Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Α.Φ.Μ. ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ; (ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Α.Φ.Μ. ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ;
(ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ)

Καμία δήλωση-τοποθέτηση όσων έχουν «υπεύθυνη θέση» δεν είναι τυχαία. Από την άποψη αυτή και όσα είπε ο Αλεξίου για το Πρωτάθλημα του Αντρικού Βόλεϊ ΔΕΝ είναι διόλου τυχαία (βλέπε εδώ). Από την άλλη ούτε οι φήμες είναι παντελώς αστήρικτες, ακόμη και όταν βγαίνουν ανακοινώσεις διάψευσης (βλέπε εδώ). Επιπλέον, η ίδια η πραγματικότητα είναι τόσο αμείλικτη που σε συνδυασμό με τον χρόνο δεν αφήνει καμία ελπίδα. Όταν φτάνει η ώρα της κρίσης (αδειοδότηση) τότε το «όνειρο» τις περισσότερες φορές πεθαίνει. Για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια υπάρχει η «εδραία πεποίθηση» (σιγουριά) πως το αντρικό βόλεϊ της Α.Ε.Κ. δεν θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει (βλέπε εδώ). Για άλλη μια φορά η οικονομική εξυγίανση του αντρικού βόλεϊ αποδεικνύεται ένα ψέμα, ένα ψέμα με πολύ «κοντά ποδάρια».

Πάντως εμείς οι «πανταχού παρόντες» όπως δεν πιστέψαμε τα «παχιά λόγια» του Αλέξη για την μείωση των χρεών της Ερασιτεχνικής, έτσι δεν πιστέψαμε ούτε στιγμή τις φήμες για την αγορά του Α.Φ.Μ. του Παμβοχαϊκού από την Ερασιτεχνική. Και δεν τις πιστέψαμε γιατί για μια αγορά χρειάζονται λεφτά και λεφτά στο Σωματείο ΔΕΝ υπάρχουν. Ή πιο σωστά δεν φτάνουν τα 70.000 Ευρώ από τις Κάρτες Φίλου Α.Ε.Κ. που πουλήθηκαν με τα 7.000 ως τώρα διαρκείας. Έτσι, ο μόνος που θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει μια τέτοια κίνηση είναι ο Αντιπρόεδρος της «Μάνας Α.Ε.Κ.».

Ακόμα, όμως, και να γίνει η αγορά ενός Α.Φ.Μ. και να «φουντάρουν» το ήδη υφιστάμενο Τ.Α.Κ., η κατάσταση οικονομικά ΔΕΝ σώζεται. Αυτό, άλλωστε αποδεικνύεται και από το χθεσινό μας κείμενο στο οποίο εμφανίζονται όλοι οι σύλλογοι, οι Π.Α.Ε., Κ.Α.Ε. (και ένα Τ.Α.Κ.) με οφειλές στο Δημόσιο (βλέπε εδώ). Κοιτάζοντας τους επιμέρους πίνακες παρατηρούμε πως:

  • Στην περίπτωση του Ηρακλή υπάρχουν στη λίστα των μεγαλο-οφειλετών 2 Α.Φ.Μ. για την Π.Α.Ε. και άλλα 2 για την Κ.Α.Ε.
  • Στην περίπτωση της Λάρισας υπάρχουν 2 Α.Φ.Μ. της Π.Α.Ε.
  • Ομοίως και στην περίπτωση της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου.
  • Ακριβώς το ίδιο έχουμε και στην περίπτωση της Παναχαϊκής.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως αν το πλέον προσοδοφόρο επαγγελματικό άθλημα του ποδοσφαίρου είναι τόσο ελλειμματικό που οδηγεί αναγκαστικά στην ίδρυση νέων Α.Ε. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να είναι η «λύση» η «αγορά Α.Φ.Μ.». Και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή η «λύση», γιατί πολύ απλά μετά την «αγορά Α.Φ.Μ.» (που είναι το εύκολο) σειρά έχει η «σωστή διαχείριση» των λιγοστών εσόδων. Και αυτό ακριβώς είναι το δυσκολότερο.

Εμείς, πάντως, θεωρούμε πως σε λίγα χρόνια που θα έχει τελειώσει το γήπεδο και θα έχουν αυξηθεί τα έσοδα της «Μάνας Α.Ε.Κ.» (επειδή η διαχείριση και εκμετάλλευση του γηπέδου θα είναι στα δικά της χέρια και όχι του Μελισσανίδη) όλα θα φτιάξουν. Τουλάχιστον θα πληρωθούν όσοι έχουν απαιτήσεις από την Ερασιτεχνική.

 

Υ.Γ. Πάντως εμείς τους έχουμε τη λύση (βλέπε εδώ). Το μόνο που χρειάζεται είναι ν’ αλλάξει η έδρα και το σήμα. Τα χρώματα είναι σωστά.

11 Ιούλη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 3052 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Α.Φ.Μ. ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ; (ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ)