Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

«ΤΙΓΡΗ» Η ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο «ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ» ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«ΤΙΓΡΗ» Η ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο «ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ» ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ)

Να πούμε ότι δεν περιμέναμε την εξέλιξη που είχε ο αγώνας με το Γαύρο θα είναι αναληθές. Άλλωστε ο υπότιτλος σ’ ένα από τα κείμενα μας της προηγούμενης εβδομάδας (βλέπε εδώ) όπως και το ίδιο το κείμενο ήταν ξεκάθαρα. Από κει και πέρα για όσα εξελίχθηκαν μετά την διακοπή μας είχε προετοιμάσει τόσο η πείρα όσο και η προηγούμενη αντίδραση της Α.Ε.Κ. (στην «νέα εποχή»). Η τιμωρία αναμένεται βαριά, αφού η «αδέσμευτη αθλητική δικαιοσύνη» πρέπει να εφαρμόσει τον νόμο με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιηθεί και ο νέος χαλίφης (Κοντονής) ότι όλοι πλέον κάνουν την δουλειά τους σωστά. Από την άποψη της τιμωρίας το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα καταθέσει η Α.Ε.Κ. ένσταση. Βέβαια ούτε λόγος να γίνεται πως και στα δύο περιστατικά βίας επί ημερών της νέας κυβέρνησης εμπλέκεται η ίδια ομάδα, η οποία είναι -μαζί με την κυβέρνηση που δείχνει ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα- η μόνη κερδισμένη απ’ όσα έγιναν και στα δύο γήπεδα που φιλοξενήθηκε.

 

Ωστόσο το παρόν κείμενο δεν σκοπεύει ν’ ασχοληθεί με το δικαστικό ρεπορτάζ της Ε.Π.Ο. Για την δουλειά αυτή υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες ιστοσελίδες (οπαδικές και ειδησιογραφικές). Εμείς σήμερα επιθυμούμε να πούμε δυό λόγια «νέτα-σκέτα» στον «Τίγρη» κυρίως για να μην το ‘χουμε «βάρος στη συνείδηση» μας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

«Τίγρη», για τον Μαρινάκη και όλους τους υπόλοιπους της ποδοσφαιρικής πιάτσας είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι ο «λαθρέμπορας» ανεξάρτητα από τα λεγόμενα και την συμπεριφορά σου. Για την ιδιόμορφη συγκυβέρνηση που βρίσκεται (για όσο θα βρίσκεται) στο τιμόνι της Χώρας είσαι το τέλειο άλλοθι.

Στο πρόσωπο σου βλέπουν αυτόν που ήσουν (ή που οι δημοσιογράφοι με την πένα τους και οι φήμες δημιούργησαν) και όχι αυτόν που είσαι (ή που δείχνεις ότι είσαι). Εκπροσωπείς (πολύ βολικά) γι’ αυτούς το «υπέρτατο κακό» και έτσι θα σου συμπεριφερθούν. Το ίδιο βολικά θεωρούν ότι η Α.Ε.Κ. είναι «τσιφλίκι» σου όπως ο Γαύρος είναι τσιφλίκι του εκάστοτε ιδιοκτήτη του (την περίοδο αυτή του Μαρινάκη). Θα τιμωρούν κάθε φορά με εξοντωτικές ποινές την Α.Ε.Κ. γιατί δεν τολμούν να τα βάλουν ευθέως μαζί σου (αν και για λόγους πολιτικής ωφέλειας ενδέχεται κάποια στιγμή να το πράξουν). Μπορεί για να σου «χρυσώσουν το χάπι» να σου δώσουν αβάντα στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου κάνοντας τον Δήμαρχο να κάτσει καλά και δίνοντας τα 20 εκ. της Περιφέρειας (άλλωστε κανείς δεν μπορεί να τα ’χει όλα).

Και ‘σύ που θα έχεις κάτσει «καλό παιδί» τι τάχα θα καταλάβεις στο τέλος της ημέρας; Ίσα-ίσα που θα αισθάνεσαι πικραμένος, όπως αισθάνεται ο καθένας μας όταν δεν τον πιστεύουν (και ας μην έχει δώσει δικαιώματα για πολύ καιρό). Άλλωστε το είπες και ο ίδιος στον ανακριτή τις προάλλες όταν παραδέχτηκες πάνω –κάτω πως «όλοι κάτι κάναμε για την ομάδα μας, αλλά τώρα είναι οργανωμένοι». Μπορείς και πρέπει ν’ αλλάξεις «τροπάρι» και να τους πολεμήσεις αποτελεσματικά με νόμιμα όπλα τα οποία θα τους κάνουν να «ματώσουν», προφυλάσσοντας έτσι τόσο τα συμφέροντα της Α.Ε.Κ. όσο και τα δικά σου. Μη νομίζεις ότι αν δείξεις πως «κάθεσαι καλά» (π.χ. δεν κάνεις ένσταση για την τιμωρία και δεν προκαλείς) θα σε «βοηθήσουν» με το γήπεδο (το οποίο στο κάτω-κάτω το δικαιούμαστε και μάλιστα στην δική μας έκταση στην Ν. Φιλαδέλφεια). Κανείς -ακόμη και η κυβέρνηση- δεν μπορεί να σου δώσει κάτι που είναι δικό σου (και άρα το κατέχεις ήδη).     

(Σημείωση: Όπως δεν του δώσαμε την άδεια να επανέλθει στα πράγματα της Α.Ε.Κ., έτσι και δεν του ζητούμε να φύγει. Έτσι το μόνο που του ζητάμε όταν του υποδεικνύουμε ν’ αλλάξει «τροπάρι» -για όσο καιρό θα συνεχίσει να είναι ενεργά παρών στα δρώμενα της Α.Ε.Κ.- είναι στην ουσία ν’ αναθεωρήσει την στρατηγική του. Είμαστε στη διάθεση του για περισσότερες πληροφορίες αν το επιθυμεί.)

 

Υ.Γ. Καλό θα ήταν, «Τίγρη», να κοιτάξεις να καθαρίσεις όσο γίνεται γρηγορότερα με τις εκκρεμότητες που ενδεχομένως έχεις (ειδικά στο εξωτερικό). Δεν κάνει καλό ούτε στην δική σου εικόνα ούτε και σ’ αυτήν της Α.Ε.Κ. να σκάσει ξαφνικά καμιά ιστορία από το εξωτερικό ακόμη και για μικροπράγματα, όπως διαρρέεται από δημοσιογράφικες πηγές.

 

16 Μάρτη 2015.
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5751 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο «ΤΙΓΡΗ» Η ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο «ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ» ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ)