Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ (ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ»;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ
(ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ»;)

Τα λεφτά έχουν γίνει αιτία χωρισμού τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Όταν βγαίνουν στην επιφάνεια τα οικονομικά τότε «η αγάπη πάει περίπατο». Στις δύσκολες οικονομικά στιγμές θυμάται ο ένας τα (οικονομικά) ελαττώματα του η γυναίκα (συνήθως) θυμάται την τσιγκουνιά του άντρα της. Το λιγότερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένας τρικούβερτος καβγάς. Ένας καβγάς που άλλες φορές σταματά νωρίς και άλλες καταλήγει σε διαζύγιο. Εννιά στις δέκα φορές από το πρώην ζευγάρι ΔΕΝ θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο ούτε ζωγραφιστό (για να μη μιλήσουμε για τα σόγια). Όμως, οι τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν περιπλοκές σε μια σειρά από ζητήματα. Άσε που ο/η σύντροφος που νοιώθει πληγωμένος/η συχνά καταγγέλλει («καρφώνει») τον άλλο/η αριστερά και δεξιά.

Διαβάσαμε την Δευτέρα ότι επήλθε ρήξη μεταξύ του ψευτο-Προέδρου (έκπτωτου και με την βούλα του δικαστηρίου) της Ερασιτεχνικής Αλεξίου με την πρώην Γενική Γραμματέα Σοφία Κάσκαρη (βλέπε εδώ). Ως αποτέλεσμα του «διαζυγίου» πρέπει να λογίζεται η απομάκρυνση τόσο της εξαδέρφης της όσο και μιας ακόμη γνωστής της που η Σοφία Κάσκαρη είχε φέρει στην «Μάνα Α.Ε.Κ.».

Ωστόσο, τόσο η Φύση όσο και ο Αλεξίου ΔΕΝ ανέχονται τα «κενά». Γι’ αυτό και όπως μαθαίνουμε από το δημοσίευμα ο ψευτο-Πρόεδρος έφερε για να καλύψει το κενό στην Ερασιτεχνική την σύζυγο του. Τουλάχιστον δεν ξέφυγε από τις παραδόσεις (οικογενειοκρατία). Πιθανόν να μην έβρισκε άλλο «άνθρωπο εμπιστοσύνης». Αυτά, όμως, είναι λόγια κακεντρεχών και κομπλεξικών έναντι του Αλεξίου ανθρώπων.

Αρκετά, όμως, με τα «οικογενειακά» του συγκεκριμένου διδύμου. Μεγαλύτερη σημασία έχει η αιτία που οδήγησε στο «διαζύγιο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος ήταν η χρήση των χρημάτων από την πώληση της «Κάρτας Φίλου Α.Ε.Κ.» από την Π.Α.Ε. Το γνωστό, πλέον, «καπέλο» των 10 Ευρώ που πληρώνει όποιος επιθυμεί ν’ αγοράσει εισιτήριο για τους αγώνες της Α.Ε.Κ. σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υπενθυμίζουμε για την ιστορία ότι ο συγκεκριμένος τρόπος ενίσχυσης του Σωματείου είναι αντιγραφή από τον Γαύρο. Επίσης φέτος που εφαρμόζεται για πρώτη φορά η Π.Α.Ε. μείωσε στα φθηνότερα (πλήν των «οργανωμένων») διαρκείας την τιμή τόσο που δίνοντας τα ίδια λεφτά με πέρισυ ν’ αγοράζουν και την «Κάρτα Φίλου Α.Ε.Κ.».

Επί της ουσίας τώρα. Η πώληση της συγκεκριμένης κάρτας έχει κινείται στα όρια της νομιμότητα, τουλάχιστον με τον τρόπο που γίνεται. Για παράδειγμα αγοράζοντας για πρώτη φορά ένα εισιτήριο των 10 Ευρώ πρέπει να δώσεις άλλα 10 για την «Κάρτα Φίλου». Για τα 10 Ευρώ που έδωσες για το εισιτήριο λαμβάνεις ως απόδειξη/παραστατικό το ίδιο το εισιτήριο. Για τα 10 Ευρώ όμως της Ερασιτεχνικής ΔΕΝ λαμβάνεις καμία απόδειξη, κανένα παραστατικό (η ίδια η «Κάρτα» ΔΕΝ είναι τίποτα όσον αφορά την Εφορία).

Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό με βάση τα περισσότερα εισιτήρια που έχει πουλήσει φέτος η Α.Ε.Κ. (25.156 με Γαύρο) και θεωρώντας ότι σ’ αυτά περιλαμβάνονται και τα διαρκείας (οι κάτοχοι των οποίων έχουν ομοίως αγοράσει την «Κάρτα») έχουμε ένα έσοδο της τάξης των 251.560 Ευρώ. Αν θεωρήσουμε (όχι παράλογα) ότι συνολικά τα παιχνίδια της Α.Ε.Κ. σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο θα τα παρακολουθήσουν πάνω-κάτω 30.000 διαφορετικά άτομα τότε το έσοδο αγγίζει και τα 300.000 Ευρώ.

Με βάση τα παραπάνω γεννιούνται τα ακόλουθα ερωτήματα:

  • Αποδίδει στην πράξη η Π.Α.Ε. ΟΛΑ τα λεφτά στην Ερασιτεχνική ή πληρώνει πρώτα τα κατασχετήρια που της έχουν επιδοθεί για Χρέη του Σωματείου; Έχουν, δηλαδή, εξοφληθεί όλοι όσοι έχουν απαιτήσεις σε βάρος της Ερασιτεχνικής την είσπραξη των οποίων επιδιώκουν μέσω της Π.Α.Ε.;
  • Έχουν δοθεί από τα λεφτά -που η Π.Α.Ε. έχει μέχρι δώσει στο Σωματείο- στους υπαλλήλους του που είναι σε «επίσχεση εργασίας» και έχουν κερδίσει τα δικαστήρια για τα δεδουλευμένα τους;
  • Γιατί δεν δίνει την μέχρι σήμερα απόδοση της «Κάρτας Φίλου Α.Ε.Κ.» η Π.Α.Ε. για να θαυμάσουμε όλοι την συνεισφορά των οπαδών της ομάδας; Δηλαδή, γιατί δεν μας λένε πόσα χρήματα έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα;
  • Γιατί δεν δίνει η Ερασιτεχνική τον μέχρι τώρα απολογισμό για το που έδωσε λεφτά από την «Κάρτα Φίλου»; Εναλλακτικά στην περίπτωση που δεν τα έχει ακόμα διαθέσει μπορεί να μας πεί που και πόσα σκοπεύει να δώσει. Όχι, τίποτα άλλο αλλά ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε άλλα δύο χρόνια μέχρι να εμφανίσει τον Απολογισμό σε «Γ.Σ. σκούπα» όπως έκανε πέρισυ την Άνοιξη.

Κλείνοντας πρέπει να παραδεχτούμε πως ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το λαϊκό άσμα «Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο» (πατήστε εδώ για όλο το άσμα). Ωστόσο, παρά το «διαζύγιο» μεταξύ Σοφίας Κάσκαρη και ψευτο-Προέδρου Αλεξίου για το οποίο ενημερωθήκαμε από το AEK-LIVE ΜΗΝ αποκλείετε την πιθανότητα αυτοί οι δύο να τα ξαναβρούν και να υπάρξει «επανασύνδεση» (λόγω «κοινού συμφέροντος» εννοείται).

 

22 Νοέμβρη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5164 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ (ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΑΣΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ»;)