Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. (ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΕΚΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.
(ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΕΚΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ)

Εκ πρώτης όψεως οι δύο ειδήσεις είναι άσχετες μεταξύ τους, άσε που δημοσιεύτηκαν με μια μέρα διαφορά. Παλαιότερη από τις δύο είναι αυτή της πρωτόδικης καταδίκης των Κοτσάτου και Αλεξίου με 26 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή για την μη εξόφληση των πρώην υπαλλήλων της Ερασιτεχνικής (βλέπε εδώ). Η νεότερη αφορούσε την νέα φανέλα της ομάδας. Μια φανέλα, η οποία με μια πρώτη ματιά ισορροπεί στα όρια της κακογουστιάς. Με μια δεύτερη είναι σαν να έχεις δεχτεί μια γροθιά στο στομάχι. Ωστόσο, πίσω από την νέα φανέλα με τις διαγώνιες (με 45ο κλίση) ρίγες στο μπροστινό της μέρος κρύβεται όπως είμαστε αποκλειστικά σε θέση να σας αποκαλύψουμε ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός. Ένας σχεδιασμός που από άποψη marketing είναι πολύ μπροστά απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Προφανώς, διαβάζοντας τον υπότιτλο έχετε ήδη καταλάβει πως τα επόμενα χρόνια η Α.Ε.Κ. μετακινώντας όλο και περισσότερο τις ρίγες (μέχρι να γίνουν οριζόντιες) θα διαμορφώσει τελικά ένα συνολάκι ότι πρέπει για φυλακισμένους. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να λανσαριστεί μια νέα στιλιστική επιλογή από το να την χρησιμοποιήσει πρώτος ένα «άτομο κύρους». Πριν, όμως, προχωρήσουμε στην αποκάλυψη (αλλά και τον προβληματισμό μας) οφείλουμε να κάνουμε μια στιλιστική παρατήρηση. Μέχρι σήμερα η Α.Ε.Κ. δεν είχε ποτέ χρησιμοποιήσει φανέλα με διαγώνιες ρίγες. Παραδοσιακά προτιμούσε τις κάθετες, αν και τις χρονιές 1932 & 1933-1937 οι ρίγες στις φανέλες ήταν οριζόντιες. Ιδιαίτερες ήταν οι φανέλες του 1938 και του 1950 με οριζόντια ρίγα (βλέπε εδώ).

Επανερχόμενοι στο ζήτημα του μοντέλου που θα λανσάρει την νέα κολεξιόν (όταν έρθει η ώρα) είναι λογικό αυτό να είναι κάποιος ΑΕΚτζής με θέση ευθύνης, ο οποίος όμως πρέπει να κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης. Από την άποψη αυτή και με βάση το βιογραφικό του ΔΕΝ υπάρχει καλύτερος από τον Αλέξη Αλεξίου. Γιατί εκτός από ψευτο-Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κατέχει υψηλά αξιώματα σε Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. Επιπλέον η ποινή 26μηνης φυλάκισης του είναι το πρώτο βήμα στην διαδικασία αυτή. Στο σημείο αυτό προέκυψε ένα ζήτημα, που έχει να κάνει με τις αγκυλώσεις απονομής της Δικαιοσύνης οι οποίες είναι χρονοβόρες.

Έχοντας ήδη μια καταδίκη στην πλάτη με 3ετή αναστολή θα χρειαστεί άλλη μία μέσα στην 3ετία προκειμένου να φυλακιστεί και να λανσάρει έτσι την νέα φανέλα με παράλληλες ρίγες. Όμως, είναι αμφίβολο αν η ανάκριση και η παραπομπή (γιατί η καταδίκη είναι σίγουρη) θα έχουν ολοκληρωθεί εντός της ερχόμενης 3ετίας. Έτσι, υπάρχουν μόνον δύο λύσεις:

  • Είτε βάζει όποιο μέσο έχει για να δικαστεί και να καταδικαστεί γρηγορότερα,
  • είτε ασκεί έφεση και καθυστερεί την εκδίκαση της τόσο ώστε να συμπέσουν οι δύο καταδίκες (ενδιαμέσως μπορεί να προκύψουν και άλλες υποθέσεις) και έτσι να πάει μέσα.

Σίγουρα η δεύτερη επιλογή είναι πιο δύσκολη, αλλά από την άλλη είναι και πιο κοντά στις οργανωτικές του δυνατότητες. Γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι πως αυτή θα επιλέξει τελικά. Πάντως όταν ο Αλεξίου μπει στη φυλακή τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο άσχημα γι’ αυτόν. Αρκεί να μην έχουν αλλάξει πολύ οι προσβάσεις του «Τίγρη» στην Ν.Δ. Φανταστείτε, μόνο το όφελος αν ο «Τίγρης» πείσει την κυβέρνηση ν’ αγοράσει την κιτρινόμαυρη φανέλα με τις οριζόντιες ρίγες για επίσημη στολή των φυλακισμένων. Και σ’ αυτή την περίπτωση ο Αλέξης θα είναι ο «επίσημος αντιπρόσωπος» της στις φυλακές.

Υ.Γ. Παρά το γεγονός ότι και ο Κοτσάτος καταδικάστηκε μαζί με τον Αλεξίου και πως και αυτός βρίσκεται συν-κατηγορούμενος του στον 16ο Τακτικό Ανακριτή η διαφορά είναι πως αυτός έχει περισσότερες ελπίδες να την γλυτώσει για την δεύτερη υπόθεση. Γιατί, όπως, θα καταθέσουν και άλλα μέλη του τότε Δ.Σ. ο Αλεξίου (κυρίως) ήταν αυτός που ως δικηγόρος τους διαβεβαίωνε για το νόμιμο της σύστασης παραδιοίκησης (η οποία αυτονομήθηκε πλήρως από το Δ.Σ.) για το Τμήμα Ποδοσφαίρου. Έτσι, αν ήταν να στοιχηματίσουμε για το ποιος θα πάει μέσα θα βάζαμε όλα μας τα λεφτά στον Αλέξη.

24 Ιούνη 2019
«πανταχού παρών 1».

Διαβάστηκε 1533 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. (ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΕΚΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ)