Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
(ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ)

Χθές, Τετάρτη 3 Απρίλη, τόσο η μπασκετική όσο και η ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. έδωσαν κάποιους από τους πλέον κρίσιμους αγώνες της χρονιάς. Αγώνες οι οποίοι έκριναν την συμμετοχή τους σε τελική φάση για την μεν μπασκετική και σε Τελικό για την ποδοσφαιρική. Για την μεν μπασκετική γη συμμετοχή της στην τελική φάση του CL αποτελεί μια επιβεβαίωση του αγωνιστικού της status στην Ευρώπη σε μια κρίσιμη για το μπάσκετ περίοδο. Για την δε ποδοσφαιρική η συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η μοναδική ευκαιρία ν’ αποδείξει σε φίλους και εχθρούς, αλλά κυρίως στον εαυτό της ότι μπορεί να κερδίσει τον «Γαύρο του Βορρά». Επιπρόσθετα πρέπει «να πάρει το αίμα της πίσω» για τους δύο προηγούμενους τελικούς που έχασε απ’ αυτόν.

Τελικά, η «Βασίλισσα» δεν τα κατάφερε να περάσει στην τελική φάση και να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Θέλετε η διαιτησία επιπέδου Ευρωλίγκας, θέλετε ο αντίπαλος που μας ήρθε από την Ευρωλίγκα για να πάρει μια κούπα, θέλετε η αστοχία στις βολές και το γελοίο ποσοστό στα τρίποντα, θέλετε οι τραυματισμοί και οι επιπτώσεις τους; θέλετε όλα αυτά μαζί να ευθύνονται για το χθεσινό αποτέλεσμα; Για κάποια από αυτά μπορεί να γίνει κάτι, ενώ για κάποια άλλα ευθύνεται και η συγκυρία. Ωστόσο, υπάρχει κάτι στο οποίο η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. όχι μόνο μπορεί να κάνει κάτι, αλλά και οφείλει. Υπάρχει κάτι στο οποίο χθες απέτυχε παταγωδώς.

Πρόκειται σχετικά με την είσοδο των θεατών στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο η αισχρή εικόνα, είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα η ασφάλεια των εισερχομένων στο γήπεδο. Αφού πρώτα τους άφηναν να συνωστίζονται όπως-όπως έξω από τα τουρνικέ, κάποια στιγμή ένας από τους υπεύθυνους για την είσοδο ζήτησε από τον κόσμο έξω από την θύρα 27 να κάνει από μόνος του ουρές (και να τις τηρήσει) προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός. Η αποτυχία ήταν τέτοια που μόνο η υπευθυνότητα των προσερχομένων μας έσωσε από κάποιο παρατράγουδο. Το «κερασάκι» ήταν ότι κάποιοι που δεν ήθελαν να περιμένουν σκαρφάλωσαν την περίφραξη και πήδηξαν μέσα. Δεδομένου ότι η ίδια κατάσταση επικρατούσε τουλάχιστον στις εισόδους των θυρών 31, 29, 27 & 25 αποδεικνύεται ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι προϊόν διοικητικής ανεπάρκειας. Είτε δεν μπορούν να διαχειριστούν την αυξημένη προσέλευση (την οποία με κάθε ευκαιρία επιδιώκουν), είτε ζηλεύουν την «θύρα 7». Εκτός και αν φταίει ο κόσμος που πάει στο γήπεδο.

Λίγο μετά την λήξη του μπάσκετ λίγα μέτρα παραδίπλα η ποδοσφαιρική ομάδα έδινε τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου. Μια απλά συμπαθητική ομάδα την οποία οι αντίπαλοι λίγο υπολογίζουν (φοβούνται) κατάφερε παρά την δυσκολία της απέναντι σε «κλειστές άμυνες» να βάλει δύο γκολ εξασφαλίζοντας (εκτός της περίπτωσης «αυτοκτονίας») τη συμμετοχή της στον Τελικό. Τώρα, το ζήτημα είναι αν μπορεί στα επόμενα παιχνίδια του Πρωταθλήματος να εμφανιστεί φρέσκια και έτοιμη ψυχολογικά για τον Τελικό. Αν μπορεί, δηλαδή να χρησιμοποιήσει τα εναπομείναντα παιχνίδια σαν μια μίνι προετοιμασία για το ένα παιχνίδι που θα κρίνει την έκβαση της φετινής σεζόν. Για το ένα παιχνίδι που θ’ αφήσει την τελευταία «γεύση» και που εν πολλοίς (εκτός της Ευρωπαϊκής κλήρωσης) θα κρίνει και τις πωλήσεις των διαρκείας. Γιατί, όπως και να το κάνουμε αν είναι η Α.Ε.Κ. να πάει στον Τελικό και να χάσει τρίτο σερί Κύπελλο από τον «Γαύρο του Βορρά» αυτό θα σημάνει την ολοκληρωτική αποτυχία «της Α.Ε.Κ. του «Διοικητικού Ηγέτη»».

04 Απρίλη 2019
«πανταχού παρών 1».

Διαβάστηκε 920 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ)