Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ORIGINAL: ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΠ’ ΟΝΕΙΡΟ ΒΑΘΥ (ΜΗΝΥΜΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ORIGINAL: ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΠ’ ΟΝΕΙΡΟ ΒΑΘΥ
(ΜΗΝΥΜΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;)

Η είδηση ότι η ORIGINAL αγόραζε τις περίφημες «Κάρτες Φίλου της Α.Ε.Κ.» για την ενίσχυση της «Μάνας Α.Ε.Κ.» δεν ήταν συνταρακτική αφού κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο κρίνοντας και από το παρελθόν. Ούτε το ενδιαφέρον της για τα τεκταινόμενα ήταν καινούριο, αφού όλοι μας γνωρίζουμε ότι παρακολουθεί στενά τα πάντα. Ωστόσο η συγκεκριμένη αντίδραση και μάλιστα την δεδομένη στιγμή ήταν αρκετή για να προκαλέσει περισσότερες απορίες απ’ όσες πιθανόν έλυσε.

Όπως μάθαμε από το ρεπορτάζ η ORIGINAL έδωσε τα 12.000 Ευρώ που μάζεψε από την διάθεση των καρτών κατευθείαν σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη και τους οποίους η «Διοίκηση» (διάβαζε νόθα Διοίκηση) έχει από καιρό αφήσει σκόπιμα ξεκρέμαστους (βλέπε εδώ). Κάνοντας τα «μαθηματικά» και με δεδομένο ότι κάθε κάρτα πωλούνταν με 10 Ευρώ, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η ORIGINAL διέθεσε 1.200 κάρτες. Tο θέμα δεν είναι αν είναι λίγες ή πολλές. Το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μη απόδοση των χρημάτων από την ORIGINAL στην ψευτο-Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Κατ’ αρχάς με βάση αυτή την αντίδραση απαντήθηκε η μεγάλη απορία που πολλοί είχαμε εδώ και καιρό και η οποία αφορούσε αν «υπάρχει ζωή στην ORIGINAL». Τελικά φαίνεται ότι «ναι, υπάρχει ζωή στην ORIGINAL». Αυτό δείχνει το γεγονός ότι τα λεφτά από την «Κάρτα Φίλου Α.Ε.Κ.» δόθηκαν εκεί που έπρεπε και όχι «στην ανάξια εμπιστοσύνης διοίκηση» όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της. Μιας Διοίκησης η οποία -για να μην ξεχνιόμαστε- είναι της «απολύτου εμπιστοσύνης» του Μελισσανίδη (τουλάχιστον αυτό μας βεβαιώνουν τα «γιουσουφάκια».

Οπότε τόσο η κίνηση όσο και η ανακοίνωση της ORIGINALέχουν και δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης. Κάποιοι θεωρούν ότι όπως και οι υπόλοιποι ΑΕΚτζήδες οι οργανωμένοι (εκτός ίσως από κάποιους «συστημικούς») έχουν «κουραστεί» από το σήριαλ του γηπέδου και ίσως έχουν αναθεωρήσει το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Τόσο καιρό που «κάθονταν ήσυχοι» παρακολουθώντας (αλλά μη αντιδρώντας) στα τεκταινόμενα στην «Μάνα Α.Ε.Κ.» μη τυχόν και τσαντιστεί και φύγει ο «Αρχηγός» (όπως τον βάφτισε η «ΩΡΑ») κανένα κέρδος δεν είχε το Σωματείο μας. Ίσα-ίσα είχε μόνο ζημιά.

Αν ισχύει ο προηγούμενος συλλογισμός τότε το επόμενο διάστημα ίσως δούμε και άλλες αντιδράσεις τέτοιου τύπου με επίκεντρο την κατάσταση στην Ερασιτεχνική. Βέβαια η ORIGINAL έχει μπροστά της και μια άλλη διπλή πρόκληση. Αυτή της εκδίκασης τόσο της αγωγής μέλους της Ερασιτεχνικής για την ακύρωση της Γ.Σ. της 3ης Φλεβάρη 2015 (άρα και της παραχώρησης του οικοπέδου στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.»), όσο και της προσφυγής στο ΣτΕ κατά της έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων από τον Σκουρλέτη. Στα δύο αυτά «ραντεβού» όσοι είναι μέλη της ORIGINAL και θέλουν να θεωρούνται και ορίτζιναλ (γνήσιοι) θα το αποδείξουν με την στάση που θα τηρήσουν. Μια στάση από την οποία θα χαρακτηριστεί θετικά ή αρνητικά καθένας τους. Μια στάση η οποία θα χαρακτηρίσει τελικά συνολικά την ORIGINAL στα μάτια τόσο των ΑΕΚτζήδων όσο και των ουδετέρων.      

 

Απορία 1η: Αν η ανακοίνωση δεν ήταν της ORIGINAL, υπήρχε περίπτωση η αναφορά «στην ανάξια εμπιστοσύνης διοίκηση» να περάσει στο ΑΕΚ365 (βλέπε εδώ);

Απορία 2η: Γιατί δεν υπάρχει ακόμη και σήμερα έστω και ένα σχόλιο;

 

21 Σεπτέμβρη 2016
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5869 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ORIGINAL: ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΑΠ’ ΟΝΕΙΡΟ ΒΑΘΥ (ΜΗΝΥΜΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;)