Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΗ 2013 - ΜΕΡΟΣ Α'

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΗ 2013 - ΜΕΡΟΣ Α'

Σήμερα δημοσιεύουμε το πρώτο από τα δύο μέρη ενός μίνι αφιερώματος στην επέτειο της 10ης Ιούλη 2013. Τότε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Τατόι Clubο Δημήτρης Μελισσανίδης μας ανέπτυξε τις απόψεις του και τα σχέδια του για την «ΝΕΑ Α.Ε.Κ.» η οποία θα προέκυπτε μετά το όνειδος του οικειοθελή υποβιβασμού στην Γ’ Εθνική και την συνακόλουθη απαλλαγή από τα χρέη της. Στην ουσία το μίνι αφιέρωμα είναι ένας σχολιασμός από τον watcher_007 των πλέον εμφατικών δηλώσεων του Μελισσανίδη στην εκδήλωση εκείνη.

Στο Τατόι Club, τον Ιούλιο του ‘13
(ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)

Αφορμή του σημερινού σχολίου μας είναι το παρακάτω σχόλιο-υπενθύμιση του ανώνυμου σχολιογράφου του «sportstriunfo.blogspot.gr».

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Και μιας και μιλάμε για προγραμματισμό της ΠΑΕ, ας πάμε και στο θέμα των ακαδημιών. Η ομάδα Κ-11 ΠΑΟΚ μεταβαίνει σε τουρνουά στη Γαλλία, η  Κ-15 του ΠΑΟ το ίδιο, ομάδες Κ του Ολυμπιακού ήταν ή είναι προσκεκλημένες σε ευρωπαϊκά τουρνουά. Στην ΑΕΚ, τι γίνεται;

Στο Τατόι, τον Ιούλιο του 13, ο Μελισσανίδης είχε αφιερώσει ιδιαίτερο λόγο για τις ακαδημίες, έχοντας τον Ζήκο δίπλα του…………

sportstriunfo

Τότε, λοιπόν, στις 10 Ιουλίου 2013, ο «Τίγρης» είχε κάνει πανηγυρική επιστροφή στα κοινά της ΑΕΚ, με εντυπωσιακή συνέντευξη Τύπου, στο «Τατόι club». Ήταν ΟΛΟΙ εκεί, για να επιδώσουν τα διαπιστευτήριά τους, στον «εγγυητή» της νέας ΑΕΚ και της ανέγερσης του νέου γηπέδου. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, πάντα, όπως είπε ο «Τίγρης»!

Και, βέβαια, ο «ανώνυμος» σχολιογράφος έχει απόλυτο δίκιο, όσον αφορά στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Τρία χρόνια πέρασαν, από τότε και δεν υπάρχει φως, στην άκρη του τούνελ των Ακαδημιών. Για πρώτη φορά, ένας 19χρονος εξελίξιμος μέσος, ο Κώστας Γουναρόπουλος, συμμετέχει, με αξιώσεις καθιέρωσης, στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Μακάρι, ο νεαρός Κ. Γουναρόπουλος να είναι η απαρχή μιας νέας φουρνιάς μελλοντικών άσσων της ΑΕΚ, όπως πριν 35 χρόνια, ο Μανωλάς, ο Βλάχος, ο Γεωργαμλής, ο Οικονομόπουλος, ο Στυλιανόπουλος.

Όμως, αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε και κάποιες άλλες εξαγγελίες-υποσχέσεις του «Τίγρη», σ’ εκείνη τη συνέντευξη του Τατοΐου, πριν τρία ακριβώς χρόνια. Υποσχέσεις, που έμειναν στο χρονοντούλαπο, τουλάχιστον, μέχρι τώρα.

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: «Δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΚ, που να δηλώνει ευχαριστημένος, μ’ αυτή την οδυνηρή κατάληξη της απαραίτητης αυτοκάθαρσης».

Και, όμως, κύριε Μελισσανίδη! Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που δήλωναν απόλυτα ευχαριστημένοι, με την «οδυνηρή κατάληξη της απαραίτητης αυτοκάθαρσης». Και, δυστυχώς, υπάρχουν αρκετοί ευχαριστημένοι, ακόμη και σήμερα, που «ήρθαμε» εκεί που έπρεπε να παραμείνουμε και όχι να «στιγματιστούμε», στα αμπελοχώραφα της ερασιτεχνικής κατηγορίας, λες και είμαστε Α.Ε. Τραχανοπλαγιάς! Α.Ε.Κ. ήμασταν και δεν μας άξιζε το «μαύρο στίγμα» του οικειοθελούς αγωνιστικού και «ιστορικού» υποβιβασμού, που ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Ο υποβιβασμός ΔΕΝ ήταν απαραίτητος! Όπως απαραίτητος δεν ήταν και ο υποβιβασμός του ΠΑΟΚ, τον οποίο «απέτρεψε», στο «παρά κάτι», κυριολεκτικά, ο μέχρι τότε «άγνωστος» ΠΑΟΚτζής(;) Ιβάν Σαββίδης.

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Διάβασα, στον Τύπο, για τον Μελισσανίδη, πως πήρε τσάμπα την ΑΕΚ, που έπεσε στην Γ’ εθνική. Το μόνο που έχω να πω είναι, πως κανένας Μελισσανίδης, δεν πήρε καμία ΑΕΚ. Η δική μας ΑΕΚ, δεν ανήκει σε κανέναν Μελισσανίδη!!!

Ναι! Έχεις δίκιο, κ. Μελισσανίδη! Φαινομενικά, ο Μελισσανίδης δεν(;) πήρε καμία ΑΕΚ. Μόνο, που ο Μελισσανίδης είναι «εν τοις πράγμασι διοικητής» της ΑΕΚ και πρέπει να διευκρινίσει τις σχέσεις του, με την ΑΕΚ, ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΑΕΚ δεν ανήκει σε κανέναν Μελισσανίδη. Σωστό κι’ αυτό, αφού μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ είναι το Σωματείο «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», με πρόεδρο την κυρία Αρκάδη και μέλη του ΔΣ τους, Μπάγεβιτς, Ν. Πανταζή, Γαντζούλα και Σκρέκη. Δηλαδή, δύο υπάλληλοι της ΑΕΚ-ΠΑΕ (Αρκάδη, Μπάγεβιτς), ένας μέτοχος και με προσωπικές μετοχές στην ΑΕΚ-ΠΑΕ (Γαντζούλας), ένας μέχρι προ μερικών ημερών εργαζόμενος στην ΑΕΚ-ΠΑΕ (Ν. Πανταζής) και ένας «διοικητικός έμπιστος» (Γ. Σκρέκης) κουμαντάρουν την ΑΕΚ-ΠΑΕ, χωρίς να λογαριάζουν τον Δ. Μελισσανίδη.

Κατά τ’ άλλα, το Κύπελλο Ελλάδας μοστράριζε σε εκδήλωση της εταιρίας «AEGEANOIL»!!!

Κατά τ’ άλλα, κάποιος παγκοσμίως άγνωστος …Θωμόγλου συντηρεί τα τμήματα Ακαδημιών της ΑΕΚ-ΠΑΕ, ως ιδιοκτήτης της εταιρίας ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕΚ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και ο οποίος Θωμόγλου, τελείως συμπτωματικά, είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας HEC θυγατρικής της AEGEAN, και η οποία, τελείως συμπτωματικά, συστεγάζεται μ’ αυτήν!!!

Κατά τ’ άλλα, η ΑΕΚ δεν ανήκει σε κανέναν …Μελισσανίδη!!!

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: Είτε μιλάμε για το βάρος σε ακαδημίες, με την ΑΕΚ να στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Είτε μιλάμε για μια ΑΕΚ δυνατή, παντού, αυτοδύναμη, που να μην βασίζεται πουθενά, παρά μόνο στον κόσμο της.

Για τις Ακαδημίες, είπαμε, φροντίζει ο «φιλάνθρωπος ευεργέτης» κ. Θωμόγλου, ενώ «μια ΑΕΚ δυνατή και αυτοδύναμη βασίζεται μόνο στον κόσμο της». Και αυτή είναι η ΜΕΓΆΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Η ΑΕΚ βασίζεται μόνο στον κόσμο της! Μόνο ο Κόσμος της ΑΕΚ έχει καταθέσει πάνω από 12 εκατ. Ευρώ, τα τρία τελευταία χρόνια, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας. Μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ έχει καταθέσει πάνω από 5 εκατ. Ευρώ, στις εισπράξεις αγώνων τα τρία τελευταία χρόνια! Σύνολο, 17 – 18 εκατ. Ευρώ!!! Όμως, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν την εξουσιάζει, ούτε τη διοικεί! Άλλος κάνει το κουμάντο και τη διοικεί!!! Και δεν εννοούμε, βέβαια, την κυρία Αρκάδη! Άλλος είναι ο «εν τοις πράγμασι διοικητής»!

ΤΕΛΟΣ
ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

 

11 Ιούλη 2016
watcher_007.

Διαβάστηκε 3407 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΗ 2013 - ΜΕΡΟΣ Α'