Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΗ 2013 – ΜΕΡΟΣ Β’

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΗ 2013 – ΜΕΡΟΣ Β’

Συνεχίζουμε με το δεύτερο από τα δύο μέρη ενός μίνι αφιερώματος στην επέτειο της 10ης Ιούλη 2013. Τότε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Τατόι Clubο Δημήτρης Μελισσανίδης μας ανέπτυξε τις απόψεις του και τα σχέδια του για την «ΝΕΑ Α.Ε.Κ.» η οποία θα προέκυπτε μετά το όνειδος του οικειοθελή υποβιβασμού στην Γ’ Εθνική και την συνακόλουθη απαλλαγή από τα χρέη της. Στην ουσία το μίνι αφιέρωμα είναι ένας σχολιασμός από τον watcher_007 των πλέον εμφατικών δηλώσεων του Μελισσανίδη στην εκδήλωση εκείνη.

Στο Τατόι Club, τον Ιούλιο του ‘13
(ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ)

Το δεύτερο μέρος του επετειακού σχολίου μας αναφέρεται στα του γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο: ΑΕΚ υπάρχει μόνο μία!!!

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Ο δεύτερος στόχος μας είναι το γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που μεγάλωσαν γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων. Θα είναι ένα παλάτι, για την ιστορία και τον πολιτισμό και μπαίνω εγγυητής και μπροστάρης. Αλλά δεν είμαι μόνος.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά τις εξαγγελίες του Μελισσανίδη, το πολυπόθητο όνειρο ΟΛΩΝ των ΑΕΚτζήδων, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, δείχνει σαν «ένα όνειρο γλυκό, όνειρο απατηλό». Έχει βαλτώσει, πραγματικά. Και ο «λαλίστατος» Ανδριόπουλος μιλάει για εγκλωβισμούς και άλλες …ιστορίες. Όλοι οι άλλοι φταίνε, κατά τον Ανδριόπουλο. Η Περιφέρεια και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας φταίνε, που δεν(;) δίνουν βεβαιώσεις των υψομετρικών και τα 20 εκατ. Ευρώ και όχι το «αρρωστημένο» μυαλό, που σκαρφίστηκε τις …υπογειοποιήσεις και έβαλε στο …κάδρο το Δημόσιο, αφού μόνο αυτό, (το Δημόσιο) μπορεί και έχει την ευθύνη κατασκευής τους, όπως πάμπολλες φορές έχει δηλώσει ο πολυμήχανος μάνατζερ (sic) Δ. Ανδριόπουλος.

Και, βέβαια, ΔΕΝ είναι άμοιρος ευθυνών ο Δ. Μελισσανίδης, για την τρίχρονη στασιμότητα ανέγερσης του γηπέδου, που εξακολουθεί, με μανία, να κρατάει στη θέση του «μάνατζερ» τον Ανδριόπουλο. Τρία χρόνια μετά, οι «εγγυήσεις» του Δ. Μελισσανίδη ΔΕΝ έχουν καρποφορήσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ κατέθεσε δύο εκατομμύρια ευρώ, περίπου, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», δηλαδή τα δύο-τρίτα (65%), αλλά τα δέκα ακόμη εκατ. ευρώ, που είχε υποσχεθεί ο Δ. Μελισσανίδης και άλλα τόσα οι άλλοι μεγαλοεφοπλιστές (Παππάς, Χατζηϊωάννου, Δαλακούρας) και επιχειρηματίες (Μάκης Αγγελόπουλος, Κουτάς, Ανατολιωτάκης, κλπ) έμειναν στα λόγια του Νίκου Στράτου, ο οποίος διατυμπάνιζε, ως συνήθως, ότι έχουν εξασφαλιστεί 25 εκατ. ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό, γιατί έτσι συνέφερε, προφανώς, για να δικαιολογούνται οι …υπεύθυνοι.

Τρία χρόνια μετά, οι «εγγυήσεις» αποδεικνύονται «όμορφα λόγια, βολικά, αγγελικά πλασμένα»!!! Και συ λαέ (της ΑΕΚ) βασανισμένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε, πρέπει να υπομένεις, αρκετά, ακόμη, για το «όνειρό» σου!!!

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Πρώτο και καθοριστικό σημείο εκκίνησης είναι τα εισιτήρια διαρκείας. Το μισό έσοδο, από κάθε εισιτήριο διαρκείας, θα μπαίνει στον κουμπαρά, για το ταμείο ανέγερσης του γηπέδου. Ένα γήπεδο, που θα το κτίσουμε όλοι μαζί. Αυτή η προσπάθεια δεν εξαρτάται από αυτά τα χρήματα. Τα χρήματα θα τα βρούμε και θα ξεκινήσουμε, σύντομα. Αυτή η νίκη πρέπει να κερδηθεί.

Πράγματι, έτσι έγινε. Τα μισά έσοδα, από τις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2013-2014, όταν η ομάδα αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική Γ’ κατηγορία, μπήκαν (μετοχοποιήθηκαν) στο ταμείο ανέγερσης του γηπέδου, δηλαδή, στο …μετοχικό κεφάλαιο της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» και από τότε …βάλτος! Τα υπόλοιπα χρήματα, όμως, ΔΕΝ έχουν βρεθεί, μέχρι τώρα. Και, φυσικά, το «ξεκίνημα» μόνο σύντομο δεν αποδείχτηκε. Αυτή η νίκη χρειάζεται πολύ, πάρα πολύ αγώνα και κόπο, για να κερδηθεί, όπως φαίνεται, εδώ και τρία χρόνια.

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Επίσης, κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, θα γίνεται, αυτόματα, μέλος της ερασιτεχνικής. Τώρα, πλέον, δεν υπάρχουν ξεχωριστά μαγαζιά. Υπάρχει μόνο ΑΕΚ.

Το είδαμε, τρία χρόνια τώρα και το βλέπουμε, ακόμη και σήμερα, ότι υπάρχει μόνο ΑΕΚ και όχι ξεχωριστά μαγαζιά. Υπάρχει μία «ευημερούσα» και αυτάρκης ΑΕΚ-ΠΑΕ, μία αυτάρκης ΑΕΚ-ΚΑΕ και μία Ερασιτεχνική ΑΕΚ σε κώμα, λίγο πριν εκπνεύσει. Μία Ερασιτεχνική ΑΕΚ, που πνέει τα λοίσθια, που εξώστηκε, από τα Γραφεία της, για πέντε χιλιάδες ευρώ. Μία Ερασιτεχνική ΑΕΚ, που «τρώει» τα παιδιά της (Αρβανίτης, Μπακαούκας, Κουνάδη, Γκελαούζος), μία Ερασιτεχνική ΑΕΚ που «πέταξε στο δρόμο» τους εργαζομένους της, μία Ερασιτεχνική ΑΕΚ που «εγκαταλείπει» τα πάτρια εδάφη της, στη Νέα Φιλαδέλφεια, για άλλους …Δήμους και άλλες πολιτείες!!!

Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει η «Ένωση Φίλων ΑΕΚ» της κυρίας Αρκάδη, των μεγαλοδημοσιογράφων και των «παλαιμάχων» μας, για να κρατάει, ψηλά, ΜΟΝΟ την ΑΕΚ-ΠΑΕ!!!

Τελικά, ΜΟΝΟ το ποδόσφαιρο και το γήπεδο(;) ΤΟΝ ενδιαφέρει, όπως αποδεικνύεται!!!

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Και κάτι τελευταίο….. Η ΑΕΚ έχει ακόμα πολύ δρόμο!

Προφητικά λόγια! Η ΑΕΚ έχει πολύ δρόμο, ακόμα! Φυσικά! Και το έχουμε διαπιστώσει, τα τρία τελευταία χρόνια, με την «εγγύηση» του γηπέδου και την «ελληνική ομάδα», που είχαμε πει να φτιάξουμε, με παίκτες της εθνικής ελπίδων!!!

 

ΤΕΛΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

12 Ιούλη 2016
watcher_007.

 

Διαβάστηκε 3336 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΗ 2013 – ΜΕΡΟΣ Β’