Font Size

SCREEN

Cpanel

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ... - Ν.1.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

06/04/2016

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ... - Ν.1.

Η πρώτη εντύπωση είναι η πλέον σημαντική. Μπορεί είτε να σε γοητεύσει, είτε να σε απο-γοητεύσει και να μην θέλεις ν' ακούσεις πια τίποτα για ένα σωματείο ή για μια εταιρεία. Η θέση της "γραμματείας" είναι μια δύσκολη θέση γιατί εκτός της φυσικής γοητείας (παρουσιαστικό) απαιτείται και εμπειρία προκειμένου να διαχειρίζεται μ' επιτυχία "δύσκολες" καταστάσεις. Έτσι τα πρόσωπα που μπορούν ν' ανταποκριθούν μ' επιτυχία στον ρόλο αυτόν θεωρούνται "αποκτήματα" (assets στ' Αγγλικά).

Ένα από αυτά είναι και η Σοφία Κάσκαρη η οποία εκτελεί χρέη γραμματείας στην Ερασιτεχνική και μέχρι πρίν από λίγο καιρό είχε την ίδια θέση και στην Κ.Α.Ε. Η Σοφία εκτός των άλλων ενημερώνει τα μέλη της Ερασιτεχνικής τα οποία (όπως και οι 21) αναζητούν έγκυρη πληροφόρηση. Έφτασε στ' αυτιά μας ότι σε ερώτηση μέλους σχετικά με την ίδρυση των 10 νέων τμημάτων την ώρα που το Σωματείο έχει τα χάλια του η απάντηση της ήταν:

"Έχουμε πάρει εγγυήσεις".

Φυσικά δεν είπε στο μέλος τι είδους (προφανώς χρηματικές) και από ποιόν είναι αυτές οι εγγυήσεις, αλλά λίγο-πολύ κάπου πάει το μυαλό μας, καθ' ότι μόνον ένας υπάρχει "εγγυητής" αυτή την στιγμή στην Α.Ε.Κ.

Διαβάστηκε 4006 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Τα Σχόλιά Μας ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ... - Ν.1.