Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ Η Α.Ε.Κ. ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ Η Α.Ε.Κ. ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)

Χθές ήταν το πρώτο (πλήν του εντός έδρας αγώνα με τον Γαύρο) που η Α.Ε.Κ. έπαιξε σαν Πρωταθλήτρια. Ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία και γενικά έκανε μέσα στο γήπεδο ότι αναμενόταν απ’ αυτή να κάνει. Πέτυχε την 3η νίκη της σε 7 παιχνίδια και αν όπως υπολογίζουν οι «Γαύροι του Βορά» χρειάζονται 6 εκτός έδρας νίκες για τον τίτλο, τότε είναι ήδη στα μισά. Της μένουν 8 εκτός έδρας από τα οποία τα 2 είναι σε Τούμπα και Καραϊσκάκη. Συνεπώς από τα υπόλοιπα 6 πρέπει να πάρει τα μισά.

Αρκετά, όμως, με την «αριθμητική του Καραγκιόζη». Για το παιχνίδι θα διαβάσετε από τους επαγγελματίες δουλειά των οποίων είναι «να γλύφουν εκεί που έφτυναν» και τούμπαλιν. Υπάρχουν δύο σημεία που αξίζουν σχολιασμό, ειδικά μετά από νίκες όπως αυτή.

Οι επαγγελματίες (και μη), λοιπόν, θα πανηγυρίζουν πάλι για τους παικταράδες που έφερε ο «καβούριας». Να τους υπενθυμίσουμε πως τόσο ο Αραούχο όσο και ο Λιβάγια είναι δανεικοί. Συνεπώς, ΔΕΝ αποτελούν «περιουσιακά στοιχεία» της Α.Ε.Κ. αν δεν αγοραστούν. Όταν ο «Διοικητικός Ηγέτης» δώσει κοντά στα 4 εκ. (ή και παραπάνω) και για τους δύο τότε πανηγυρίζουμε όλοι μαζί. Μέχρι τότε βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι.

Το δεύτερο σημείο αφορά την φαρσοκωμωδία με την μετακίνηση των «οργανωμένων» στην Λειβαδιά. Προφανώς η απαγόρευση ΔΕΝ θα έπρεπε ν’ αφορά τους ΑΕΚτζήδες της Λειβαδιάς, οι οποίοι και θα έπρεπε να είναι κανονικά μέσα. Κατά δεύτερο λόγο από την απαγόρευση ζημιώθηκε οικονομικά ο Κομπότης και ο Λεβαδειακός. Ωστόσο η φαρσοκωμωδία ΔΕΝ βρίσκεται στα προηγούμενα.

Βρίσκεται στις δύο ανακοινώσεις τόσο της ORIGINAL όσο και της Π.Α.Ε. Ειδικότερα βρίσκεται κατά πρώτον στην επίκληση από την πλευρά των «οργανωμένων» της ίσης αντιμετώπισης και κατά δεύτερον στο γεγονός ότι έστω και εμμέσως απευθύνθηκαν στον Τσίπρα (αφού απευθυνόμενοι στον Βασιλειάδη δεν έβγαλαν άκρη).

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι η ηγεσία του Αθλητισμού (Βασιλειάδης-Συναδινός) εκτελούν τις εντολές αυτών που τους τοποθέτησαν στις θέσεις τις οποίες και τους οφείλουν. Συνεπώς, η απαγόρευση μετακίνησης τύγχανε της έγκρισης «εκείνων που έπρεπε» και δεν την έλαβαν από μόνοι τους. Επιπλέον αν οι «οργανωμένοι» ΔΕΝ έχουν καταλάβει ότι ο Τσίπρας είναι η βιτρίνα της Κυβέρνησης και πως τις ουσιαστικές αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι, τότε ίσως εξηγούνται πολλά. Θα έπρεπε οι «οργανωμένοι» να ξέρουν που ν’ απευθυνθούν για «να βρούν το δίκιο τους». Αν δεν ξέρανε μπορούσαν να ρωτήσουν τον «Διοικητικό». Θα τους έλεγε εκείνος. Τέλος θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει εκ μέρους τους καμία αντίδραση στην κοροϊδία από την πλευρά της Π.Α.Ε., η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όταν ήταν πλέον πολύ αργά για ν’ αλλάξει κάτι μόνο και μόνο για να φανεί ότι αντιδρά κάπως.

Η «αντίδραση» της Π.Α.Ε. είναι από άποψη ουσίας για «κλάματα». Γι’ αυτό και έγινε για το «θεαθήναι». Ακόμα περισσότερο η καθυστερημένη έκδοση της αποδεικνύει ότι η «απαγόρευση» ήταν τουλάχιστον σε γνώση της (πριν εκδοθεί επίσημα φυσικά). Προσωπικά ΔΕΝ θα μας ξαφνιάσει αν σε λίγο καιρό βγεί ο Βασιλειάδης (όπως παλαιότερα ο Κοντονής) και αποκαλύψει ότι την «απαγόρευση» την ζήτησε η Α.Ε.Κ. (όπως το κλείσιμο της «Θ.13» είχε ζητήσει ο Αλαφούζος).

Από δω και πέρα και μέχρι το κλείσιμο του Α’ Γύρου η Α.Ε.Κ. υποχρεούταν να πάρει δύο άνετες και με πολλά γκόλ εντός έδρας νίκες για να κλείσει η χρονιά και να δώσει τουλάχιστον για την Ελλάδα το μήνυμα της «επιστροφής».

 

04 Δεκέμβρη 2017
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 638 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΤΑΝ Η Α.Ε.Κ. ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)