Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ + 3.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ + 3.

1.Την Τετάρτη 26 Φλεβάρη ο Παναγιώτης Αλιατάς «ξαναχτύπησε» με μια ακόμη αποκάλυψη (βλέπε εδώ). Αποκάλυψε την πρόσκληση, η οποία απευθύνθηκε από τον «Τίγρη» σε άτομα τά οποία έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν στην ανέγερση του νέου γηπέδου. Η συνάντηση ήταν να γίνει Athenaeum Inter Continental, αλλά εξαιτίας της χαμηλής ανταπόκρισης τελικά δεν έγινε. Τελικά φαίνεται πώς η απροθυμία του Νοτιά να συμμετάσχει δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο «Τίγρης» στη προσπάθεια του να φτιάξει το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. Εμείς πάντως του ευχόμαστε καλύτερη τύχη στη συνέχεια…  

2.Αργά το βράδυ της Παρασκευής 28 Φλεβάρη το ΑΕΚ365 «ξαναχτύπησε» με μια αναδημοσίευση από την εφημερίδα Real News του Σαββάτου (βλέπε εδώ).

Σύμφωνα με την ανάρτηση «τά βαριά χαρτιά της Α.Ε.Κ. μαζεύτηκαν και μίλησαν για όλα». Ο «Τίγρης» συναντήθηκε με εκπροσώπους εφοπλιστών από το Λονδίνο τους οποίους σύστησε ο Χατζηιωάννου. Στην ομήγυρη ο «Τίγρης» εκδήλωσε την πρόθεση του να ζητήσει 15 εκ. για 5 χρόνια για το όνομα του γηπέδου. Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ ο σχεδιασμός για την χρηματοδότηση του γηπέδου (υπολογίζεται σε 65 εκ. το κόστος κατασκευής) προβλέπει:

  • Τά 20 εκ. της Περιφέρειας Αττικής (Σγουρός).
  • Τά 15 εκ. που θα πάρει από την ονοματοδοσία.
  • Τά 10-11 εκ. που θα βάλει ο ίδιος ο Μελισσανίδης.
  • Τά 10 εκ. που του έχουν υποσχεθεί οι καλοβαλμένοι ΑΕΚτζήδες (Παππάς & ΣΙΑ).
  • Άλλα 10 εκ. που προς το παρόν αναζητούνται.

Κατ’ αρχάς τά 15 εκ. για 5 χρόνια που ζητά για το όνομα μου φαίνονται υπερβολικά σ’ αυτή τη συγκυρία. Για ποιο λόγο κάποια εταιρεία θα δίνει 3 εκ. το χρόνο, ενώ θα μπορούσε να δώσει σαφώς λιγότερα. Έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω να σφάζονται κιόλας για να «βαφτίσουν» το γήπεδο, τουλάχιστο μέχρι στιγμής.

Όταν δεν είναι να δώσουν λεφτά αλλά να συζητήσουν πάνε στα ραντεβού. Όταν είναι να δώσουν κανένα φράγκο όμως… Αλήθεια όταν με το καλό ξαναξεκινήσει η αύξηση –με άδεια αυτή τη φορά– οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες θα καταθέσουν τά λεφτά που υποσχέθηκαν στον «Τίγρη» ή μήπως φοβούνται ότι η κίνηση αυτή αποτρέψει τους «φτωχοδιάβολους» από το να δώσουν τον οβολό τους για το γήπεδο;  

3.Ένα σχόλιο μάλλον σκωπτικό που κάποιους ενδέχεται να μπέρδεψε λίγο, διαβάσαμε στο SPORTS TRIUNFO (βλέπε εδώ). Ο λόγος για τον οποίο το σχολιάζουμε εδώ είναι γιατί αποτελεί ένδειξη της ψυχολογίας που έχει η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας. Η ελπίδα και η προοπτική μπορούν να δοθούν μόνον μέσα από την οικοδόμηση μιάς υγιούς σχέσης μας με την ομάδα, η οποία πρέπει να τεθεί σε μηδενική βάση ή αλλιώς «αυτά που ξέραμε ως τώρα να τά ξεχάσουμε».  

4.Διαβάσαμε την Κυριακή στο YELLOW FEVER δήλωση του Προέδρου της SOCAR με την οποία παραδέχεται ότι «Έχουν γίνει κάποιες επαφές με την Α.Ε.Κ.». Μετά την πρώτη μου αντίδραση η οποία ήταν να πανηγυρίσω αφού το ενδιαφέρον είναι πραγματικό και όχι μούφα, η δεύτερη μου αντίδραση ήταν να προβληματιστώ. Ρε μπάς και δε χρησιμοποίησαν προφυλακτικό κατά την επαφή και μας κόλλησε τίποτις ο Αζέρος ο Αμπντουλάγεφ; Γιατί εγώ σ’ αυτούς τους Αζέρους δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη.

5.Στίς αιτιάσεις Κοτσώνη που δημοσιεύτηκαν τόσο στις 24 Φλεβάρη (βλέπε εδώ), όσο και στην Δημόσια Διαβούλευση (βλέπε εδώ) σχετικά με τά έσοδα της Ερασιτεχνικής από το γήπεδο θα δώσει κανείς απάντηση ή δεν προβλέπεται;

6.Θα γίνει τελικά Γ.Σ. τής "Μάνας Α.Ε.Κ." ή δεν τούς χρειάζεται πλεόν;

7.Θα "σπάσει τή σιωπή του" κανένας από τούς προβεβλημένους -ειδικά τούς νομικούς- που τό προηγούμενο διάστημα ξιφουλκούσαν, όχι άδικα, εναντίον Κασνακίδη, Αδαμίδη & ΣΙΑ ή λούφαξαν λόγω "Τίγρη".

8."Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω". "Να μη μ' αφήσεις μόνο ποτέ".

 

5 Μάρτη 2014.
παρατηρητής 3.

Διαβάστηκε 8243 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Τα Σχόλιά Μας Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ + 3.