Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Ποια είναι η διαφορά του success story του Α. Σαμαρά με εκείνο τον Κοτσάτου-Αλεξίου-Λαζόπουλου; Επειδή η ερώτηση είναι προβοκατόρικη και η απάντηση της δύσκολη, σας την δίνουμε αμέσως. Η διαφορά τους είναι πως ο Α. Σαμαράς είναι σίγουρος (τον έχουν διαβεβαιώσει αρμοδίως) ότι οι πιστωτές του δεν θα κινηθούν εναντίον του απαιτώντας την πρόωρη εξόφληση των δανείων τους, ενώ οι Κοτσάτος-Αλεξίου και Λαζόπουλος δεν μπορούν να πουν το ίδιο.

Την ίδια μέρα 15 Μάη 2014 που έδινε την συνέντευξη του στον αδέκαστο και αντικειμενικό δημοσιογράφο (μη γελάτε εσείς εκεί πίσω!) Κ. Κετσετζόγλου (για την οποία θα γράψουμε προσεχώς βλέπε εδώ), ένα δράμα εκτυλισσόταν στα γραφεία του Σωματείου μας. Ντάλα μεσημέρι «αρμόδιος δικαστικός επιμελητής» επέδωσε εξώδικο από τους ιδιοκτήτες των γραφείων που στεγάζεται το Σωματείο, από το οποίο προκύπτουν τα εξής:

  • Το χρέος που η Ερασιτεχνική είχε απέναντι τους από ενοίκια για τα γραφεία της ως τις 31/12/2013, το οποίο ήταν περίπου 28 χιλ. ευρώ.
  • Παραιτήθηκαν από μέρος αυτού του χρέους και το υπόλοιπο ρυθμίστηκε με σύμβαση να εξοφληθεί σε 5 (όχι ισόποσες) δόσεις.
  • Πληρώθηκε μόνο η α’ δόση (με την υπογραφή της σύμβασης. Αλίμονο αν δεν τους έδιναν και προκαταβολή), ενώ η δεύτερη ήταν καθυστερημένη πάνω από 2 βδομάδες (την ημέρα της επίδοσης του εξώδικου).
  • Για τις τέσσερις εναπομείνασες δόσεις η διοίκηση της Ερασιτεχνικής υπέγραψε τέσσερις συναλλαγματικές.
  • Ζητούν την εξόφληση των υπολοίπων τεσσάρων δόσεων με τον νόμιμο τόκο (σχεδόν 8% βλέπε εδώ), ταυτόχρονα με την εκτέλεση της απόφασης έξωσης που έχουν βγάλει από πέρισυ.
  • Υπάρχει επίσης χρέος που αφορά το 2014 και το οποίο ξεπερνά τα 7 χιλ. όλα μαζί κάτι παραπάνω από 30 χιλ.

Κλείνοντας προειδοποιούν –μάλλον έτσι γίνεται σ’ όλες τις ανάλογες περιπτώσεις– ότι θα προβούν στην εκτέλεση της απόφασης για έξωση. Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι όπως «καταγγέλλουν» οι ιδιοκτήτες, οι διοικούντες του Σωματείου μας, κρύβονται απ’ αυτούς και δεν απαντούν στις κλήσεις τους.

Έτσι όταν θα διαβάζετε το 5ο από τα θέματα που περιλαμβάνει η πρόσκληση του Δ.Σ. της Τρίτης 20 Μάη του Σωματείου μας, θα ξέρετε τι αφορά γιατί είστε πλέον πλήρως ενήμεροι… Όσο για τα 6ο και 8ο θέλουμε να δούμε πως θα καθαρίσουν και αν θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις αποφάσεις που οι ίδιοι θα πάρουν… πάντως αν κρίνουμε από το πώς τίμησαν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους ιδιοκτήτες δεν πρέπει να τρέφουμε πολλές ελπίδες…

 

Υ.Γ.1. Ποτέ άλλοτε δεν διαψεύστηκε τόσο γρήγορα και τόσο εκκωφαντικά κάποιος που με τις δηλώσεις του προσπαθούσε να δημιουργήσει την εντύπωση όχι μόνο ότι «όλα τα έχει υπό έλεγχο», αλλά και ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» που λένε συνήθως για να σε αποκοιμίσουν.

Υ.Γ.2. Μην ψάχνετε τις πηγές μας. Είναι και πολλές και έγκυρες και διαφορετικές. Όπως λέει και το σύνθημα μας: NON VELAT UMBRA DIEM. Κοιτάχτε να βρείτε άμεσα λύση μη ξεφτιλίζεται η Α.Ε.Κ.

 

16 Μάη 2014.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 10893 φορές

Σχετικά Άρθρα