Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ (ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ
(ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ;)

Οι μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες είναι μόνον για όσους τις αντέχουν οικονομικά. Ωστόσο, κάθε τόσο συμμετέχουν για όσο αντέξουν οικονομικά ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας μόνο και μόνο για να νοιώσουν για ένα-δύο χρόνια (ή περισσότερα σε κάποιες περιπτώσεις) την χαρά της συμμετοχής μαζί με τις παραδοσιακές δυνάμεις κάθε αθλήματος στην «μεγάλη κατηγορία». Προφανώς, τα προ Ύφεσης χρόνια η συμμετοχή τέτοιων ομάδων ήταν ευκολότερη καθώς το χρήμα ήταν φθηνότερο και υπήρχαν αρκετοί πρόθυμοι χορηγοί (κάποιοι ντόπιοι) που ενίσχυαν οικονομικά την ομάδα. Αλλοίμονο, τα τελευταία χρόνια που οι ιδιωτικές χορηγίες κόπηκαν μαχαίρι» τα Χρέη έπνιξαν κυριολεκτικά τους ιδιοκτήτες των ομάδων «αναγκάζοντας» τους να ρίξουν τις ομάδες τους σε χαμηλότερες κατηγορίες όπου τα Έξοδα είναι λιγότερα και οι απαιτήσεις μικρότερες.

Δυστυχώς, η Ερασιτεχνική δεν μπόρεσε να ξεφύγει από αυτή τη Μοίρα. Το πλέον χρεωμένο τμήμα της είναι το Αντρικό Βόλεϊ. Ένα τμήμα τις τύχες του οποίου με την απίστευτη (σχεδόν «γαϊδουρινή») ανοχή της εκάστοτε Διοίκησης χειρίζονταν τα ίδια άτομα. Οι «λανθασμένες»(;) αποφάσεις τους οδήγησαν οικονομικά το τμήμα στα «βράχια». Δυστυχώς, για εκείνους η προσέλκυση νέων θυμάτων-χορηγών που για να κάνουν τον «παράγοντα» θ’ αναλάμβαναν να χρηματοδοτήσουν το τμήμα απέτυχε. Έτσι, έπρεπε να βρουν εκ των ενόντων οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν για να ξεπληρώσουν τόσο τα τρέχοντα όσο και τα παλαιότερα Χρέη.

Κάθε χρόνο παρακάλαγαν (και όταν τα παρακάλια δεν έπιαναν) και απειλούσαν όσους είχαν απαιτήσεις από προηγούμενες χρονιές. Τους έταζαν νέους διακανονισμούς και τους έδιναν κάποια λεφτά «έναντι», ζητώντας τους να τους «χαρίσουν» μέρος των οφειλομένων. Κι’ αυτό, όμως, το σύστημα δεν λειτουργούσε περισσότερο απ’ όσο χρειαζόταν για να πάρει η ομάδα την άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στο τέλος της περσυνής χρονιάς και συγκεκριμένα στις 19 Μάη για να βγάλει η Ε.Ε.Α. απόφαση αφαίρεσης βαθμών για οφειλές του Αντρικού Βόλεϊ οι οποίες χρονολογούνται από το 2011 δεχόμενη τις αντίστοιχες προσφυγές! Στη συνέχεια η απόφαση πήγε στην Αθλητική Δικαστή του Βόλεϊ η οποία πριν από λίγες μέρες έδωσε στο Αντρικό Βόλεϊ της Ερασιτεχνικής προθεσμία μέχρι τις 13 Σεπτέμβρη για να εξοφλήσει τόσο τα συγκεκριμένα Χρέη που αφορά η απόφαση της Ε.Ε.Α. όσο και τα περσυνά (βλέπε εδώ).

Αλλά αν νόμιζε πως ο περήφανος Αλεξίου θα υπέκυπτε στον εκβιασμό ήταν πολύ γελασμένη. Όπως ο Σαμψών μάζεψε όση δύναμη του απέμενε και φωνάζοντας και αυτός «Απεθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» έριξε (δεν δήλωσε στην Α1) το Αντρικό Βόλεϊ στον Καιάδα όπου οι απαιτήσεις είναι μικρότερες και εκεί δεν περνούν οι «εκβιασμοί» της Αθλητικής Δικαστού (βλέποε εδώ). Δυστυχώς για την «Μάνα Α.Ε.Κ.» κανείς από τους αγνούς οπαδούς της που την πολυαγαπούν και «παίζουν ξύλο» για πάρτη της ΔΕΝ θα βγάλει κιχ. Φοβάται, βλέπετε, μη τυχόν και στεναχωρήσει τον «Τίγρη» πριν αυτός ολοκληρώσει το γήπεδο. Μετά όμως…

Το χειρότερο ΔΕΝ είναι που εσχάτως έχουν αρχίσει κάποιοι να μεταβάλλονται σε Γαύρους. Το χειρότερο είναι ότι τους δίνουμε πρόθυμα υλικό για νέα πανό. Κρίμα για όσους πίστεψαν όσα τους έταξαν κάποιοι το 2013. Πολύ κρίμα…      

 

03 Αυγούστου 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 312 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ (ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ;)