Font Size

SCREEN

Cpanel

ΠΡΟΣ ORIGINAL ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ (ΠΕΡΙ «ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ» ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΣ ORIGINAL ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
(ΠΕΡΙ «ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ» ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ)

Το κείμενο που ακολουθεί απευθύνεται όπως λέει και ο τίτλος στους original Γαύρους και τους γαυρίζοντες ΑΕΚτζήδες. Μ’ όσα ακολουθούν μας δίνεται η ευκαιρία να συνεξηγηθούμε ακόμη μια φορά, μιας και ο πόνος κάνει κάποιους να λένε και να γράφουν μεγάλες χαζομάρες. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανέβηκε μόνο και μόνο για να γράφει αυτά που όλοι οι άλλοι ΔΕΝ τολμούν, κάποιοι δήθεν γιατί θέλουν πρώτα να τα «διασταυρώσουν». Δεν υπάρχουμε για ν’ ανοίγουμε κουβεντούλα στο facebook, ούτε φυσικά για να επιβεβαιώνουμε τις όποιες υποψίες έχει καθένας σας για εμάς. Η ιστοσελίδα μας έχει κάτσει στο λαιμό πολλών, οι οποίοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν ανενόχλητα και κυρίως στα σκοτεινά αυτά που έχουν προγραμματίσει.

Θα ήθελαν να είναι ΟΛΟΙ υποταγμένοι στην μοίρα τους και τον εκάστοτε «Αφέντη» και «να βγάζουν τον σκασμό». Δηλαδή όχι μόνο να μην μιλάμε (όσοι έχουμε το κουράγιο), αλλά να μην σκεφτόμαστε κιόλας. Και σε κάθε περίπτωση αν θέλουμε να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε να το κάνουμε από μέσα μας. Στον αγώνα τους να μας ταυτίσουν με τους «κακούς» πιάνονται απ’ οτιδήποτε. Από ένα like του Γαβαθιώτη μέχρι οτιδήποτε άλλο θα τους βόλευε. Ωστόσο, χθές (Τετάρτη) η «τύχη» τους χαμογέλασε.

Χθές που λέτε ο Μανώλης Γαβαθιώτης κατασυγκινημένος προφανώς από την απόφαση για την αγωγή με την οποία ζητούνταν η ακύρωση του παραχωρητηρίου στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» και πριν του χαλάσει η διάθεση από την αναμενόμενη ήττα στο Τορίνο μας έγραψε ένα μήνυμα (post). Με το μήνυμα του ο Μανώλης Γαβαθιώτης μας γνωστοποιούσε τα «χαρμόσυνα» νέα. Σύμφωνα μ’ όσα αναφέρει θεώρησε ότι με βάση τον «αγώνα» μας μάς «άξιζε» να είμαστε οι «πρώτοι» που θα μαθαίναμε τα νέα. Βέβαια, τα νέα τα γνώριζε η «επίσημη Α.Ε.Κ.» τουλάχιστον 1-2 μέρες νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Το «ωραίο» το κράτησε για το τέλος, όπου εντός παρενθέσεως σημείωνε ότι «πανηγύριζε» και εκείνος μαζί μας (προφανώς γιατί θεωρούσε πως μετά από τέτοια νέα θα είχαμε στήσει «γλέντι τρικούβερτο».

Η τέτοια ανάρτηση του Γαβαθιώτη σε συνδυασμό με το like του σε κείμενο μας λίγες μέρες νωρίτερα ήταν ότι χρειάζονταν κάποιοι για να εκτονώσουν την πίκρα τους. Επειδή, όμως, εμείς δεν είμαστε για να εκτονώνουν (ξεκαβλώνουν) κάποιοι την απογοήτευση τους κρίναμε σκόπιμο να εξηγηθούμε μ’ όλους σας είτε ανήκετε στους original Γαύρους είτε στους γαυρίζοντες ΑΕΚτζήδες.

Οι «πουθενάδες»:

  • ΔΕΝ «πανηγυρίζουμε» με την συγκεκριμένη απόφαση, γιατί κάθε επιβεβαίωση μας σημαίνει ότι η Α.Ε.Κ. που αγαπάμε στραπατσάρεται ακόμη μια φορά.
  • ΔΕΝ «πανηγυρίσαμε» όταν λίγο πριν τον «αγωνιστικό» υποβιβασμό της ομάδας είχε προεξοφληθεί η επιστροφή του «Τίγρη», γιατί γνωρίζαμε με ποιες «προϋποθέσεις» (υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική για να «καθαρίσει» από τα Χρέη) γινόταν.
  • ΔΕΝ «πανηγυρίσαμε» ούτε όταν δήθεν ξεκίνησε τις ενέργειες για το γήπεδο (η πρώτη ουσιαστική του πράξη χρονολογείται τον Αύγουστο του 2014) γιατί είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσο πρόχειρα δούλευε για τον σκοπό αυτό.
  • ΔΕΝ «πανηγυρίζουμε» επειδή η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. μέσω του κατάπτυστου άρθρου 42 στερήθηκε από κάθε έσοδο (εκτός του 10% επί των εισιτηρίων, το οποίο και αυτό υπολογίζεται λανθασμένα) που δικαιούται με βάση τον Ν. 2725/1999.

Από την άλλη οι «πουθενάδες»:

  • ΘΑ «πανηγυρίζαμε» αν όλα τα τμήματα της «ενιαίας Α.Ε.Κ.» είχαν τον δικό τους χώρο στο νέο γήπεδο και δεν θα τριγυρίζουν από ‘δω και από κει στην Ν. Φιλαδέλφεια ψάχνοντας για έδρα και ζητώντας την μεσολάβηση του «Δημαρχούκου» όταν δεν βρίσκουν άκρη με τους υπόλοιπους συλλόγους.
  • ΘΑ «πανηγυρίζαμε» αν η Ερασιτεχνική έπαιρνε κάποιο αντάλλαγμα για την παραχώρηση του γηπέδου για 49 χρόνια στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.».
  • ΘΑ «πανηγυρίζαμε» αν πληρώνονταν οι ευρισκόμενοι σε «επίσχεση εργασίας» εργαζόμενοι του Σωματείου (οι οποίοι σκόπιμα αφέθηκαν απλήρωτοι και ΔΕΝ μπορούσαν ούτε γάλα στα παιδιά τους να πάρουν), όπως επίσης και αν πληρώνονταν τα οφειλόμενα ενοίκια που υποτίθεται ότι οδήγησαν στην πιο «βολική» έξωση σωματείου που έχει γίνει ποτέ.

Τελικά, οι «πουθενάδες» θα πανηγυρίσουμε όταν η Α.Ε.Κ. γίνει και πάλι ένα κανονικό σωματείο για το οποίο θα μπορούμε και πάλι να αισθανόμαστε περήφανοι. Θέλουμε να επιστρέψει η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. στην ομαλότητα και την νομιμότητα. Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να φύγουν από κει μέσα τόσο ο «αυτοφοράκιας» του «Διοικητικού Ηγέτη» όσο και αυτοί που τον συνδράμουν. Όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι, γιατί εδώ και πολύ καιρό ΔΕΝ μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει στην «Μάνα Α.Ε.Κ.».

Οι «πουθενάδες» ΔΕΝ έχουν κάτι προσωπικό τόσο με τον «αυτοφοράκια» όσο και με τον «Διοικητικό Ηγέτη». Απλώς ΔΕΝ βλέπουμε τον λόγο να τους αφήνουμε ανενόχλητους να σφετερίζονται κάτι που ΔΕΝ τους ανήκει ακόμα και όταν έχουν την τύχη να ΑΡΧΟΥΝ «ΔΙΟΙΚΟΥΝ» το Σωματείο. Γι’ αυτό και ΔΕΝ ΘΑ «πανηγυρίσουμε» όταν έρθει η ώρα (δεν είναι πολύ μακρυά) κάποιοι να περάσουν το κατώφλι του Κορυδαλλού.

Αυτά για τους «πανηγυρισμούς» μας. Όσο για τις «σκέψεις» που κάνουν οι «εξυπνότεροι» από τους γαυρίζοντες ΑΕΚτζήδες σχετικά με τις «σχέσεις» μας με τους Γαύρους, καλά θα κάνουν να κοιτάξουν προς τα «επαγγελματικά τμήματα» και όχι εδώ.

 

29 Σεπτέμβρη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5177 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΠΡΟΣ ORIGINAL ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ (ΠΕΡΙ «ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ» ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ)