Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ (ΤΑ «ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ» ΤΟΥ 2016)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
(ΤΑ «ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ» ΤΟΥ 2016)

Το κείμενο που ακολουθεί είναι σχετικό με τις εκκρεμότητες που αφήνει η χρονιά που φεύγει σ’ αυτή που ακολουθεί. Κάποιες από αυτές που θα διαβάσετε παρακάτω δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τις υπόλοιπες, ενώ για κάποιες άλλες σας είχαν παραμυθιάσει ότι δεν είναι καν εκκρεμότητες και ότι η επίλυση τους ήταν «τυπικό ζήτημα». Σε κάθε περίπτωση όμως συνεχίζουν ν’ αποτελούν εκκρεμότητες. Κάποιες από τις εκκρεμότητες σχετίζονται με την Α.Ε.Κ. ενώ κάποιες όχι. Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή δημοσιεύουμε την παρακάτω λίστα για να έχουμε όλοι μας έναν «οδικό χάρτη» για την νέα χρονιά.

ΑΕΚτζήδικες εκκρεμότητες:

 • Εκκαθάριση και διαγραφή από το Γ.Ε.ΜΗ. της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (η «τυπική διαδικασία» κατά τον Α. Αλεξίου).
 • Εκκαθάριση και διαγραφή από το Γ.Ε.ΜΗ. της SUPPORTERS CLUB A.E.
 • Εκδίκαση της αγωγής Οικονομόπουλου με την οποία ζητείται η ακύρωση της εκκαθάρισης της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (εκδικάζεται σε α’ βαθμό στις 13 Γενάρη 2016).
 • Εκδίκαση της αγωγής Αργυρόπουλου με την οποία ζητείται η ακύρωση της Γ.Σ. της 3ης Φλεβάρη 2015 (και των αποφάσεων της) η οποία εκχώρησε στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» για 49 χρόνια την έκταση της Ν. Φιλαδέλφειας (εκδικάζεται σε α’ βαθμό στις 21 Γενάρη 2016).
 • Έκδοση της Οικοδομικής Άδειας της «Αγιά Σοφιάς» για το οικόπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας και έναρξη των έργων (αφού βέβαια ξεπεραστούν όλα τα ζητήματα για τα οποία κατά καιρούς κάποιοι ειδοποιούν αλλά απάντηση δεν παίρνουν).
 • Διενέργεια διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Κλειστού Γαλατσίου (στον οποίο διαγωνισμό θα συμμετάσχει η Κ.Α.Ε. μέσω Α.Ε. που θα συστήσουν ο Αγγελόπουλος με άλλους ΑΕΚτζήδες. Υποτίθεται ότι το κλειστό θα χρησιμοποιείται από τον οικείο Δήμο, την Κ.Α.Ε. και την Ερασιτεχνική). Για το ζήτημα αυτό την επόμενη εβδομάδα θα προτείνουμε την πλέον ενδεδειγμένη -κατά την άποψη μας πάντα- λύση.
 • Νέα και ικανή διοίκηση στην Ερασιτεχνική που να καταφέρει να κάνει απολογισμό για το 2013, 2014 & 2015 (μήπως χρειάζονται βοήθεια από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το Σ.Δ.Ο.Ε., ή τον Οικονομικό Εισαγγελέα για τους Απολογισμούς;).
 • Να δημοσιευθούν οι πρώτοι Ισολογισμοί της Π.Α.Ε. & της Κ.Α.Ε. οι οποίοι πρέπει να έχουν εγκριθεί από τις Γ.Σ. τους μέχρι σήμερα (31/12) το βράδυ. Όχι τίποτα άλλο αλλά να δούμε αν έπιασαν τόπο οι εθελούσιοι υποβιβασμοί σε μη επαγγελματικές κατηγορίες για την οικονομική τους εξυγίανση.

 

Μη ΑΕΚτζήδικες αλλά ενδεχομένως συναφείς εκκρεμότητες:

 • Να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού ο έλεγχος σε όλες τις Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. (ο οποίος είχε εξαγγελθεί με τυμπανοκρουσίες από τον Κοντονή από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του).
 • Να δοθεί σε διαβούλευση ο νέος Αθλητικός Νόμος (ο οποίος πρέπει με βάση το χρονοδιάγραμμα να είναι ήδη σχεδόν έτοιμος).
 • Να λειτουργήσει (εφαρμοστεί) η «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ» και οι «ΛΕΣΧΕΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ» (τα οποία έχουν νομοθετήσει προηγούμενες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κυβερνήσεις).
 • Νέα και ικανής αντίληψης κυβέρνηση (μιάς και αυτή των ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. το βγάζει δεν το βγάζει το 2016).
 • Πραγματική αλλαγή στην διοίκηση της Ε.Π.Ο. (και όχι επαναφορά στο προσκήνιο παλαιών παραγόντων).
 • Δημιουργία νέου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας και ελέγχου των Π.Α.Ε. & Κ.Α.Ε. (προκειμένου έτσι να γίνει διαφανέστερη η λειτουργία τους και ευκολότερος ο κοινωνικός έλεγχος τους).

Αυτές είναι ο εκκρεμότητες που αφήνει το 2015 στο 2016. Μακάρι να λυθούν όλες τους νωρίς έτσι ώστε να καταπιαστούμε -ήσυχοι από δαύτες- με άλλα σημαντικότερα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση εμείς σας ευχόμαστε ακόμη μια φορά «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» και «ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ», ελπίζοντας όλοι μας να «σκάμε από υγεία» και ο καλός Γέροντας που (υποτίθεται ότι) μας βλέπει από ψηλά να μην μας δώσει όσα μπορούμε ν’ αντέξουμε.

 


31 Δεκέμβρη 2015
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5537 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ (ΤΑ «ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ» ΤΟΥ 2016)