Font Size

SCREEN

Cpanel

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
(ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ)

Εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ για την αναστολή των εργασιών του γηπέδου μέχρι την συζήτηση της προσφυγής του Φλεβάρη του 2018, γινόμαστε δέκτες διάφορων πληροφοριών για το γήπεδο. Για παράδειγμα ενημερωθήκαμε ότι η χωρητικότητα του θα είναι 31.800 θέσεις. Βέβαια, η προέλευση της πληροφορίας αυτής (όπως και άλλων) είναι προβληματική καθώς πηγή είναι η «ΩΡΑ». Από σήμερα είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε αυτά που πράγματι ισχύουν και όχι όσα θα ήθελαν κάποιοι να ισχύουν. Έχουμε στα χέρια μας το σύνολο των τελικών και εγκεκριμένων από τις υπηρεσίες της Δ.Α.Ο.Κ.Α. σχεδίων του νέου γηπέδου, τα οποία και θ’ ανεβάζουμε τμηματικά παρουσιάζοντας σας τα πιο σημαντικά από αυτά.

Σήμερα, για αρχή θα σας αποκαλύψουμε (με την ανάλογη τεκμηρίωση εννοείται) πόσες πράγματι θέσεις θα έχει το νέο γήπεδο. Όχι μόνον ως σύνολο, αλλά και την ανάλυση τους ανά διάζωμα όπως επίσης πόσες αντιστοιχούν στους Α.Μ.Ε.Α., τις σουΐτες, τα Μ.Μ.Ε. καθώς και πόσες θέσεις του πάνω διαζώματος αχρηστεύθηκαν εξ’ αιτίας των θέσεων Μ.Μ.Ε.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση σας αποκαλύπτουμε την πάσα αλήθεια για την χωρητικότητα του γηπέδου. Όπως προκύπτει από φωτογραφία της υποβληθείσας σχετικής μελέτης (βλέπε εδώ) οι θέσεις του γηπέδου θα είναι συνολικά 30.528 και όχι 31.800. Τουλάχιστον τόσες προβλέπει η μελέτη.

Καλό θα ήταν να μας δινόταν μια εξήγηση για την διαφορά των 1.272 θέσεων, όχι τίποτα άλλο για να χαρούμε αν πρόλαβαν ν’ αναθεωρήσουν την σχετική μελέτη και την Οικοδομική Άδεια.

 

21 Νοέμβρη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 7898 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ)