Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

«ΣΤΑ ΑΚΡΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚΟΥΣΕΦΣΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ (ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«ΣΤΑ ΑΚΡΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚΟΥΣΕΦΣΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ
(ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ)

Κανονικά αυτή την περίοδο οι Γαύροι στο μπάσκετ πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι. Εκτός από τους ίδιους που αναγκαστικά (αφού δεν ολοκληρώθηκε η Α2) μένουν πιστοί στο #mexri_telous τώρα που βρήκαν και τον μπασκετικό Π.Α.Ο. συμπαραστάτη (αφού και αυτός αποφάσισε να μείνει μέχρι τέλους στην Ευρωλίγκα) θα έπρεπε να «πετάνε στα ουράνια». Άσε που η επιστροφή του Σλούκα τους δίνει (μέχρι ν’ αρχίσει η Ευρωλίγκα) και αρκετές ελπίδες για κάτι καλό. Παρ’ όλα αυτά ΔΕΝ μπορούν να μην «τρώγονται» συνεχώς με κάποιον. Φυσικά, δεν έχει ρώτημα ότι τα έβαλαν πάλι με τον Γ. Βασιλακόπουλο και την νέα «αυθαιρεσία» του. Όπως και κάθε ζήτημα και αυτό που σχολιάζουμε σήμερα έχει δύο όψεις.

«Απεφάσισε και διέταξε», λοιπόν, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και στην Α2 για την περίοδο 2020-2021 ΔΕΝ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κανένας «κοινοτικός» παίκτης (ενώ στην αρχική προκήρυξη γινόταν λόγος για έναν). Αυτή του η ενέργεια ξεσήκωσε τη μήνι των Γαύρων οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με εξώδικο (και προφανώς θα κυνηγήσουν την δικαίωση τους). Ο εκνευρισμός των Γαύρων είναι πολύ μεγάλος και αυτό αποδεικνύεται από αυτή την ανάρτηση του έτερου (εκτός του Βασιλακόπουλου) Γιώργου (του Κογκαλίδη ντε). Η αξία του κειμένου του Κογκαλίδη έγκειται στο γεγονός ότι απ’ ότι φαίνεται στον Γαύρο φέτος άλλα ήθελαν και άλλα θ’ αναγκαστούν να κάνουν και αυτό τους έχει εκνευρίσει.

Θυμάστε την φιλολογία που συνόδεψε την πρόσληψη Μπαρτζώκα ο οποίος ήθελε η ομάδα του να παίζει στην Α1 έτσι ώστε ο Γαύρος να παίζει σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα με τους ίδιους παίκτες. Λίγο ο κορωνοϊός και λίγο η Ομοσπονδία με την απόφαση της να σταματήσει η Α2 και ο στόχος δεν επετεύχθη. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο προγραμματισμός «πήγε περίπατο» προκαλώντας εκνευρισμό στους Γαύρους. Άρα, το αναμενόμενο και για το επόμενο πρωτάθλημα είναι να παίζουν με άλλη ομάδα στην Α2 και άλλη στην Ευρωλίγκα ελπίζοντας η ομάδα της Α2 να κερδίσει την άνοδο και ταυτόχρονα ο Βασιλακόπουλος να μην ελέγχει την Ομοσπονδία.

Με βάση όσα οι Γαύροι ισχυρίζονται η «Ελληνική ομάδα» της Α2 άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Στην ομάδα αυτή αγωνίζεται και ο «κοινοτικός» Ποκουσέφσκι, ο οποίος με την νέα προκήρυξη ΔΕΝ θ’ αγωνίζεται. Οπότε, αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή σ’ επίπεδο αντιδράσεων εκτιμώ ότι αφορά περισσότερο την κόντρα με τον Βασιλακόπουλο παρά εκφράζει την τσαντίλα τους για την μη συμμετοχή του Ποκουσέφσκι. Στο κάτω-κάτω η αλλαγή αυτή ισχύει για όλες τις ομάδες. Εκτός αν εκτιμούν ότι χωρίς τον Ποκουσέφσκι δεν θ’ ανέβουν κατηγορία.

Ο Γιώργος (Βασιλακόπουλος) έδωσε στους Γαύρους εν γένει και στον έτερο Γιώργο (Κογκαλίδη) μια ακόμη ευκαιρία να τον στοχοποιήσουν. Το «δίκαιο» ή το «άδικο» της στοχοποίησης εν πολλοίς και ζήτημα ερμηνείας. Αυτό που δεν είναι ζήτημα ερμηνείας είναι ότι ο Γιώργος Κογκαλίδης ενδεχομένως και επειδή έχει σηκώσει μόνος του και για πολύ καιρό το βάρος της επίθεσης στον Βασιλακόπουλο έχει χάσει κάθε μέτρο και γράφει βλακείες. Πιθανόν να νομίζει πως επειδή και αυτόν (όπως και τον Βασιλακόπουλο) τον λένε Γιώργο μπορεί και αυτός να γράφει ότι (και όπως) θέλει.

21 Ιούλη 2020
«πανταχού παρών 1».

Διαβάστηκε 184 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚΟΥΣΕΦΣΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ (ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ)