Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΗΜΕΡΑ Η Α.Ε.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ (ΚΑΙ Ν’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΗΜΕΡΑ Η Α.Ε.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ
(ΚΑΙ Ν’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ)

Η νίκη την προηγούμενη εβδομάδα στην Βουδαπέστη είναι κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει οτι η δουλειά είναι τελειωμένη. Θεωρητικά αυτό το γνωρίζουν παίκτες και προπονητής και θα πρέπει να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο. Η Α.Ε.Κ. οφείλει να προκριθεί με τον πλέον εμφατικό τρόπο προκειμένου ν’ αποψδείξει στον «Γαύρο του Βορρά» ότι αξίζει να βρίσκεται στους όμιλους του CL. Πρέπει, δηλαδή, του «κόψει τον βήχα» παίζοντας όσο γίνεται καλύτερα και πειστικότερα έχοντας το πλεονέκτημα ότι παίζει μια μέρα νωρίτερα και μεταφέροντας το άγχος σ’ αυτόν.

Γιατί η Α.Ε.Κ. ΔΕΝ είναι πρωτάρα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπως ο «Γαύρος του Βορρά». Για τον λόγο αυτό γνωρίζει πως η συμμετοχή στους ομίλους είναι μεν μεγάλο επίτευγμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ειδικά μετά το «άνοιγμα της ψαλίδας» από την δεκαετία του 2000 και μετά, αλλά ΔΕΝ είναι αυτό που σ’ αλλάζει επίπεδο. Όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο είναι απλά άσχετος.

Μπορεί τα λεφτά να είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά του EUROPA, αλλά θ’ αποτελέσουν μόνο μια καλή «αρπαχτή» αν δεν έχεις «σύστημα διοίκησης». Επιτυχία για την Α.Ε.Κ. και τον «Γαύρο του Βορρά» δεν είναι η είσοδος στους ομίλους. Η «επιτυχία» καθορίζεται από την διαχείριση της συμμετοχής στους ομίλους του CL. Αυτός που θα μείνει στην «επιτυχία» της συμμετοχής έχει χάσει το νόημα ζαλισμένος από την μέθη της πρωτόγνωρης εμπειρίας. Όσο γρηγορότερα το καταλάβει τόσο πιο γρήγορα θα επαναλάβει την «επιτυχία» μέχρι που να του γίνει συνήθεια.

Αν όλοι όσοι αγωνιστούν και ο προπονητής κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει το μόνο που θα μας απασχολεί μετά το παιχνίδι θα είναι η κλήρωση. Αλλιώς η καζούρα θα είναι ανυπόφορη. Γι’ αυτό προσοχή και εγρήγορση.

Υ.Γ. Προκειμένου να μη μένουν εντυπώσεις, αλλά και να μην κοροϊδευόμαστε αυτό που κάνουν οι Ελληνικές ομάδες, οι οποίες περιμένουν πρώτα την κλήρωση και μετά ενισχύονται ΔΕΝ είναι «σύστημα διοίκησης» (ακόμα και όταν φαίνεται ν’ αποδίδει) αλλά κουτοπονηριά. Γι’ αυτό και παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που έχει περάσει από το Λιμάνι ο «γνήσιος Γαύρος» δεν έχει «απογειωθεί» όπως θα περίμεναν οι οπαδοί του.

(Σημείωση: Η εικόνα του κειμένου είναι από την ιστοσελίδα www.thepressroom.gr).

28 Αυγούστου 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4490 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΣΗΜΕΡΑ Η Α.Ε.Κ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ (ΚΑΙ Ν’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ)