Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΓΝΗΣΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ» (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΑΜΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΓΝΗΣΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ»
(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΑΜΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟ)

Όλα όσα έχουν αξία να γραφτούν για την δέκατη όγδοη αγωνιστική μπορούν να συνοψιστούν σε μια και μόνη παράγραφο. Και οι «τέσσερις μεγάλοι» έπαιξαν την Κυριακή με πρώτο τον «γνήσιο Γαύρο» εκτός έδρας με τη Λαμία. Ο «Γαύρος του Βορρά» αντιμετώπιζε εντός την Α.Ε.Κ. την ίδια ώρα που στο Ο.Α.Κ.Α. ο Π.Α.Ο. έπαιζε με τον τελευταίο Πανιώνιο. Δεδομένης της βαθμολογικής κατάστασης οι νίκες των δύο Γαύρων ήταν κάτι περισσότερο από επιβεβλημένες. Τελικά, αυτό που έπρεπε να γίνει για να συνεχίσει το Πρωτάθλημα να έχει ενδιαφέρον έγινε. Τώρα, αν έπρεπε να «ισιωθούν κάποιες γωνίες» τι να κάνουμε…

Ο «γνήσιος Γαύρος» κατάφερε να περάσει από τη Λαμία με το άνετο 4-0. Το ωραίο με τα ερυθρόλευκους δημοσιογράφους είναι πως όταν κερδίζουν είναι ομαδάρα, ενώ όταν δεν τα καταφέρνουν τους φταίνε πάντα οι «εξυγιαντές». Σήμερα ίσχυσαν και τα δύο αφού το αδερφάκι τους του Βορρά χρειάστηκε την Ισραηλινή βοήθεια για να κερδίσει την Α.Ε.Κ. και να παραμείνει στο κατόπι τους. Στους ερυθρόλευκους το μόνο που έχουμε να υπενθυμίσουμε (και ν’ αφιερώσουμε) είναι το: «Να φτιάξουν ομάδα να κερδίζουν και τους διαιτητές».

Η νίκη της ομάδας του Ιβάν επί της Α.Ε.Κ. στην Τούμπα δεν είναι (δυστυχώς) κάτι συνταρακτικό. Όχι μόνο εξ’ αιτίας της έλλειψης ποιότητας σε θέσεις που η Α.Ε.Κ. «πονά» εδώ και πολύ καιρό, αλλά κυρίως επειδή η «ομάδα του Μελισσανίδη» έχει αφεθεί τελείως απροστάτευτη στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο. Είναι, δε, σε αναλογικά χειρότερη θέση από αυτή που ήταν επί Αδαμίδη και Δημητρέλλο. Έτσι, «είδηση» (και μάλιστα συνταρακτική) θα είναι όταν ξυπνήσουν οι ΑΕΚτζήδες και «ζητήσουν τα ρέστα» απ’ όσους τους φλομιάζουν στο ψέμα τόσο καιρό.

Εκτός όμως από τον «γνήσιο Γαύρο» ένα ευκολότερο απ’ ότι περίμενε απόγευμα είχε και ο Π.Α.Ο. με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μένει να δούμε αν η ομάδα του Δώνη θα καταφέρει να κερδίσει την Ξάνθη εκτός πραγματοποιώντας για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες.

Την δέκατη όγδοη αγωνιστική θα τη θυμούνται στο Λιμάνι για την πανηγυρική επιβεβαίωση τους σ’ όσα υποστηρίζουν φέτος. Αυτό είναι άσχετο με το παρελθόν τους, αφού τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του συστήματος που υπηρετεί τον Ιβάν Σαββίδη επί της ουσίας αποτελούν το καλύτερο συγχωροχάρτι για όσα έκαναν Σωκράτης και Βαγγέλης. Την δέκατη όγδοη αγωνιστική επιβεβαιώθηκε (δυστυχώς) για μια ακόμη φορά ότι «η Α.Ε.Κ. του Μελισσανίδη» έχει καταντήσει κλωτσοσκούφι και τελείως ανυπόληπτη. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τους χαχόλους (και δυστυχώς απ’ αυτούς έχουμε πολλούς).

13 Γενάρη 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 1085 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΓΝΗΣΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ» (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΑΜΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟ)