδώ για το πρωτότυπο).

Από την άλλη για τον Μελισσανίδη (νεόπλουτος όπως και να το δείς) δεν τολμά να γράψει κουβέντα αφού περιμένει με το λυχνάρι στην πόρτα σαν τις «μωρές παρθένες» την χορηγία του Ο.Π.Α.Π.

Υ.Γ.1:Κύριε Γ. Νικολάου σας ευχόμαστε «από καρδιάς» και βιογράφος του Αλέξη Αλεξίου. Τέτοια προσωπικότητα πρέπει να βιογραφηθεί εν ζωή. Ίσως σε μια βιογραφία να έχετε καλύτερη τύχη γιατί αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις σας στο facebook την περίοδο των εκλογών καθώς και τα χαζά (μας έκαναν να γελάσουμε ακόμα και εμάς που δεν ψηφίζουμε Τσίπρα) βίντεο που «ο καθένας μας πρέπει να δεί πρίν πάει να ψηφίσει» δεν έχετε και μεγάλο «τάλαντο». Το γεγονός ότι σας θεωρούν από τους «καλούς δημοσιογράφους» πιθανότατα οφείλεται στο «μέτρο σύγκρισης» (Λούπος, Τσατάλης, Κετσετζόγλου, «δικηγόρος του διαβόλου» κ.α.).

Υ.Γ.2:Παλαιότερα για να εισπράξεις από το Δημόσιο ή να υπογράψεις σύμβαση μαζί του (μέχρι πρόσφατα ο Ο.Π.Α.Π. ήταν Δημόσιο) χρειαζόσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόσουν Α.Φ.Μ. και να έχεις απογραφεί στο Ι.Κ.Α. ως εργοδότης. Δεν πιστεύω η χορηγία να έχει κολλήσει σε τίποτα χρέη που μπλοκάρουν την έκδοση των απαραίτητων χαρτιών Κώστα. Ζήτα μια προκαταβολή έναντι στου συνολικού ποσού (όπως πρότεινε και ένας από τους μέχρι πρόσφατα εμπλεκόμενους με τα διοικητικά της Ερασιτεχνικής) και άμα σου δώσει σφύρα μας κλέφτικα…

 

30 Ιούνη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 13396 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 3+1 ΚΕΙΜΕΝΑ (ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ)