21/04/2016
ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑ Η Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ "ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ";
Η ανεπίσημη αντίδραση της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ. μέσω του ημιεπίσημου οργάνου της ΑΕΚτζήδικης προπαγάνδας (ΑΕΚ365) ήταν άνευρη και χωρίς φαντασία. Εκτός από τον τίτλο "...κότες οι γκρανκάσες με Ο.Σ.Φ.Π. και Π.Α.Ο." Η λογική ότι η Α.Ε.Κ. αδικείται σκόπιμα σε σχέση με τους Γαύρο και Π.Α.Ο. μπορεί άμεσα να λειτουργεί σαν δικαιολογία πρός "τον κόσμο της Α.Ε.Κ.", αλλά στην ουσία επιβαρύνει την θέση της Διοίκησης και της Ιδιοκτησίας.
Ο λόγος είναι απλός. Αν η Α.Ε.Κ. δεν μετρά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων όσο μετρούν ο Γαύρος και ο Π.Α.Ο. (ακόμη και αν δεν υπολείπεται σε ιστορία σε σχέση μ' αυτούς) η ευθύνη ανήκει στην Διοίκηση και την Ιδιοκτησία της είτε:
- γιατί απέτυχε να κάνει όσα υποσχέθηκε ή είχε αφήσει να εννοηθούν για να την ξανακάνει πραγματική "Βασίλισσα",
- είτε γιατί ήρθε σε ρήξη με την Ομοσπονδία πριν να είναι τόσο ισχυρή ώστε εκείνη να την υπολογίζει ως αντίπαλο.
Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι πρακτικά το ίδιο. Αυτό που το κάνει χειρότερο είναι η αντίδραση της Κ.Α.Ε. η οποία δείχνει εκτός από αδυναμία και κομπλεξισμό. Το ζήτημα δεν είναι τι κάνουν με τους άλλους, το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς για να διαφυλλάξουμε στην πράξη τα συμφέροντα μας.
Υ.Γ.1. Η απόφαση της Κ.Α.Ε. για συμμετοχή στο EURO CUP ήταν λάθος (αλλά στο σημείο αυτό θα επανέλθουμε προσεχώς). Ακόμη περισσότερο επειδή μέχρι την τελευταία στιγμή παζάρευε με την FIBA και όπως θα θυμάστε οι διαρροές μέσω του ΑΕΚ365 (και όχι μόνο) μίλαγαν για συμμετοχή στο CHAMPIONS LEAGUE της FIBA.
Υ.Γ.2. Μόνο με την Ιστορία (φανέλα) δεν κερδίζεις σεβασμό στα κέντρα λήψης αποφάσεων και επιρροή. Χρειάζονται πολλά περισσότερα.
Υ.Γ.3. Εκτός από έλλειψη λεξιλογίου και φαντασίας η συνεχής και μονότονη χρήση της λέξης όπως "γκρανκάσες" και του χαρακτηρισμού "Μίκυ Μάου" από το ΑΕΚ365 καταντά κουραστική. Μόνο και μόνο επειδή την πρώτη την χρησιμοποίησε ο "Τίγρης" και ο χαρακτηρισμός "Μίκυ Μάου" είναι ο μόνος που γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του δεν σημαίνει ότι κάνουν "δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία". Ας το 'χουν υπόψη τους αυτό μπας και βελτιωθούν κάποτε, ποτέ δεν είναι αργά.






















































































