Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ (Η «ΨΕΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ
(Η «ΨΕΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ)

Οι «πουθενάδες» έχουμε αποδείξει πως είμαστε πολύ καλά πληροφορημένοι σχετικά με τα ζωτικά ζητήματα της Α.Ε.Κ. Επιπλέον έχει αποδειχθεί περισσότερες από μια φορές ότι είμαστε σωστοί στις προβλέψεις μας. Θυμάστε πως είχαμε αγωνιστήκαμε από την αρχή για να βγεί η Οικοδομική Άδεια στ’ όνομα της Ερασιτεχνικής (όπως και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή βγήκε). Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαμε την υπόθεση του σήματος/εμβλήματος της «Μάνας Α.Ε.Κ.» το οποίο είναι κατατεθειμένο στο Μητρώο των Εθνικών Σημάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης. Γίναμε μάρτυρες της σκόπιμης(;) αμέλειας της «ψευτο-Διοίκησης» η οποία για πολύ καιρό τώρα ΔΕΝ προχωρούσε στην ανανέωση της προστασίας του γι’ άλλη μια δεκαετία.

Όσοι δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το σύστημα σχετικά με την κατοχύρωση και την ανανέωση των σημάτων μπορεί να θεωρήσουν ότι πρόκειται για άδολη αμέλεια. Όσοι, όμως, ξέρουν σχεδόν το αποκλείουν. Σε κάθε περίπτωση αν, τελικά, το σήμα ΔΕΝ ανανεωνόταν θα επρόκειτο για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ. Φτάσαμε, έτσι, στις τελευταίες μέρες του 2017 και τις πρώτες τρείς του 2018 οι οποίες ταυτόχρονα σηματοδοτούσαν και την λήξη της προστασίας του σήματος. Καθώς η ανανέωση ΔΕΝ κατετίθετο δημοσιοποιήσαμε το ζήτημα γνωστοποιώντας το έτσι σε όποιον μπορούσε να πιέσει τον Αλεξίου να το ανανεώσει.

Τελικά, την Τρίτη 2 Γενάρη 2018 (όπως διασταυρώσαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης) ο -υπό πίεση- Αλεξίου κατέθεσε την ανανέωση του σήματος της «Μάνας Α.Ε.Κ.» για άλλη μια δεκαετία. Πίεση η οποία ασκήθηκε -συν τοις άλλοις- και από τον πρώην Πρόεδρο του Σωματείου Α. Ανατολιωτάκη, αλλά και το πρώην μέλος του Δ.Σ. Ν. Γεωργαντζόγλου.

Τώρα πλέον τα δικαιώματα της Ερασιτεχνικής είναι τυπικά κατοχυρωμένα μέχρι το 2027. Αυτό, όμως, αν και είναι πολύ σημαντικό από μόνο του ΔΕΝ παράγει κανένα αποτέλεσμα αν το Σωματείο ΔΕΝ τα διεκδικήσει στην πράξη. Βέβαια, καθώς η διεκδίκηση τραβά σε χρόνο προϋποθέτει ανεξάρτητες και όχι δουλικές Διοικήσεις. Από την άλλη, όμως, η παράταση της κατοχύρωσης του σήματος ανέτρεψε τα σχέδια αυτών που σχεδίαζαν να οικειοποιηθούν και να χρησιμοποιούν εμπορικά κατά πως θέλουν τον Δικέφαλο Αετό της Α.Ε.Κ.

Αν, όντως, η αμέλεια της «ψευτο-Διοίκησης» Αλεξίου δεν ήταν σκόπιμη, αυτός θα δικαιούταν τουλάχιστον ένα «μπράβο» για το γεγονός ότι έστω και στο παρά 1’ έκανε την δουλειά του (να προασπίσει, δηλαδή, τα συμφέροντα του Σωματείου). Με δεδομένο, όμως, το διοικητικό του παρελθόν έχουμε σοβαρές αμφιβολίες.

Μέχρι ν’ αποδειχθεί ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα αντί για «μπράβο» οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι ΔΕΝ είχε το θάρρος ν’ αναλάβει την ιστορική ευθύνη της απώλειας της προστασίας του σήματος. Στο κάτω-κάτω η προδοσία δεν είναι πάντα εύκολη. Κάποιες φορές χρειάζεται πολύ θάρρος για να την ολοκληρώσεις. Και αυτό το θάρρος φαίνεται πως στην περίπτωση αυτή -ευτυχώς- ΔΕΝ το διέθετε ο Αλέξης.

Ίσως, τελικά, να υπάρχει ακόμη ελπίδα γι’ αυτόν. Ποιός μπορεί να ξέρει στα σίγουρα...

 

05 Γενάρη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 4136 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ (Η «ΨΕΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ)