Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ (ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η «ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ» ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
(ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η «ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ» ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ)

Όσα ακολουθούν ΔΕΝ είναι αποκλειστικά καθώς έχουν ήδη δημοσιευτεί εδώ & εδώ. Όσα ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικά, γιατί αν δεν ήταν ΔΕΝ θα έβγαιναν οι «εξεγερμένοι» την Κυριακή να τ’ ανεβάσουν στην ιστοσελίδα τους. Για να μην τα πολυλογούμε: Ο Εισαγγελέας από τις 17 Μάη 2017 στέλνει 20 άτομα της προηγούμενης Διοίκησης της Ερασιτεχνικής στην Τακτική Ανάκριση με την κατηγορία της «Από κοινού κατ’ εξακολούθηση ΑΠΙΣΤΙΑΣ εκ της οποίας προκλήθηκε ζημιά άνω των 30.000 Ευρώ» (βλέπε εδώ).

Το σημαντικότερο της είδησης αυτής είναι πως ειδικά για τον Αλέξη Αλεξίου (ο οποίος έχει γαντζωθεί στην Προεδρική καρέκλα σαν να πρόκειται για σωσίβιο) η προφυλάκιση μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ως κατηγορούμενου ΔΕΝ είναι μάλλον ένα πιθανό ενδεχόμενο, αλλά η πιθανότερη κατάληξη. Όπως γίνεται κατανοητό οι μέρες του στην Διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι μεν μετρημένες, αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι αυτός δεν θα δώσει την ύστατη λυσσαλέα μάχη του. Στο κάτω-κάτω τώρα η μάχη είναι για την ίδια την ζωή του.

Μην παραξενευτείτε αν το επόμενο διάστημα εκκαθαρίζοντας το Σωματείο από τους «εσωτερικούς εχθρούς» του (γι’ αυτό περισσότερα από αύριο) και διαγράφοντας από μέλη όσους οφείλουν συνδρομές και δεν τις έχουν ως τώρα πληρώσει συγκαλέσει Γ.Σ. για να κάνει «τα δικά του».

Του χρειάζεται μια Γ.Σ. για να επικυρώσει τις διαγραφές τόσο για «αντικαταστατική συμπεριφορά» όσο και για «οφειλές συνδρομών». Από κει και πέρα σε κάποια μέλη το προσωπικό της Ερασιτεχνικής το οποίο τα ενημερώνει για τις οφειλές τους τούς λέει πως πρόκειται να γίνουν εκλογές! Κάτι που αν ισχύει (και δεν λέγεται προκειμένου να κινητοποιήσει τα μέλη να πληρώσουν) αποκαλύπτει σ’ όλο του το μεγαλείο την ανικανότητα τους να κυβερνήσουν το Σωματείο∙ ειδικά τώρα που εδώ και έναν χρόνο είναι 15 στους 15, δηλαδή χωρίς αντιπολίτευση!!

Το σίγουρο είναι πως ότι και να γίνει σ’ επίπεδο Σωματείου από ‘δω και πέρα οι: Αλεξίου, Κοτσάτος, Ασλανίδης, Μπέρκοβιτς, Κατσαδήμα, Λαζόπουλο, Αγγελόπουλο (για να μείνουμε μόνο σ’ όσους είχαν τα κύρια αξιώματα) πρέπει να δώσουν (αν μπορούν) πειστικές απαντήσεις για την οικονομική διαχείριση του Σωματείου την περίοδο 2013-2014. Εκτός αν ΔΕΝ τους πειράζει να προφυλακιστούν και να βρεθούν κατηγορούμενοι στο ακροατήριο.

Δεν έχει νόημα σήμερα να γράψουμε κάτι περισσότερο. Όσοι ενδιαφέρονται για κάποιες από τις λεπτομέρειες ας διαβάσουν το κείμενο των «εξεγερμένων». Ωστόσο πρέπει ν’ απευθύνουμε μια έκκληση στον «κόσμο της Α.Ε.Κ.» και ειδικά στους οργανωμένους ανεξαρτήτως club:

Καλώς ή κακώς εδώ και 4 χρόνια η ανυπαρξία εμφανούς αντίδρασης (εκτός από μια-δυό περιπτώσεις) στα συμβαίνοντα στην «Μάνα Α.Ε.Κ.» σε κάποιους έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι είστε «όργανο» του Μελισσανίδη.

Δεδομένου ότι όσα συνέβησαν στην Ερασιτεχνική διατρέχουν σχεδόν ΟΛΗ την Α.Ε.Κ. και όσα την αφορούν (γήπεδο, Π.Α.Ε., λειτουργία Ερασιτεχνικής), σήμερα έχετε μπροστά σας την πιο σημαντική πρόκληση των τελευταίων χρόνων.

ΟΦΕΙΛΕΤΕ με την στάση σας να «βάλετε πάγο» στους σχεδιασμούς Αλεξίου (και οποιουδήποτε ενδεχομένως τον στηρίζει ακόμα. Σχεδιασμούς με τους οποίους θα προσπαθήσουν το επόμενο διάστημα να χρησιμοποιήσουν την «Μάνα Α.Ε.Κ.» ως όμηρο για να γλυτώσει τα χειρότερα, κινητοποιώντας για τον λόγο αυτό τους πιο πιστούς του «Ηρακλιδείς».

Μεθοδεύσεις όπως οι περσυνές στην «Απολογιστική» όσο και στην «Εκλογική» Γ.Σ. ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να επαναληφθούν. Τον τρόπο τον ξέρετε εσείς καλύτερα και δεν χρειάζεται να σας τον υποδείξουμε.

 

29 Μάη 2017
«πουθενάδες»

Διαβάστηκε 5458 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ (ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η «ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ» ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ)