Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ (Η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΜΩΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΗ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
(Η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΜΩΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΗ)

Με δεδομένη την πρωτόδικη απόφαση η χθεσινή νίκη σφράγισε την μαθηματική κατάκτηση του 12ου Πρωταθλήματος της Ιστορίας της. Ωστόσο, απομένουν δύο εκτός έδρας αγώνες καθώς και ο Τελικός Κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ. για να κλείσει η χρονιά και να «κάνουμε ταμείο», ελπίζοντας το βράδυ της 12ης Μάη να γιορτάζουμε το ντάμπλ. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια πραγματική γιορτή τόσο για τον κόσμο όλων των ηλικιών, όσο και για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Βέβαια εκτός των αγωνιστικών υπάρχει και η δικαστική εκκρεμότητα του αγώνα της Τούμπας, η οποία όμως αναλόγως και των αποτελεσμάτων της επόμενης αγωνιστικής ενδέχεται να μην έχει καμία σημασία.

Χθες αποδείχθηκε ότι «ο κόσμος της Α.Ε.Κ.» μπορεί άνετα να σταθεί στο ύψος του. Από κει και πέρα απομένει να σταθεί αντίστοιχα στο ύψος της η Διοίκηση/Ιδιοκτησία της ομάδας. Γιατί σε πείσμα των προβλημάτων που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα κατάφερε πολλά και δημιούργησε πολλές αξέχαστες αναμνήσεις για τους οπαδούς της. Ωστόσο, η επόμενη χρονιά για την Πρωταθλήτρια της καρδιάς μας πρέπει να μπει σε άλλη βάση▪ ειδικά ως προς τη επιλογή παικτών.

Πρέπει από δω και πέρα να σταματήσει η Διοίκηση/Ιδιοκτησία να τζογράρει (κατά βάση) με τις μεταγραφές. Πρέπει να προχωρήσει σε πιο «ποιοτικές» (και άρα πιο ακριβές) επιλογές πάνω και γύρω από τις οποίες να χτίσει την υπόλοιπη ομάδα. Τρία πρόχειρα παραδείγματα τόσο από άποψη αγωνιστικού χαρακτήρα όσο και προσφοράς θα μπορούσαν να είναι οι: Αραούχο, Λιβάγια και Χριστοδουλόπουλος. Οι δύο πρώτοι είναι δανεικοί ενώ ο τρίτος ολοκλήρωσε την υποχρεωτική διάρκεια του συμβολαίου του και απομένει να συμφωνήσει (αν συμφωνήσει τελικά) στην επέκταση του για έναν ακόμη χρόνο.

Παρά τις επιμέρους διαφορές που έχει κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, η κοινή τους συνισταμένη παραμένει. Έχει η Ιδιοκτησία τα λεφτά που απαιτούνται για ν’ αγοράσει τους δύο πρώτους και να κρατήσει τον τρίτο; Μπορούν να υπολογίζουν οι ΑΕΚτζήδες ότι η Α.Ε.Κ. της νέας χρονιάς θα κτιστεί πάνω (και) σ’ αυτούς τους τρείς ή θα πρέπει να προσεύχονται για να «βγουν» τα νέα «λαχεία»;

Μακάρι οι τελευταίες δύο αγωνιστικές και ο Τελικός να είναι το ίδιο όμορφες όπως και ο χθεσινός αγώνας και στις 12 Μάη να πανηγυρίσουμε το ντάμπλ που τόσο ανάγκη έχουν ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου οι ΑΕΚτζήδες.

(Σημείωση: Η φωτογραφία του κειμένου προέρχεται από την ιστοσελίδα www.sdna.gr).

 

23 Απρίλη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 3302 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ (Η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΜΩΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΗ)