Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΠΕΝΙΑ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ (ΑΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΕΝΙΑ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ
(ΑΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ;)

Πολλές φορές η Ζωή είναι πολύ περισσότερο σκληρή από την Ζωή (Κωνσταντοπούλου). Επιπλέον είναι και αμείλικτη. Τόσο, που «σε πάει καροτσάκι». Έτσι, υπάρχουν στιγμές που η ίδια η Ζωή (δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν και «πουτάνα») διαψεύδει το «αφήγημα» που με τόση προσπάθεια και αγώνα έχτιζες για καιρό. Ακόμα χειρότερα όσοι σε πίστεψαν μένουν τότε «μετέωροι», νοιώθοντας σαν κάποιος να τους «τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια». Κάπως έτσι νοιώσαμε για τον αγαπητό ψευτο-Πρόεδρο του Σωματείου μας διαβάζοντας την «πρόταση-βόμβα» του για κατάργηση της επαγγελματικής λίγκας στο βόλεϊ ανδρών. Μόνο να φανταστούμε μπορούμε το σοκ που υπέστησαν όσοι τον πιστεύουν και τον υποστηρίζουν. Γιατί για να φτάσει στο σημείο ο άνθρωπος που με την χρηστή διοίκηση του εκμηδένισε τα χρέη του Σωματείου η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Φαίνεται πως ο Αλέξης (που έχει και τις πλάτες του Μελισσανίδη) δεν μπόρεσε να νικήσει τα χρέη του ανδρικού βόλεϊ. Του τμήματος που παρέλαβε με μια μεγάλη «προίκα» χρεών. Του τμήματος για το οποίο πέρυσι στο τέλος του Πρωταθλήματος η Ε.Ε.Α. έλαβε απόφαση αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών (η οποία δεν πρόλαβε να εκτελεστεί) με βάση την οποία η ομάδα θα υποβιβαζόταν. Έτσι, όταν διαβάσαμε την πρόταση-εισήγηση του Β’ Αντιπροέδρου της Ε.Σ.Α.Π. (βλέπε εδώ) ένα δυνατό ρίγος συγκίνησης διαπέρασε την ραχοκοκαλιά μας.

Προφανώς, η αντίδραση δεν άργησε να εκδηλωθεί. Οι παίκτες θεωρώντας πως ο Αλέξης ενεργεί ενδεχομένως σαν «λαγός» εξέδωσαν μια σκληρή απάντηση (βλέπε εδώ). Άλλωστε, επί της ουσίας το ζήτημα δεν είναι αν η κορυφαία κατηγορία είναι «επαγγελματική» ή «ερασιτεχνική» αλλά πως ΔΕΝ θα υπάρχουν χρέη των ομάδων στους παίκτες και τους προμηθευτές τους.

Εμείς, δεν πρόκειται να σχολιάσουμε-κριτικάρουμε όσα είπε ο Αλέξης. Όχι γιατί δεν τολμάμε ή δεν καταδεχόμαστε, αλλά γιατί όταν το έχει ήδη κάνει με τόση μαεστρία (και ταξικό πρόσημο) ο Παναγιώτης Αλιατάς (βλέπε εδώ) ΔΕΝ έχει νόημα να το προσπαθήσουμε. Ο Παναγιώτης σχολιάζει την «πρόταση-βόμβα» (και όχι μόνο) με μια σειρά από διάσπαρτα σ’ όλο το κείμενο σχόλια που αξίζουν την προσοχή σας. Εμείς, απλώς θ’ αναρωτηθούμε γεμάτοι απογοήτευση:

Τελικά, αν η λύση δεν είναι ο «επαγγελματισμός» τι τους χρειαζόμαστε τους μεγάλους «επενδυτές» στις ομάδες μας; Για να τους τρώνε κάποιοι τα «όμορφα λεφτουδάκια» τους και να τους απογοητεύουν (έτσι ώστε οι ίδιοι στη συνέχεια ν’ αφήνουν τις ομάδες καταχρεωμένες φεύγοντας);

Υ.Γ. Όπως αποδεικνύει και η περίπτωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του «Γαύρου του Βορρά» ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. είναι «τζάμπα μάγκες». Δυστυχώς γι’ αυτούς στην παρούσα φάση του Οικονομικού Κύκλου ΔΕΝ υπάρχει στην Οικονομία «πλεονάζον» και «φθηνό» χρήμα η σπατάλη του οποίου στον Αθλητισμό θα τόνωνε τα οικονομικά των ομάδων (μέσω μεγάλων χορηγικών και τηλεοπτικών συμβολαίων). Έτσι, ΟΛΟΙ τους επιστρέφουν στην ζεστή και πάντα ανοιχτή αγκαλιά του Κράτους.

05 Ιούλη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 1774 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΠΕΝΙΑ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ (ΑΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ;)