Εσχάτως, δημιουργήθηκε μια κρίση στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πίνκ Πόνκ) στην οποία πρωταγωνίστησε η ομάδα του Λιμανιού. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει από την Ομοσπονδία ν’ αναβάλει την τελευταία αγωνιστική στην οποία αντιμετώπιζαν τον Παναθηναϊκό (και το αποτέλεσμα τους μεταξύ τους αγώνα θα έκρινε τον Τίτλο). Ο λόγος ήταν ότι την ίδια ημερομηνία οι ξένοι αθλητές του θα συμμετείχαν σε επαγγελματικά μίτινκ και ΔΕΝ θα μπορούσαν ν’ αγωνιστούν εναντίον των «πράσινων».
Η Ομοσπονδία αρνήθηκε και στο επόμενο Δ.Σ. της στο Σ.Ε.Φ. έγινε το έλα να δεις. Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη μαζί με κάμποσους «χτιστούς» και έδωσε σόου (βλέπε εδώ). Από κει και πέρα το www.sdna.gr σχολίασε την ανακοίνωση του ερασιτέχνη (όχι που θ’ άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη), για να επανέλθει μόλις η Ομοσπονδία εξέδωσε την δική της ανακοίνωση (βλέπε εδώ).
Τελικά, τη λύση στο ζήτημα της αναβολής την έδωσε το Α.Σ.Ε.Α.Δ. (βλέπε εδώ). Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το ποιος και με ποιο σκορ αναδειχτεί Πρωταθλητής το ερώτημα παραμένει:
Πόσο κοστίζει ο Τίτλος του Πρωταθλητή στο Πινκ Πόνκ;
Με βάση το ρεπορτάζ του www.sdna.gr το Πρωτάθλημα θα κοστίσει στους «γνήσιους Γαύρους» 200 χιλιάρικα, με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στην αμοιβή των ξένων αθλητών. Μακάρι να βγει κάτι καλό για τους ιθαγενείς αθλητές του τμήματος. Γιατί, όπως λέει και το μότο του συλλόγου:
«ΠΡΩΤΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ».
Αν και όπως συμπεριφέρονται εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Εσείς;
10 Μάρτη 2023
«πουθενάς 1».