Font Size

SCREEN

Cpanel

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΙΑΣΜΟ» (ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΙΑΣΜΟ»
(ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

Για μια πρόχειρα και βιαστικά στημένη εκδήλωση, η οποία έπρεπε να είναι του γούστου του «Διοικητικού Ηγέτη» ο «αγιασμός» της περασμένη Πέμπτης ήταν υποφερτός. Όμως για μια εκδήλωση αντάξια της Α.Ε.Κ. καλύτερα να μη το συζητήσουμε. Φυσικά όπως έχουμε γράψει σε κάποια από τα πρώτα μας κείμενα, τόσο η Α.Ε.Κ. όσο και οποιαδήποτε άλλη ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τις φανέλες και τα σορτσάκια∙ τα χρώματα και το έμβλημα. Για την ακρίβεια η Α.Ε.Κ. είναι οι άνθρωποι που κάθε φορά κάνουν κουμάντο. Αυτοί με τις πράξεις τους, αλλά κυρίως με τη φιλοσοφία τους νοηματοδοτούν το περιεχόμενο της.

Για να γυρίσουμε όμως στα του «αγιασμού» και τις παρατηρήσεις μας απ’ όσα έγιναν. Κατ’ αρχάς ΔΕΝ είναι συνηθισμένο ν’ αγιάζεται ένα οικόπεδο. Για παράδειγμα, αφού κτιστεί ένας ναός κατά-ιερώνεται (καθιερώνεται), αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα». Πιθανόν ν’ αποφάσισαν ν’ αγιάσουν το οικόπεδο για να γλυτώσουν τον κόπο ν’ αγιάζουν κάθε τόσο τα μηχανήματα, τα φορτηγά και τα συνεργεία που θα δουλεύουν εκεί.

Ωστόσο, η εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης ΔΕΝ έγινε για να ευλογηθεί ο χώρος. Έγινε για τις δημόσιες σχέσεις, στις οποίες η Α.Ε.Κ. ΔΕΝ πήρε καλό βαθμό. Προφανώς φταίει η βιασύνη να γίνει όλο αυτό στα τέλη του Ιούλη. Ακόμη κι έτσι, όμως, και με βάση τις διασυνδέσεις του Μελισσανίδη θα περιμέναμε κάτι πολύ καλύτερο από πλευράς πολιτικής κυρίως (αλλά όχι μόνο) εκπροσώπησης. Κανένας πολύ πρωτοκλασάτος ΔΕΝ πήγε στον «αγιασμό». Η μόνη παρουσία πολιτικού ήταν αυτή του Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος κατά τις δηλώσεις του Μελισσανίδη τόσο έχει βοηθήσει για το γήπεδο. Από μια άποψη άμα έχεις τον Φλαμπουράρη στο πλευρό σου όχι μόνο δεν έχεις ανάγκη κανέναν άλλο, αλλά και δεν φοβάσαι και κανένα.

Πάντως η εκδήλωση είχε και τα «ωραία» της. Για παράδειγμα η παράταξη των ποδοσφαιριστών σαν να ήταν χορωδία ιδιωτικού κολεγίου έδωσε ένα χρώμα. Πάλι καλά να λέμε που δεν τους ξευτίλισαν όπως το καλοκαίρι του 2015 όταν σε εκδήλωση προς τιμή των χορηγών της Π.Α.Ε. τους είχε ντύσει σερβιτόρους. Προφανώς την γλύτωσαν γιατί στον «αγιασμό» δεν είχε μπουφέ. Άλλωστε οι Ντίντακ και Αραβίδης δεν είναι πλέον στην ομάδα για να τους αγγαρέψει.

Κλείνοντας πρέπει να σημειώσουμε ότι αλγεινή (άσχημη) εντύπωση μας έκανε η «ξινισμένη» φάτσα του Μελισσανίδη όταν έβγαζε την «αυτοφωτογραφία» που συνοδεύει το κείμενο μας με τις αδερφές Αϊνατζόγλου. Όπως το βλέπουμε υπάρχουν τέσσερις πιθανές εξηγήσεις για τα «ξινισμένα» μούτρα του «Τίγρη»:

  • Είτε η εκδήλωση δεν ήταν όπως την περίμενε.
  • Είτε ήταν κουρασμένος.
  • Είτε θεώρησε υποτιμητικό να φωτογραφίζεται μαζί τους, λες και του πέφτουν λίγες.
  • Είτε όλα τα προηγούμενα μαζί.

Αυτά για την ώρα και από Δευτέρα τα ξαναλέμε…

Αφιερωμένο

29 Ιούλη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 6120 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΙΑΣΜΟ» (ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)