Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

23/02/2018.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ «1968» ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

Ολοκληρώθηκε προχθές Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2018 η 4η εβδομάδα προβολής του «1968» στις αίθουσες. Σήμερα οι «πουθενάδες» σας ενημερώνουμε για τον ακριβή συνολικό αριθμό των εισιτηρίων της ταινίας. Στον πίνακα που ακολουθεί αναφέρονται τα εισιτήρια σε Αθήνα-Αττική, Θεσσαλονίκη και Επαρχία τόσο συνολικά όσο και ανά εβδομάδα.

21.02.2018.

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ 20 ΕΚ. ΣΤΗΝ "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.".

 

Με ιδιαίτερη χαρά μάθαμε πως πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." η οποία έχοντας την απαιτούμενη απαρτία αποφάσισε την Α.Μ.Κ. κατά 20 εκ. Ευρώ (βλέπε εδώ). Ειλικρινά δεν περιμέναμε πως με την πρώτη θα εμφανίζονταν είτε αυτοπροσώπως είτε δια πληρεξουσίου 161 μέτοχοι οι οποίοι θα εκπροσωπούσαν 191.183 μετοχές, δηλαδή ποσοστό 68,23% του Μ.Κ., ειδικά όταν η συγκεκριμένη Γ.Σ. πέρασε στην "μούγκα" από τα ΑΕΚτζήδικα Μ.Μ.Ε.

16/02/2018.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ «1968» ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

Ολοκληρώθηκε προχθές Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2018 η 3η εβδομάδα προβολής του «1968» στις αίθουσες. Σήμερα οι «πουθενάδες» σας ενημερώνουμε για τον ακριβή συνολικό αριθμό των εισιτηρίων της ταινίας. Στον πίνακα που ακολουθεί αναφέρονται τα εισιτήρια σε Αθήνα-Αττική, Θεσσαλονίκη και Επαρχία τόσο συνολικά όσο και ανά εβδομάδα.

12.02.2018.

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ; ΑΝ "ΝΑΙ" Η "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε." ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

 

Τώρα που βρήκαμε τον ανάδοχο εκείνος ψάχνει χειριστή γερανού με δίπλωμα. Αν δεν μας πιστεύετε κοιτάξτε εδώ.

Προκειμένου, λοιπόν, να βοηθήσουμε στο ψάξιμο αναπαράγουμε την σχετική ανάρτηση.

09.02.2018.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ «1968».

Σας ενημερώσαμε ήδη από χθές για το σύνολο των εισιτηρίων του «1968» σε Αθήνα-Αττική, Θεσσαλονίκη και Επαρχία (βλέπε εδώ). Όπως εύκολα προκύπτει από τον σχετικό πίνακα τα εισιτήρια της 2ης εβδομάδας ήταν τα μισά (50,61% για την ακρίβεια) αυτών της 1ης.

Ειδικότερα τα εισιτήρια σε Αθήνα-Αττική την 2η εβδομάδα ήταν στο 51,49% σε σχέση με την 1η. Στην Θεσσαλονίκη ήταν στο 41,67% και στην Επαρχία στο 50,95%. Δηλαδή, η πτώση ήταν σχετικά ομοιόμορφη.

08/02/2018.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ «1968».

Ολοκληρώθηκε χθές Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2018 η 2η εβδομάδα προβολής του «1968» στις αίθουσες. Σήμερα οι «πουθενάδες» σας ενημερώνουμε για τον ακριβή συνολικό αριθμό των εισιτηρίων της ταινίας. Στον πίνακα που ακολουθεί αναφέρονται τα εισιτήρια σε Αθήνα-Αττική, Θεσσαλονίκη και Επαρχία τόσο συνολικά όσο και ανά εβδομάδα.

02/02/2018.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ «1968»).

Η δημιουργία της «σωστής» εντύπωσης (συνήθως της πρώτης) είναι πουσιαστικής σημασίας είτε ψάχνεις για «ταίρι» είτε θέλεις να προσληφθείς. Συνεπώς, κάνουμε ότι μπορούμε για να φανούμε όσο γίνεται καλύθτεροι. Μόνο που πολλοί από εμάς υπερβάλλουμε για να ωραιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Σήμερα έβγαλε ανακοίνωση η Κ.Α.Ε. με την οποία σας πληροφορεί ότι η ταινία έκανε πάνω από 60.000 εισιτήρια την πρώτη εβδομάδα προβολής της. Μόνο που για τον ακριβή αριθμό της πρώτης εβδομάδας προβολής είχατε ενημερωθεί από εδώ μ’ αυτό το κείμενο. Προκειμένου να μην δημιουργούνται απορίες για το τι πραγματικά ισχύει ξεκαθαρίζουμε τα παρακάτω:

25/01/2018.

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ «1968».

 

Οι «πουθενάδες» ψάξαμε (λίγο) και σας παρουσιάζουμε τίς αίθουσες και τις ώρες προβολής της ταινίας «1968» για την βδομάδα 25-31 Γενάρη 2018.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε αφορά την ταινία.

31/05/2017.

ΕΝΑ Υ.Γ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΣΙΑ .

Υ.Γ. Προς τους αναγνώστες μας τακτικούς και μη:

Αν σήμερα μπήκατε για να δείτε τις «αντιδράσεις» μας σ’ όσα ισχυρίζονται μέσω του Κ.Α.Τ. οι κατηγορούμενοι για «Απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της Ερασιτεχνικής» θα πρέπει να περιμένετε 1-2 μέρες, καθώς συλλέγουμε και αξιολογούμε όσα έγραψαν (ακόμα και αυτά που ανέβασαν μόνο για λίγο και μετά τα διέγραψαν) για να τα σχολιάσουμε συνολικά.

13/04/2017.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η Α.Ε.Κ. ΕΙΝΑΙ "ΙΔΕΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

Σήμερα η "Μάνα Α.Ε.Κ." συμπληρώνει τα 93 της χρόνια και μπαίνει (αισίως;) στα 94. Σαν σήμερα θυμόμαστε την δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη όταν υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. στο φανάρι είπε πως:

"Η Α.Ε.Κ. είναι κυρίως ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν."

Γι' αυτό και εμείς νοιώθουμε τυχεροί. Γιατί αν η Α.Ε.Κ. δεν ήταν "ιδέα" και ήταν επιχείρηση (Α.Ε.) όπως αυτή, τότε κλάφτα...

04/12/2016

ΟΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ" ΑΠΟΡΟΥΝ: ΑΝ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ;

Απ' ότι φαίνεται οι φωνές της Κάσκαρη στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ δεν έπιασαν τόπο. Η ομάδα συνεχίζει να μην νικά. Για την ακρίβεια δεν έχει κερδίσει ούτε ένα σετ, καπαρώνοντας έτσι την μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Η τέτοια πορεία της ομάδας -η οποία αποτελεί όνειδος για ομάδα της Α.Ε.Κ.- είναι πραγματική σπαζοκεφαλιά για τους ειδικούς του αθλήματος. Ακόμα σπάνε το κεφάλι τους για να βρούν μια εξήγηση σχετικά με το πώς μια τόσο άρτια δομημένη ομάδα από την Διοίκηση Αλεξίου και τους συνεργάτες της να μην μπορεί να κερδίσει ούτε ένα (1) σετ.

Το χειρότερο είναι πως οι "εσωτερικοί εχθροί" της Α.Ε.Κ. μ' αφορμή το γυναικείο βόλεϊ ειρωνεύονται τον Αλεξίου και τους συν αυτώ, την στιγμή που αυτός μοχθεί νυχθημερόν για το καλό του Σωματείου. Είμαστε σίγουροι ότι από αυτούς ξεκίνησε αυτό που κυκλοφορεί ως απορία σχετικά με το πόσο χειρότερα μπορεί να πάει το γυναικείο βόλεϊ αν δεν κατέβει στους επόμενους αγώνες, δηλαδή αν μηδενιστεί.

Εμείς δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η παρούσα Διοίκηση θα επιτύχει όλους τους στόχους που της έχουν τεθεί από τον "Διοικητικό Ηγέτη". Πρός στιγμήν μπήκαμε στον πειρασμό να δηλώσουμε και την υποστήριξη μας (εκτός της πίστης μας), αλλά προφανώς αυτή δεν την χρειάζεται η Διοίκηση Αλεξίου καθώς την υποστηρίζουν όσοι την ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Το μόνο που λείπει είναι ο Αλεξίου να βρεί παίκτες και παίκτριες που να ενστερνίζονται το όραμα του για την Α.Ε.Κ. και να πληρώνουν να παίζουν σ' αυτή και όχι το αντίθετο.

 

Υ.Γ. Η απάντηση στην απορία των "εσωτερικών εχθρών" είναι ότι αν η Α.Ε.Κ. δεν κατέβει στους επόμενους αγώνες θα τους χάνει με 25-0 σετ και όχι με 25-23. Οπότε από αυτή την άποψη (στατιστική) η ζημιά θα ήταν μάλλον μεγάλη. Άσε που αν παίξει όλους τους αγώνες μπορεί τελικά να κερδίσει και το 1 σετ που λέγαμε.        

Σελίδα 1 από 13
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Τα Σχόλιά Μας