Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; (ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
(ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;)

Κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό στο διαδίκτυο τέσσερα προσχέδια του νέου γηπέδου προκαλώντας απορία αν είναι τα «τελικά» (βλέπε 1, 2, 3, 4). Φυσικά ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τα εγκεκριμένα από την Δ.Α.Ο.Κ.Α. σχέδια τα οποία και από καιρό έχουμε ανεβάσει στην ιστοσελίδα μας (βλέπε εδώ) και στα οποία υπάρχουν οι σφραγίδες του Υπουργείου. Συνεπώς δικαιούμαστε ν’ αναρωτηθούμε για ποιο λόγο κυκλοφόρησαν αυτά τα τέσσερα προσχέδια; Όπως επίσης δικαιούμαστε ν’ αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο ο project manager Ανδριόπουλος συνεχίζει να λέει ψέματα σχετικά με την χωρητικότητα του νέου γηπέδου.

Γιατί, δηλαδή, συνεχίζει να παραπληροφορεί τους ΑΕΚτζήδες ότι η χωρητικότητα θα είναι πάνω από 32.000 θεατές όταν η Άδεια κάνει λόγο ακριβώς για 30.528 θέσεις όπως για πρώτη φορά αποκαλύπταμε με απαοδείξεις στις 21 Νοέμβρη 2017 (βλέπε εδώ). Αν, ωστόσο, θέλει πράγματι να πληροφορήσει τους ΑΕΚτζήδες για κάτι υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα όπως οι κακοτεχνίες που αναμένεται να προκύψουν αν εκτελεστούν κατά γράμμα τα υπάρχοντα σχέδια. Εκτός και αν αυτά είναι εκτός της ειδικότητας του ή αν θεωρεί επικοινωνιακά πιο «πιασάρικο» το ζήτημα της χωρητικότητας.

Η κατασκευή του γηπέδου φαίνεται να προχωρά, αλλά αν προς τα τέλη του χρόνου δεν έχει ξεκινήσει η διπλή υπογειοποίηση ΔΕΝ θα έχει νόημα να προχωρήσει. Γιατί η κατασκευή του γηπέδου έχει σχεδιαστεί με προαπαιτούμενο τη υπογειοποίηση. Μέχρι τότε -και αφού έχει ολοκληρωθεί η Δημόσια Διαβούλευση για την Μ.Π.Ε. της υπογειοποίησης και έχει υπογράψει και ο Δήμος- ας κοιτάξουν να διορθώσουν τις κακοτεχνίες και να προχωρήσουν τα τυπικά για την Α.Μ.Κ. προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στις πολύ μεγάλες πλέον προσδοκίες του συνόλου των ΑΕΚτζήδων.

 

05 Απρίλη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 5808 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; (ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;)