Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ (ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΦΩΤΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ
(ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΦΩΤΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)

Σήμερα είναι των Φώτων. Αν υπάρχει μια μέρα που επι-κοινωνούμε με το Θείο τότε αυτή είναι η σημερινή γιατί σήμερα εορτάζεται η φανέρωση του Θεού στους ανθρώπους (Θεοφάνεια). Σήμερα επίσης αγιάζονται τα ύδατα προκειμένου αυτά με τη σειρά τους να χρησιμοποιηθούν για τον εξαγνισμό, τον καθαρμό αλλά και την προφύλαξη μας από το κακό. Δυστυχώς για όλη την Ανθρωπότητα η σημερινή εορτή δεν έχει σχέση με τον Φωτισμό (Διαφώτιση) μας προκειμένου να διάγουμε καλύτερο και ηθικότερο βίο. Ακόμα χειρότερα ο τέτοιου είδους φωτισμός δεν προσφέρεται σε καμία άλλη μέρα του έτους καθιστώντας μας πρακτικά «τυφλούς». Έτσι οι πραγματικά «φωτισμένοι άνθρωποι» αναδεικνύονται εκ των υστέρων (εκ των αποτελεσμάτων) και γίνονται αφενός μεν αντικείμενο έρευνας και αφετέρου πρότυπο μίμησης.

Ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι κάποιος χρειάζεται ιδιαίτερη φώτιση για ν’ αποφύγει κάποιες προδήλως λανθασμένες επιλογές όπως αυτές που θ’ απαριθμήσουμε παρακάτω.

  • Δεν χρειάζεται φώτιση για ν’ αντιμετωπίζεις καλύτερα τις περιπτώσεις των νεαρών παικτών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να μην τους χάνεις όπως η Α.Ε.Κ. τον Τζανετόπουλο.
  • Δεν χρειάζεται φώτιση για να προετοιμαστείς σωστά προκειμένου να χτίσεις ένα γήπεδο. Εκτός και αν σκόπιμα (ηθελημένα) επιδιώκεις να φέρεις τα πράγματα σε αδιέξοδο.
  • Δεν χρειάζεται φώτιση για να καταλάβεις πως ο Μπαρόχα δεν κάνει για πρώτος τερματοφύλακας. Και σίγουρα δεν αξίζει ν’ αγοραστεί αν το ποσό της αγοράς είναι πάνω από 200-250 χιλιάδες Ευρώ. Εκτός αν προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας, αλλά και πάλι μπορείς να βρείς καλύτερο με τόσα λεφτά.
  • Δεν χρειάζεται φώτιση για να καταλάβεις πως είναι ύβρις να φορά ο Άρθο το «4», οπότε δεν αποτελεί έκπληξη η ήττα από τον Λεβαδειακό στο Ο.Α.Κ.Α. αφού το πρόγραμμα του αγώνα τον είχε στο εξώφυλλο και μέσα φιλοξενούσε και συνέντευξη του (βλέπε εδώ).    
  • Δεν χρειάζεται φώτιση για να καταλάβει κανείς ότι η συνεχιζόμενη παραμονή μιας παράνομης διοίκησης στην Ερασιτεχνική (με την ανοχή της Κυβέρνησης η οποία δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό) συνιστά έγκλημα του οποίου όλοι μας είμαστε συνένοχοι (όσο δεν αντιδράμε) αν και όχι στον ίδιο βαθμό.
  • Δεν χρειάζεται φώτιση για να καταλάβει κάποιος ότι όπως λειτουργεί μέχρι τώρα το σύστημα εξουσίας που έχει αναλάβει τις τύχες της «ενιαίας Α.Ε.Κ.» από το 2013 από-συσπειρώνει αντί να συσπειρώνει.  
  • Δεν χρειάζεται φώτιση για να κατανοήσει κανείς ότι η τόση μυστικοπάθεια και η ξαφνική διαρροή (ανακοίνωση) κάποιας πρωτοβουλίας κάνει περισσότερο κακό από καλό.
  • Δεν χρειάζεται φώτιση για να δεί κανείς ότι υπό άλλες συνθήκες και προϋποθέσεις σημαντικές κινήσεις όπως η «Ε.Φ.ΑΕΚ» κατάντησαν άνευ ουσίας και «ξεφούσκωσαν» λίγο μετά την ανακοίνωση τους.

Όπως το σκεφτόμαστε μπορεί να μην μπορεί να λάβει η Α.Ε.Κ. την Θεία φώτιση αλλά σίγουρα χρειάζεται έναν καλό αγιασμό για να φύγουν οι τελευταίοι καλικαντζαραίοι που έχουν μείνει ειδικά στην Ερασιτεχνική.    

 

6 Γενάρη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5316 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ (ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΦΩΤΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.)