Font Size

SCREEN

Cpanel

ΠΟΙΟΣ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ; (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΟΙΟΣ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ;
(ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ)

Από την ανακάλυψη του χρήματος ως δήθεν μέσου πληρωμών-συναλλαγών (όποια μορφή και αν είχε) μέχρι σήμερα (σχεδόν) όλα γίνονται γι’ αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που όσα και να έχουν δεν τους φτάνουν και άλλοι που δεν το λογαριάζουν όπως πρέπει. Μια απλή ανάγνωση του «Πλούτου» του Αριστοφάνη είναι αρκετά αποκαλυπτική (και περιεκτική). Ωστόσο, ακόμη και σήμερα δεν παύουμε να εκπλησσόμαστε ακούγοντας ιστορίες για το χρήμα. Ειδικά, όταν αυτές αποκαλύπτουν το πως το λογαριάζουμε.

Την Δευτέρα ο «Γαύρος του Βορρά» που είχε χρυσοπληρώσει την κατάληψη της Ε.Π.Ο. απ’ αυτόν του Νότου (τον «γνήσιο») (δι)όρισε δικό του Πρόεδρο στην Ομοσπονδία. Με βάση τα δημοσιεύματα υπήρξε και η σύμπραξη(;) της ομάδας του Πειραιά για ν’ ανακαταλάβουν την Ε.Π.Ο. από «το σύστημα του Μελισανίδη». Εκτός της Διαιτησίας και της Διοργάνωσης (όπως-όπως) του Κυπέλλου Ε.Π.Ο. σημαίνει και Εθνική Ελλάδας.

Η οποία για τους αγώνες της χρειάζεται ένα γήπεδο (βολεύει περισσότερο λόγω του πλήθους των παικτών) στην Αθήνα. Στην Πρωτεύουσα υπάρχουν: το Ο.Α.Κ.Α., η OPAP ARENA και το «Καραϊσκάκης». Στο τελευταίο έπαιζε μέχρι να μετακομίσει στη Ν. Φιλαδέλφεια και όπως διαβάζουμε πλέον θα επιστρέψει άμεσα. Ο λόγος; Ο «γνήσιος Γαύρος» της το διαθέτει δωρεάν▪ που σημαίνει ότι για την χρήση της OPAP ARENA πλήρωνε.

Την απορία ήρθε να μας λύσει αυτή η ανάρτηση του Κυριάκου Θωμαΐδη στο dikisports.blogspot.com. Διαβάζοντας το δεν γίνεται να μη θαυμάσει κανείς την οικονομική μεγαλοφυία του Δημήτρη Μελισανίδη. Γιατί, όπως και να το κάνουμε 250.000 Ευρώ συνολικές χρεώσεις για κάθε παιχνίδι της Εθνικής δεν είναι καθόλου άσχημα. Δυστυχώς, ο Δημήτρης όσο «μανούλα» να είναι σ’ αυτά είναι παντελώς σκράπας σ’ ότι έχει σχέση με τις «Δημόσιες Σχέσεις» (εκεί που ο Βαγγέλας είναι δυνατότερος). Έτσι, η «δωρεάν διάθεση στην Εθνική του «Καραϊσκάκης» τον «βγάζει στη σέντρα» (για όλους τους άλλους καθώς ο Δημήτρης δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες).

Ωστόσο, το ερώτημα που θα περιμέναμε να μας απαντήσει ο Κυριάκος είναι ποιος συναλλασσόταν με την Ε.Π.Ο. Η Ερασιτεχνική που της ανήκει το γήπεδο; Η Π.Α.Ε. που το χρησιμοποιεί ή μήπως κάποιος «τρίτος» όπως η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» στην οποία αρχικά είχε παραχωρήσει την εκμετάλλευση του γηπέδου η Ερασιτεχνική;

Δυστυχώς, για τον Δημήτρη κάποια από τα σχέδια του όχι μόνο δεν είχαν καλή κατάληξη αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Σίγουρα θα θυμάστε τον ντόρο που ξεσηκώθηκε για το νέο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που κατά τα φαινόμενα θα γινόταν στον Ιππόδρομο του Μαρκοπούλου (βλέπε εδώ). Το σχέδιο (και μετά την πρόσφατη αλλαγή στην Ε.Π.Ο.) φαίνεται να ακυρώνεται οριστικά (βλέπε εδώ & εδώ). Από την άλλη δε λένε «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις»; Για την ώρα πάντως «νικητής» βγαίνει ο Βαγγέλας.

Μείνετε συντονισμένοι…

25 Ιούλη 2024
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 221 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΠΟΙΟΣ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ; (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ)