ΟΙ «ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ
(ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ)
Όπως την βραδιά των εκλογών που όλοι σχεδόν (για διαφορετικούς λόγους καθένας τους) δηλώνουν νικητές, έτσι και οι ολοφάνερα ένοχοι διαδηλώνουν την αθωότητα τους όχι γιατί είναι όντως αθώοι, αλλά γιατί για τους ισχυρούς η ενοχή τους δεν θα αποδειχθεί ποτέ στο ακροατήριο. Η ομάδα του Πειραιά για χρόνια χτίζει το «ηθικό πλεονέκτημα» της πάνω στους νεκρούς μιας μισάνοιχτης πόρτας και ενός νεκρού από φωτοβολίδα. Όπως και η «Αριστερά» δεν φταίει για τίποτα («ηθικό πλεονέκτημα» γαρ). Δηλαδή, δεν χρωστά σε κανένα ενώ όλοι της χρωστάνε. Φυσικά, όπως και στην περίπτωση της «Αριστεράς» (ειδικά της «κυβερνώσας») αυτό αποδεικνύεται ψευδές. Ακόμα χειρότερα η ομάδα του Πειραιά παράγει φονιάδες.
Η περίπτωση του Μιχάλη Φιλόπουλου και η δολοφονία του Αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη θα έπρεπε να είναι επαρκείς αποδείξεις γι’ αυτό. Σε αντίθεση όμως με την δολοφονία στην Παλλήνη στην περίπτωση της δολοφονίας στου Ρέντη υπάρχουν πλήθος αποδείξεων για τις σχέσεις της «εγκληματικής οργάνωσης» με την Διοίκηση και την Ιδιοκτησία των «ερυθρόλευκων» Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε.
Όσα περιγράφονται στο αστυνομικό-δικαστικό ρεπορτάζ βάζουν χωρίς αμφιβολία στο «κάδρο των ευθυνών» όλους όσοι κάνουν κουμάντο στις ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες του Μεγάλου Λιμανιού αλλά και στην πόλη (βλέπε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ & εδώ). Οι δηλώσεις του Μώραλη (Δημάρχου Πειραιά) θα είχαν αξία αν δεν επρόκειτο για μέλη της «Θ-7» που προσλήφθηκαν στον Δήμο προφανώς επειδή ήταν μέλη της «Θ-7» και ήθελαν να τους βρουν κάποιο (νόμιμο) εισόδημα. Ωστόσο, στο πλαίσιο που αυτές γίνονται ηχούν στ’ αυτιά μας σαν μια κακόηχη δικαιολογία.
Είναι προφανές πως για να επέλθει η Κάθαρση πρέπει η αναζήτηση (και φυσικά η τιμωρία) των «ηθικών αυτουργών» να φτάσει μέχρι το ρετιρέ▪ εκεί που κατοικούν οι κουμανταδόροι των «ερυθρόλευκων» ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ αλλά και της πόλης του Πειραιά. Οι πραγματικοί «ηθικοί αυτουργοί» δεν είναι «οργανωμένοι» αλλά «γραβατωμένοι» και «κουστουμάτοι». Μη ξεχνάτε πως για να καταπολεμήσεις έναν όγκο ή ένα ανεύρυσμα πρέπει να του κόψεις την τροφοδοσία.
03 Μάη 2024
«πουθενάδες».