Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2022 (ΑΤΙΜΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2022
(ΑΤΙΜΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κείμενο που ακολουθεί ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο. Όσοι μας διαβάζετε καιρό θα το γνωρίζετε ήδη από τον τίτλο του. Αν ήταν πρωταπριλιάτικο όπως τα κατευθυνόμενα αντίστοιχα κείμενα των «χατζηαβάτηδων» του ΑΕΚτζήδικου ρεπορτάζ θα το καταλαβαίνατε από το γεγονός ότι θα σας δίναμε μια ημερομηνία στην οποία υποτίθεται ότι το γήπεδο θα ήταν έτοιμο για χρήση (δηλαδή, αδειοδοτημένο). Εμείς, όμως, καθώς δεν γράφουμε για να βγάλουμε τον επιούσιο ΔΕΝ γράφουμε τέτοια (επίσημα) ψέματα. Εμείς γράφουμε αλήθειες ακόμη και όταν αυτές πονάνε. Γράφουμε όσα μόνον εκ των υστέρων (από αναδημοσίευση) εμφανίζονται αλλού. Αφού τα ξεκαθαρίσαμε συνεχίστε την ανάγνωση.

Σε προηγούμενο κείμενο μας (βλέπε εδώ) σας ενημερώναμε τόσο για τη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διπλής υπογειοποίησης όσο και για το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχουν τα σχέδια για τη δεύτερη υπογειοποίηση (βλέπε εδώ). Από μηνύματα που δεχτήκαμε παρατηρήσαμε ότι κάποιοι ακόμα μπερδεύουν την δεύτερη υπογειοποίηση με το γεγονός ότι η πρώτη εκτελείται σε 2 οδούς. Έτσι, σήμερα με μια άκρως κατατοπιστική φωτογραφία ερχόμαστε μια και καλή να το ξεκαθαρίσουμε. Η εκτελούμενη αυτή τη στιγμή υπογειοποίηση αφορά την από Βορρά πρόσβαση στο γήπεδο. Η δεύτερη που με βάση τα σχέδια υπολείπεται αφορά την πρόσβαση από τον Νότο.

Οι δυό τους συναντώνται στο ίδιο σημείο στην «πρώην σκεπαστή» όπου έχουν ήδη διαμορφωθεί οι δύο είσοδοι-έξοδοι (φυσικά σε διαφορετικά επίπεδα). Σ’ αυτή την φωτογραφία μέσα στο κόκκινο τετράγωνο πλαίσιο φαίνεται η πρόσβαση της δεύτερης υπογειοποίησης για την οποία ΔΕΝ έχει γίνει ακόμη τίποτα. Δεδομένου ότι μαζί με τις διατυπώσεις και αφού το έργο θα πρέπει να εκτελεστεί από την Περιφέρεια Αττικής θ’ απαιτηθεί τουλάχιστον 1 χρόνος γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί το γήπεδο ΔΕΝ θα ολοκληρωθεί ούτε το 2022.

Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα κρίνοντας και από όσα λένε άτομα που λόγω της θέσης τους είναι σε θέση να γνωρίζουν και είναι απαισιόδοξα όχι μόνο για τον χρόνο, αλλά και για το αν θα ολοκληρωθεί το γήπεδο▪ όμως δεν χρειάζεται. Η εκκρεμότητα και μόνο της δεύτερης υπογειοποίησης είναι αρκετή αφού με βάση τον Ν. 4277/2014 και την Οικοδομική Άδεια αν δεν ολοκληρωθούν τα «συνοδά έργα» ΔΕΝ αδειοδοτείται το γήπεδο (οπότε δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί). Επιπλέον, μόνο κάποιος ηλίθιος θα χρησιμοποιούσε ένα γήπεδο έχοντας αφήσει μια τεράστια τρύπα να χάσκει ανοιχτή ή χτίζοντας την μέχρι να ολοκληρωθεί κάποτε κι αυτή. Ακόμη και αν μια τέτοια λύση ήταν δυνατή η ζημιά στο γόητρο της ομάδας (και αυτού που είχε αναλάβει το project) θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από μια ακόμα καθυστέρηση.

Δεν ξέρουμε (και δεν μας ενδιαφέρει και πολύ άλλωστε) αν την ευθύνη την έχει ο «Διοικητικός Ηγέτης» η ο project manager Ανδριόπουλος (αλήθεια που έχει χαθεί το παιδί;). Αυτό είναι δικό τους θέμα. Εμάς μας ενδιαφέρει η ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση και η συνεχής διάψευση των επίσημων χρονοδιαγραμμάτων.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη πραγματική πληροφόρηση που ΜΟΝΟ ΕΔΩ θα βρείτε.

 

01 Απρίλη 2021
«πουθενάς 3».

Διαβάστηκε 213 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2022 (ΑΤΙΜΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ)