Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Α1 ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ; (ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Α.Κ.Ε.;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Α1 ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;
(ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Α.Κ.Ε.;)

Από τα μέσα Φλεβάρη που ο Γαύρος αυτοκτόνησε μέχρι σήμερα πολύ νερό έχει κυλήσει στ’ αυλάκι. Οι Αγγελόπουλοι απέτυχαν να προκαλέσουν την «επανάσταση» που υπολόγιζαν ξεσηκώνοντας τις περισσότερες ομάδες εναντίον της Ομοσπονδίας και αυτο-αποβλήθηκαν από το Πρωτάθλημα. Επιπλέον, μετά την αυτο-αποβολή τους απέτυχαν να προκαλέσουν την οικονομική καταστροφή των υπολοίπων τόσο μέσω της μείωσης των τηλεοπτικών εσόδων όσο και της «κεντρικής χορηγίας». Δυστυχώς ή ευτυχώς στη Χώρα μας το μεγαλύτερο μέρος της «ιδιωτικής» οικονομικής δραστηριότητας κινείται σε συνάρτηση με το Κράτος. Είτε ως πελάτη, είτε ως χορηγό. Έτσι, η μείωση του ποσού των τηλεοπτικών δικαιωμάτων περνά στην περίπτωση μας από την έγκριση της Κυβέρνησης.

Με βάση τα όσα διαρρέονται τις τελευταίες μέρες η ελεγχόμενη πλέον από την Κυβέρνησης της Ν.Δ. Ε.Ρ.Τ. ΔΕΝ θα προχωρήσει σε μείωση του ποσού των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Επιπλέον, βρέθηκε όπως φαίνεται νέος «κεντρικός χορηγός». Έτσι, το Πρωτάθλημα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. δεν φαίνεται ν’ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα εξ’ αιτίας της οικειοθελούς απουσίας της ομάδας του Λιμανιού. Μένει, τελικά, η άσχημη (εκ του αποτελέσματος) εντύπωση που η ερυθρόλευκη προπαγάνδα προσπάθησε να δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Μια εντύπωση την οποία μόνον οι πλέον φανατικοί Γαύροι θα μπορούσαν να συμμερίζονται, γιατί μόνον αυτοί εξ’ αιτίας του φανατισμού τους θα ήταν τόσο στενόμυαλοι να πιστέψουν ότι ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. δεν θα έβρισκε (ή θα του έβρισκαν) νέα συμβόλαια για να καλύψει τις απώλειες των εσόδων του.

Γιατί, αν ο Γαύρος έχει από πίσω του πολλούς ψηφοφόρους και άρα μπορεί να προκαλέσει στην Κυβέρνηση της Ν.Δ. κάποια στιγμή μεγάλο «πολιτικό κόστος», άλλο τόσο «πολιτικό κόστος» μπορεί να της προκαλέσει οποιαδήποτε επιβολή «λύσης» (που θ’ αφορά την παραμονή του Γαύρου στην Α1) «με το στανιό». Άσε που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ΔΕΝ υπήρχε νόμιμος (ή στα πλαίσια της νομιμότητας) τρόπος για να παραμείνουν οι ερυθρόλευκοι στην Α1. Γι’ αυτό και παρά την εκπεφρασμένη δημοσίως βούληση τους οι Αυγενάκης-Βασιλακόπουλος ΔΕΝ προχώρησαν σε «πρωτοβουλία για το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ».

Το οποίο «καλό του Ελληνικού Μπάσκετ» μπορεί να επιδιωχθεί μόνον όταν όλες οι ομάδες καταλάβουν πως καμιά τους από μόνη της ΔΕΝ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από το ίδιο το άθλημα. Οι ομάδες υπάρχουν για να υπηρετούν το άθλημα και όχι το αντίθετο. Είναι καλύτερα για όλους ν’ αφήσουν τους Αγγελόπουλους (αν είναι ακόμα οι ουσιαστικοί και όχι οι τυπικοί ιδιοκτήτες) να σκεφτούν με την ησυχία τους και ν’ αποτιμήσουν τα όσα έκαναν. Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια στην Α2. Τότε, θα είναι ευκολότερη οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους, εκτός αν ο φανατισμός συνεχίζει να τους θολώνει το μυαλό. Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση εν τω μεταξύ οι εξελίξεις στην Α1 να έχουν ξεπεράσει (και αφήσει πίσω) την ομάδα των Αγγελόπουλων. Να έχουν μάθει (συνηθίσει) οι υπόλοιπες ομάδες να ζουν χωρίς τους ερυθρόλευκους.           

03 Σεπτέμβρη 2019
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 288 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Α1 ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ; (ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Α.Κ.Ε.;)