Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (Ο «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΩΝ»)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
(Ο «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΩΝ»)

Πρώτα έκαναν τον Τελικό «κόλαση» και τώρα προσπαθούν να «ρίξουν τους τόνους». Το κακό με τους διοικούντες του «Γαύρου του Βορρά» είναι ότι εκτός της μόνιμης και μοναδικής στόχευσης να μην πληγεί ο Ιβάν Σαββίδης, από κει και πέρα ΔΕΝ υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση. Επιπλέον για να υπερασπιστούν την λογική της «κλοπής» του Πρωταθλήματος από τους «Αθηναίους» προχώρησαν σ’ ανοιχτή και χωρίς λογική σύγκρουση «βγάζοντας από την ντουλάπα» τους «σκελετούς» που νόμιζαν ότι τους συμφέρουν. Μπέρδεψαν είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα μεταξύ άλλων και «τους πυροβολισμούς στο members club του Ν. Γκούμας». Πυροβολισμούς τους οποίους έριξε ο σωματοφύλακας του τότε Προέδρου της Ε.Π.Α.Ε. (ο οποίος προφανώς δεν είχε καμία σχέση με την Α.Ε.Κ.).

Όλη η λογική του «Γαύρου του Βορρά» ήταν «να ρίξει στα μαλακά» τόσο τον Ιβάν όσο και να δημιουργήσει την εντύπωση της αδίκως διωκόμενης ομάδας. Ήταν προσανατολισμένη στην μετατόπιση του ενδιαφέροντος από το ντου του Ιβάν με τ’ όπλο και την σκόπιμη επίδειξη του όταν έβγαλε το μπουφάν στο αν οι παίκτες το είχαν δει ή τους το είπαν μετά. Το γεγονός ότι αυτό που έκανε σκόπιμα ο Ιβάν είναι σε κάθε περίπτωση απαράδεκτο δεν έχει γι’ αυτούς καμία σημασία.

Τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε και ακούσαμε σχετικά με τον φόβο επεισοδίων στα «δημοσιογραφικά». Υποτίθεται ότι υπάρχει φόβος πως θα πλακωθούν μεταξύ τους όλοι αυτοί οι οπαδοί που γράφουν οχετούς και κατευθυνόμενα ρεπορτάζ, ενώ εκτελούν και «συμβόλαια ηθικής εξόντωσης». Ο Π.Σ.Α.Τ. «παραδέχτηκε» με ανακοίνωση του ότι οι περισσότεροι δεν είναι «κανονικοί» δημοσιογράφοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επίπεδο των περισσοτέρων είναι ιδιαιτέρως χαμηλό, ενώ όσοι ξεχωρίζουν δεν είναι εύκολο να ξεφύγουν από το κλίμα που αυτοί δημιουργούν σε συνεννόηση με τ’ αφεντικά των ομάδων.

Αν, όμως, οι συγκεκριμένοι «πρώτα ζουν και μετά γράφουν» οι «πουθενάδες» ΔΕΝ βλέπουμε τίποτα κακό αν τους διευκολύνουμε να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές μη λαμβάνοντας αστυνομικά μέτρα στα «δημοσιογραφικά» του Ο.Α.Κ.Α. Στο κάτω-κάτω για καθεμία «απώλεια» υπάρχουν τουλάχιστον δύο πρόθυμοι να πάρουν τη θέση του. Ίσως αν πλακωθούν μεταξύ τους «ξεκαβλώσουν» και μεταφέρουν λιγότερη χολή στα κείμενα τους (μέχρι, εννοείται, να τους διατάξουν τ’ αφεντικά τους). Από μια άλλη άποψη ο κίνδυνος να πλακωθούν μεταξύ τους είναι μάλλον μικρός έως και ασήμαντος, καθότι ως γνωστόν τα «γιουσουφάκια» δεν είναι τόσο δυναμικά. Το πολύ-πολύ να περιοριστούν σε λεκτικούς διαξιφισμούς απ’ αυτούς που είναι τυπικοί μεταξύ ανδρών. Διαξιφισμούς οι οποίοι, όμως, είναι μάλλον άτεχνοι ειδικά αν συγκριθούν μ’ αυτούς του κλασικού Ελληνικού κινηματογράφου.

Το τελευταίο χαριτωμένο που αφορά των Τελικό του ερχόμενου Σαββάτου είναι το αίτημα του «Διοικητικού Ηγέτη» να παραστεί ο Ιβάν Σαββίδης στα «επίσημα» του Ο.Α.Κ.Α. για να παρακολουθήσει μαζί του τον Τελικό. Εδώ, υπάρχουν δύο ζητήματα που και τα δύο είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα.

Το ένα είναι αν είναι δυνατή η συνύπαρξη των δύο ιδιοκτητών, ειδικά αν ισχύουν όσα διαρρέει ο «Γαύρος του Βορρά» για τον ρόλο του Μελισσανίδη φέτος στο παρασκήνιο. Αν πιστέψουμε στις διαρροές και τα «ποσταρίσματα» του νεοσσού, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ο Ιβάν να παρακολουθήσει τον αγώνα δίπλα-δίπλα με τον πρώην σύμμαχο του στη «εξυγίανση» Μελισσανίδη.

Το δεύτερο είναι η λογική ή αν θέλετε η βάση του αιτήματος Μελισσανίδη περί «αναστολής για μια μέρα» της απόφασης προκειμένου ο Ιβάν να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει τον αγώνα. Τέτοιου είδους φωτογραφικές διατάξεις οι οποίες ίσχυσαν για πολύ μικρίο χρονικό διάστημα έχουν το αντίστοιχο τους στο «αυτόματο διαζύγιο» που πέρασε ο Γ. Παπαδόπουλος προκειμένου να χωρίσει και να πάρει την Δέσποινα, αλλά και στο δικαίωμα ο ιδρυτής ενός ιδρύματος να ταφεί μετά από αίτηση του στο ίδρυμα και όχι σαν κοινός θνητός στο νεκροταφείο που μηχανεύτηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η ουσία του συγκεκριμένου αιτήματος ΔΕΝ έχει να κάνει τόσο με το γεγονός ότι είναι πιασάρικο και δίνει την εντύπωση της γαλαντομίας από την πλευρά του Μελισσανίδη. Η ουσία πάει πολύ βαθύτερα και έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση κάθε αιτήματος οποιουδήποτε οικονομικά ισχυρού από την εκάστοτε κυβέρνηση. Μια τακτική από την οποία όχι μόνο ΔΕΝ απέστη (ξέφυγε) η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ., αλλά την οποία μέσα σε μια 3ετία εξύψωσε σε δυσθεώρητα με πριν ύψη (την ίδια στιγμή που τάιζε του ιθαγενείς Μάου-μάου με το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»). Δεδομένου, όμως, ότι η ίδια αυτή Κυβέρνηση προκειμένου να «σώσει» το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παραδώσει την διοίκηση του σε FIFA & UEFA το συγκεκριμένο αίτημα πάει κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Το πιθανότερο είναι πως εκτός από τα εκατέρωθεν «εθιμικά καπνογόνα» και ενδεχομένως κάποιες μικροσυμπλοκές τίποτα το ιδιαίτερο δεν θα γίνει. Άλλωστε παραδοσιακά οι «χουλιγκάνοι» είναι περισσότερο «κύριοι» από τους «κουστουμάτους» ακόμη και όταν εκ πεποιθήσεως δεν φοράνε κουστούμι. Ζούμε σε καιρούς που οι «κουστουμάτοι» προκειμένου αφ’ ενός να εκτονώσουν την πίεση που νοιώθουν και αφ’ ετέρου να επανεκλεγούν μιλάνε και γράφουν χειρότερα και από λιμενεργάτες και πουτάνες της Τρούμπας (έχουν καταργηθεί λόγω αναβάθμισης). Ανεξάρτητα, όμως, από το ύφος τους δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε ΔΕΝ ισχύουν.

Για παράδειγμα όσα «πόσταρε» ο Γρηγόρης Ψαριανός ΔΕΝ είναι ψέμματα. Κάθε άλλο. Γι’ αυτό, άλλωστε, η προσπάθεια «αποδόμησης» τους έγινε με τον χαρακτηρισμό του λίγο-πολύ ως αλκοολικού. Όπως, επίσης, ΔΕΝ έχουν τελείως άδικο σ’ όσα ισχυρίστηκαν πριν από λίγες μέρες οι οργανωμένοι του Π.Α.Ο.Κ., την ίδια στιγμή που θα ήθελαν να μην ισχύουν όσα τους καταμαρτυρούν όλοι οι άλλοι. Κοντολογίς, αν μαζέψουμε όλα όσα βγάζει κάθε πλευρά ως «άπλυτα» των υπολοίπων θα φτιάξουμε την πλέον πλήρη ανθολογία της σύγχρονης Ιστορίας της Ελλάδας.

Όπως λένε όσοι έχουν εντρυφήσει λίγο παραπάνω στην Ιστορία μόνον η γνώση της μας σώζει από την επανάληψη των ίδιων λαθών και εν τέλει μας «πάει μπροστά». Συνεπώς, μια τέτοια ανθολογία θα είναι για τον σκοπό αυτό ιδιαιτέρως χρήσιμη. Όμως, η «πρόοδος» απαιτεί και θυσίες ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να υπερασπίσουν και με τη ζωή τους ακόμα το δίκαιο των όσων πιστεύουν.

Μήπως, τελικά, να μην ληφθεί κανένα μέτρο αστυνόμευσης ούτε στα «επίσημα» ούτε και στα «δημοσιογραφικά»; Γιατί όποιο και να είναι το αποτέλεσμα (ειδικά αν «φαγωθούν» μεταξύ τους) μόνο κέρδος θα είναι για τους υπόλοιπους. Όπως, άλλωστε, σημειώσαμε και παραπάνω για καθένα εκατέρωθεν «γιουσουφάκι» που θα «πέσει» στον «τίμιο αυτό αγώνα» υπάρχουν δύο νέα πρόθυμα να πάρουν την θέση του.

Καλό ξεμάλλιασμα και καλό ξεκατίνιασμα.

 

09 Μάη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 381 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (Ο «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΩΝ»)