Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας. Κοινώς έχουμε μπερδέψει τή γραβάτα με τό σώβρακο. Ναι μεν η γλώσσα είναι προίον μιάς σειράς συμβάσεων, αλλά από ένα σημείο και μετά αφού έχουν παγιωθεί κάποιες έννοιες και κανόνες, όλοι οφείλουμε να καταλαβαίνουμε όλους. Εκτός βέβαια από τήν περίπτωση που δεν γνωρίζουμε τή γλώσσα (τίς συμβάσεις και τούς κανόνες της).

Τό κακό όμως με τήν ιστοσελίδα τού Κ.Κετσετζόγλου, αλλά και τής αδερφούλας της «ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» έχει παραγίνει. Την Παρασκευή τό απόγευμα ανέβασαν ένα κείμενο με τό οποίο προανήγγειλαν τήν διαγραφή από μέλη τού Σωματείου τών 6 που υπέγραψαν τό υπόμνημα τό οποίο εστάλη σε Υπουργεία και πολιτικά κόμματα (βλέπε εδώ).

Τά προβλήματα αρχίζουν ήδη από τόν τίτλο: «Πάνε για διαγραφή τούς 6 τηλεμαϊντανούς». Είναι φανερό ότι οι 6 τηλεμαϊντανοί είναι οι υπογράψαντες. Τώρα βέβαια απο πού προκύπτει ότι όλοι τους είναι τηλεμαϊντανοί, μη με ρωτάτε. Προτού προχωρήσουμε πρέπει να σχολιαστεί η φωτογραφία που συνοδεύει τό θέμα. Έχει χρησιμοποιηθεί και άλλες φορές αλλά πρώτη φορά η γκριμάτσα του Κοτσάτου ταιριάζει πλήρως με τό θέμα. Ο Πρόεδρος έχει τήν φάτσα κάποιου που ετοιμάζεται να επιτεθεί σε κάποιον, όπως ένα πιτμπούλ σε κάποιον που τό τσάντησε. Τό βλέμμα έκπληξης όμως τού Αλεξίου είναι όλα τά λεφτά, σαν να σκέφτηκε πώς τούς ξετρύπωσαν οι δημοσιογράφοι. Τό κατακόκκινο πρόσωπο τού Αλέξη δεν οφείλεται σε θυμό, άλλωστε τά υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι ήρεμα, αλλά στόν καλοκαιρινό ήλιο, κάτι που ενισχύεται και από τ’ ανοιχτόχρωμα ρούχα που φοράνε.

Αρκετά όμως με τά ευτράπελα, ας πιάσουμε τά σοβαρά. Τό δημοσίευμα προαναγγέλει τήν διαγραφή (προφανώς οριστική) τών 6 ή όσων απ’ αυτούς είναι μέλη του Σωματείου. Η μόνη διάταξη η οποία προβλέπει πειθαρχικές ποινές είναι τό άρθρο 11 τού Καταστατικού. Τό θέμα επαρκώς αναλύεται από το ΑΕΚ-LIVE (βλέπε εδώ). Αυτό που εγώ θέλω να σχολιάσω είναι άλλο. Η δικέφαλη ηγεσία της Ερασιτεχνικής πήγε να πάρει τήν έγκριση τού «Τίγρη» για αυτή της την κίνηση. Είναι ο «Τίγρης» κάτι παραπάνω από απλό μέλος; Αυτή η επίσκεψη σημαίνει ότι θ’ αρχίσουν τίς κατ’ ιδίαν επαφές με όλα τά μέλη;

Παρακάτω τονίζουν ότι η διαγραφή (η οποία δεν μένει ν’ αποφασιστεί μετά τίς απολογίες τους, αλλά έχει ήδη αποφασιστεί) θα γίνει για καθαρά συμβολικούς λόγους, αφού στήν ουσία δεν μπορεί η κίνηση τους να προκαλέσει προβλήματα στα σχέδια Μελισσανίδη. Έλα όμως που τήν προηγούμενη έτσι όπως είχαν παρουσιάσει την υπόθεση (βλέπε εδώ), σκούζανε σαν γατιά τόν Γενάρη ότι αυτοί «επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στά όνειρα όλων τών ΑΕΚτζήδων» «Με επιχειρήματα πέρα από κάθε λογική...».

Τελικά μπορούν ή δεν μπορούν να βάλουν εμπόδια στόν «Τίγρη»;

Είναι μόνο γραφικοί ή και επικίνδυνοι;

Στό σημείο αυτό κλείνω τήν αναφορά μου στίς παραπάνω αναρτήσεις ρου ΑΕΚ365, από τό οποίο και δεν περιμένω καμιά απάντηση-διευκρίνηση, γιατί στήν προσπάθεια τους να κατασκευάσουν ενόχους και πιθανά άλλοθι για αργότερα δεν νοιάζονται για τό τί και πώς γράφουν, ούτε για τίς επιπτώσεις. Μόνον να γίνουν αρεστοί νοιάζονται.

Αντί επιλόγου και για τελευταία φορά από αυτή τήν ιστοσελίδα εξηγούμαστε για να μήν παρεξηγούμαστε. Η «συσπείρωση», η «ανάσταση» και η «αναγέννηση» είτε τής ομάδας μας, είτε τής Χώρας, είτε οποιουδήποτε άλλου είναι καταστάσεις ψυχολογικά φορτισμένες. Αυτό που ζούμε τούς τελευταίους μήνες με τήν επαναδραστηριοποίηση Μελισσανίδη στα διοικητικά δεν έχει σχέση με τίποτα από τά παραπάνω. Αυτό που γίνεται είναι ν’ απαιτούν όχι μόνο να μή θυμόμαστε αλλά και να ξεχάσουμε τά πάντα. Ο «Τίγρης» με τόν τρόπο που κινείται άλλους ξεπλένει στήν κολυμπήθρα του Σιλωάμ (πρώην μετόχους Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.), άλλους «σιδερώνει» (πρώην διοικητικούς) γιατί στραπατσαρίστηκαν τώρα τελευταία. Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί με πράξεις ή/και παραλλείψεις τους μας έφεραν εδώ που είμαστε.

Προκειμένου να σας δώσουμε μιά αναλογία τού τί μας ζητάτε να κάνουμε όταν απαιτείται απ’ όλους «συσπείρωση» και «ενότητα γύρω από τόν Μελισσανίδη» θα σας δώσουμε τό εξής παράδειγμα:

Τί θ’ απαντάγατε σε όποιον ζητούσε -μέσω δημοψηφίσματος μάλιστα- να ξεχάσουμε τήν προαιώνια έχθρα μας με τούς Τούρκους και να γίνουμε κολλητάρια, γιατί πρέπει να αρχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε πρός όφελος και τών δύο χωρών τά πετρέλαια του Αιγαίου; Τί απαντάτε σε όσους λένε αντίστοιχα λόγια στούς Κύπριους για λύση του Κυπριακού, αποδεχόμενοι defactoόσαν επέβαλλαν με τή δύναμη τών όπλων και τήν προδοσία τής Χούντας οι Τούρκοι;

Υ.Γ. Λυπόμαστε για τό ύφος τής ανακοίνωσης τών «Πειρατών τού Ονείρου» (βλέπε εδώ). Σας είχαμε για καλύτερα. Κρίμα...

 

17 Μάρτη 2014.
παρατηρητής 3.

Διαβάστηκε 10078 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ