Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ (ΑΠΟ ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ
(ΑΠΟ ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ)

Σε κάθε μεταβίβαση εξουσίας υπάρχουν πολλοί ψίθυροι και πολλά σχόλια σχετικά με το τι έχει συμβεί πραγματικά. Καθένας για τον εαυτό του προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Η αναμενόμενη ανασφάλεια ανάμεικτη με ελπίδες και φόβους δημιουργεί μια περίεργη ατμόσφαιρα την οποία μόνο μια νέα μεγαλύτερη ελπίδα ή/και ηχηρές πράξεις μπορούν ν’ ανατρέψουν. Όμως, ακόμη κι έτσι χρειάζεται χρόνος ο οποίος τις πρώτες μέρες φαίνεται να μην υπάρχει. Τις πρώτες μέρες μιας μεταβίβασης εξουσίας είναι σαν να πρέπει όλα να γίνουν αμέσως. Η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΝΕΑ Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. δεν θα μπορούσε να ξεφύγει απ’ αυτόν τον κανόνα.

Ένα από τα βράδια της βδομάδας που μας πέρασε βρέθηκα στη Ν. Φιλαδέλφεια. Μπορεί ο λόγος να ήταν «κοινωνικός» αλλά αυτό κάθε άλλο παρά σημαίνει πως η συζήτηση δεν θα έφτανε κάποια στιγμή και στην επικαιρότητα. Στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν μια παρέα της οποίας η σύνθεση περιλάμβανε ποδοσφαιρόφιλους. Δεν ήταν όλοι ΑΕΚτζήδες, αλλά από την άλλη δεν ήταν και κάφροι. Έγινε φανερό πως ήταν φίλοι από καιρό οπότε μπορούσαν να συζητήσουν σαν αν βρίσκονταν όλοι τους από την ίδια πλευρά.

Οι ΑΕΚτζήδες της παρέας βρίσκονταν στην καλύτερη σε σύγχυση. Δεν ήταν σίγουροι τι έπρεπε να πιστέψουν και να περιμένουν από την αλλαγή. Το μόνο για το οποίο ήταν απολύτως σίγουροι ήταν πως ο Ηλιόπουλος τους προκαλούσε εκνευρισμό▪ δεν ήξεραν αν έπρεπε να χαρούν ή να λυπηθούν οπότε έκαναν το επόμενο καλύτερο που μπορούσαν: ήταν αμήχανοι. Ένας τους (θα) ήθελε να πιστεύει πως ο Ηλιόπουλος ήταν η «βιτρίνα» κάποιου άλλου με περισσότερα λεφτά για ξόδεμα που όμως δεν μπορούσε ο ίδιος να φαίνεται. Θα ήθελε να ήταν ο Καλτσίδης (άλλωστε τ’ όνομα του είχε παίξει κάμποσο καιρό στο ΑΕΚτζήδικο ρεπορτάζ).

Το προβληματικό (για την ώρα τουλάχιστον) είναι πως ότι και να γράφουν τα κιτρινόμαυρα «γιουσουφάκια» ο Ηλιόπουλος δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν ΑΕΚτζή. Ούτε καν η φήμη πως οι περσυνές μεταγραφές έγιναν με δικά του λεφτά δεν μπορεί να διασκεδάσει τον εκνευρισμό και την αμηχανία των ΑΕΚτζήδων. Όπως έχουν τα πράγματα μια και μόνη κίνηση μπορεί ν’ αλλάξει τα πράγματα είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο.

Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να είναι η κατασκευή στο ακίνητο της BRITANNIA εγκαταστάσεων που θα χρησιμοποιούσε η Ερασιτεχνική (και όχι μόνο). Πιθανότατα δεν θα διασκέδαζε όλες τις ανησυχίες και δεν θα έδιωχνε την αμηχανία των ΑΕΚτζήδων αλλά τουλάχιστον θα ήταν μια καλή αρχή. Μια αρχή που θα σηματοδοτούσε την μεγάλη σημασία που (θα έπρεπε να) έχει η «Μάνα Α.Ε.Κ.» για τις Π.Α.Ε. και Κ.Α.Ε. και ταυτόχρονα θα έδειχνε την πρόθεση όλοι μαζί να πορευτούν από δω και στο εξής μαζί.

Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν αν ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι σε θέση «να γυρίσει το παιχνίδι» και να κερδίσει τους ΑΕΚτζήδες.

01 Ιούλη 2024
«πουθενάς 1».

Διαβάστηκε 78 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ (ΑΠΟ ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ)