Font Size

SCREEN

Cpanel

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Ο Π.Α.Ο. ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Ο Π.Α.Ο. ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ)

Η μεσοβδόμαδη εικοστή αγωνιστική επιφύλασσε για τους τρείς από τους τέσσερις μεγάλους (την Α.Ε.Κ., και τους δύο Γαύρους) εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο τέταρτος Π.Α.Ο. αντιμετώπιζε στο Μαρούσι τον Ατρόμητο ελπίζοντας για πρώτη φορά φέτος να κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά. Επί της ουσίας το ζητούμενο της εικοστής αγωνιστικής ήταν οι νίκες των τεσσάρων πρώτων με τις οποίες δεν θ’ άλλαζε η βαθμολογική σειρά. Εκτός, αν κάποιος από τους δύο Γαύρους (ππου έχουν πάρειο διαφορά) την «πάταγε»▪ οπότε… Οι τρείς από τους τέσσερις (το παλαιό Π.Ο.Κ.) αγωνιζόταν στην πρώτη δόση της αγωνιστικής την Τετάρτη. Πάντως, αν μετά από καιρό θα θυμόμαστε για κάτι την εικοστή αγωνιστική αυτό θα είναι ότι συνέπεσε με την συνάντηση των «BIG 4» στην «Μεγάλη Βρετανία».

Η Α.Ε.Κ. έπαιζε στον Βόλο παραμονές του ντέρμπι με τον «γνήσιο Γαύρο». Έτσι, αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της. Αλλαγές, οι οποίες οδήγησαν σε μια άνετη επικράτηση επί της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου με 3-1. Εκτός από το γκολ του Κλωναρίδη και την πολύ καλή απόδοση του Πολωνού που έκανε ντεμπούτο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κρατήσει η Α.Ε.Κ. είναι η τρομερή αποτελεσματικότητα της.

Την ίδια ώρα με την Α.Ε.Κ. αγωνιζόταν στο Ηράκλειο ο «γνήσιος Γαύρος», ο οποίος έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε. Κάτι που το κατάφερε με το πενιχρό 1-0 (κάποτε το έλεγαν «επαγγελματική νίκη»), αλλά του κόστισε έναν παίκτη για το ντέρμπι της Κυριακής στο «τηγάνι». Ευτυχώς, που έχει να διαμαρτύρεται για την διαιτησία (κακώς σκούζουν για την αποβολή) και έτσι θα μπορέσουν για μια ακόμη αγωνιστική να συνεχίσουν το «αφήγημα» περί της συνεχιζόμενης αδικίας τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Τετάρτης στο άδειο (για τα δεδομένα του Π.Α.Ο.) Ο.Α.Κ.Α. η ομάδα του Δώνη νίκησε τον Ατρόμητο με το άνετο 3-0 κάνοντας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο (και συνολικά) το καλύτερο φετινό παιχνίδι της. Έτσι κάνοντας τρείς συνεχόμενες νίκες εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας από Ο.Φ.Η., Ατρόμητο και Ξάνθη.

Ο τέταρτος των «BIG 4» έπαιζε στη Λαμία με την τοπική ομάδα. Εκεί που πέρυσι η διαιτησία στο αντίστοιχο παιχνίδι ήταν τέτοια που να χρησιμοποιείται ως παράδειγμα «διαιτητικού χειρουργείου». Ο μέτριος ως κακός «Γαύρος του Βορρά» πήρε άλλη μια νίκη συνεχίζοντας την καταδίωξη του «γνήσιου Γαύρου» εξ’ αιτίας της έλλειψης της γραμμής του οφ-σάιντ στο VAR. Αν μη τι άλλο θα έχουμε να διαβάζουμε τις επόμενες μέρες την προπαγάνδα των δύο Γαύρων.

Εν κατακλείδι, τίποτα δεν άλλαξε στην τετράδα της βαθμολογίας μετά και την εικοστή αγωνιστική. Το μόνο αξιοσημείωτο είναι η για πρώτη φορά φέτος τρίτη συνεχόμενη νίκη του Π.Α.Ο. Με εξαίρεση τους δύο Γαύρους η Α.Ε.Κ. έχει πετύχει τρείς συνεχόμενες νίκες 2 φορές φέτος, ενώ μετά την Τούμπα έχει δύο συνεχόμενες. Λέτε να τις κάνει τρείς βρίσκοντας επιτέλους μια νίκη φέτος σε ντέρμπι, παίζοντας για την Ιστορία της και βάζοντας μπουρλότο στο Πρωτάθλημα μέχρι τουλάχιστον το ντέρμπι των δύο Γαύρων στην Τούμπα;    

24 Γενάρη 2020
«πανταχού παρόντες».

Διαβάστηκε 2975 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ» ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Ο Π.Α.Ο. ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ)