Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

Η Α.Ε.Κ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝΑ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΕ Ε.Π.Ο. & SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Α.Ε.Κ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝΑ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΕ Ε.Π.Ο. & SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…)

Δυστυχώς το συγκεκριμένο κομμάτι μας δεν θα μπορούσε να έχει μικρότερο τίτλο ή υπότιτλο. Επίσης δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως προβοκατόρικο (ακόμη και να κάποιοι ιδίως «αριστεροί» τα θεωρήσουν ως τέτοιο. Πολλά γράφτηκαν σε γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο και άλλα τόσα ειπώθηκαν στα ραδιόφωνα σχετικά με τον ορισμό του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Γαύρο.

Δεν πρόκειται εμείς σήμερα ν’ ασχοληθούμε με τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλώς δραττόμενοι της ευκαιρίας (γνωρίζουμε ότι κάποιοι μας διαβάζουν στην Π.Α.Ε.) εισηγούμαστε στην διοίκηση της Α.Ε.Κ. να ευχαριστήσει δημόσια την Ε.Π.Ο. και την SUPER LEAGUE γιατί με όσα έκαναν (αλλά κυρίως με όσα δεν έκαναν) ορίστηκε ο αγώνας μας με τον Γαύρο σε τέτοια βολική ημερομηνία γι’ αυτούς (τους Γαύρους) ώστε να μην έχουν το άλλοθι της κούρασης από τα πολλά, συνεχόμενα και σημαντικά παιχνίδια. Ωστόσο ο Στ. Κοντονής με την συμπεριφορά του και την απόφαση του γι’ αναβολή μιάς εβδομάδας των παιχνιδιών μόνο της Α’ Εθνικής τους παρέχει το άλλοθι ότι δεν έχουν «αγωνιστικό ρυθμό» αφού το τελευταίο παιχνίδι τους ήταν αυτό με την Ντνίπρο (Ντνιέπρ στα Ρωσικά) (την Τετάρτη συμπληρώνονται 15 μέρες από αυτό).

Συνεπώς οφείλονται ευχαριστίες σε Ε.Π.Ο. και SUPER LEAGUE και η απαραίτητη έκφραση δυσαρέσκειας στον Στ. Κοντονή, αφού με τον καιρό (που εξαιτίας του δεν έγινε το παιχνίδι στην Κομοτηνή) δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Ούτε που θα θέλαμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν από την κλάψα των Γαύρων αν ο αγώνας με τον Πανθρακικό γινόταν κανονικά την Κυριακή και σε περίπτωση ακαταλληλότητας του γηπέδου ο αγώνας οριζόταν για τις 3 μ.μ. της Δευτέρας. Στην περίπτωση αυτή δεν θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν την μέρα του μεταξύ μας επαναληπτικού αφού θα μεσολαβούσαν 48 πλήρεις ώρες μεταξύ των δύο αγώνων.

Την Τετάρτη λοιπόν θα μαζευτεί καμιά 50αριά χιλιάδες ΑΕΚτζήδων στο Ο.Α.Κ.Α. Δυστυχώς αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο μετά τα επεισόδια της «Λεωφόρου» και θα χρησιμοποιηθεί είτε ως παράδειγμα προς μίμηση είτε προς αποφυγήν. Τώρα θυμήθηκαν τα «δρακόντεια μέτρα». Τώρα θυμήθηκαν την αυστηρή επιβολή των κανονισμών και δίνουν οδηγίες για την διακοπή του αγώνα με την ρίψη της πρώτης φωτοβολίδας. Φυσικά τυχαία από όλα τα παραπάνω «μέτρα» ευνοείται μόνον ο Γαύρος. Με παιχνίδια χωρίς θεατές δεν θα κατρακυλήσει κι’ άλλο ο μέσος όρος εισιτηρίων του. Με αφαίρεση 3 βαθμών (αν παραμείνει) από τον Π.Α.Ο. θα κινδυνέψει περισσότερο να χάσει το Πρωτάθλημα από τους Βάζελους (που δεν χωνεύεται με τίποτα) μόνο και μόνο γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ πίσω και πολύ αδύνατος για να το πάρει (τελικά της Παναγιάς δεν της «περνάει» και τόσο). Τέλος είναι προφανές ποιος και γιατί βγαίνει κερδισμένος αν διακοπεί ο αγώνας με την ρίψη της πρώτης φωτοβολίδας την Τετάρτη το βράδυ.

Ελπίζουμε την Τετάρτη το βράδυ να κυλήσουν όλα ομαλά. Είναι το μόνο που πραγματικά φοβούνται οι Γαύροι, καθώς δεν θα έρθουν στο Ο.Α.Κ.Α. να παίξουν μπάλα αλλά για να κλαδέψουν να προκαλέσουν και να εκνευρίσουν παίκτες και κόσμο για να πέσει η μία και μοναδική φωτοβολίδα που θ’ αποτελέσει το άλλοθι της διακοπής του αγώνα. Μετά θ’ αναλάβει η «ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη» και θα «δικαιώσει» φυσικά την ομάδα του λιμανιού. Από κει και πέρα ο δρόμος του ντάμπλ είναι πλέον ορθάνοιχτος. Δεν απαγορεύεται το βρίσιμο (μέσα σε αθλητικά πλαίσια) π.χ. «είστε λαλάκες», δεν απαγορεύεται (απ’ όσο ξέρουμε) το φτύσιμο, δεν απαγορεύεται τέλος η γιούχα και μάλιστα η παρατεταμένη.

Κλείνοντας ευχόμαστε «καλή επιτυχία» στην ομάδα μας και υπενθυμίζουμε στην διοίκηση της Π.Α.Ε. να στείλει ευχαριστήρια επιστολή σε Ε.Π.Ο. και SUPER LEAGUEκαθώς και την έκφραση δυσαρέσκειας στον Στ. Κοντονή για την αναβολή του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής για μια αγωνιστική (η οποία δίνει στους Γαύρους το άλλοθι της «έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού»).      

 

Υ.Γ. Όπως γράφαμε και στο προηγούμενο σημείωμα μας (βλέπε εδώ και συγκεκριμένα στην 6η παράγραφο) ο τρόπος που προφυλάσσει την ομάδα του Γαύρου η εκάστοτε ιδιοκτησία της, με το πέρασμα του χρόνου τους έχει κάνει όλους μαλθακούς. Γι’ αυτό και σκούζανε (βλέπε εδώ) την προηγούμενη βδομάδα για το γεγονός ότι θα παίξουν στο Ο.Α.Κ.Α. με κόσμο καθώς για τα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν ισχύει η απαγόρευση Κοντονή (άλλο αν στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν πήγε πολύς κόσμος).

 

09 Μάρτη 2015.
παρατηρητήριο.

 

Διαβάστηκε 4989 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου Η Α.Ε.Κ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝΑ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΕ Ε.Π.Ο. & SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…)