Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ
(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΟ)

Αυτό το Σαββατο-Κύριακο είναι από τα πλέον ονειρώδη για κάθε οπαδό πόσο μάλλον για τον ΑΕΚτζή που τόσα έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια εξ’ αιτίας των επιλογών να φουντάρουν η Κ.Α.Ε. και η Π.Α.Ε. για να «καθαρίσουν» από τα χρέη. Σήμερα Σάββατο στέφεται η ποδοσφαιρική ομάδα Πρωταθλήτρια στην Ριζούπολη. Τίποτα καλύτερο και βολικότερο καθώς μέσα σε λίγα λεπτά το πάρτι θα μεταφερθεί στο γιαπί του νέου γηπέδου. Για την μπασκετική Α.Ε.Κ. σήμερα είναι μέρα ανασύνταξης και περισυλλογής, πνευματικής προετοιμασίας των παικτών και κατάστρωσης των πλάνων από τον προπονητή.

Η Κυριακή από την άλλη θα είναι η επόμενη της στέψης για 12η φορά της ποδοσφαιρικής ομάδας ως Πρωταθλήτρια και η μέρα που η μπασκετική θα προσπαθήσει να επαναλάβει την έκπληξη-άθλο του 1968 τούτη τη φορά απέναντι στην Μονακό. Ωστόσο, και οι δύο ομάδες μ’ όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ΑΕΚτζήδων.

Ειδικά η μπασκετική Α.Ε.Κ. μόνο με τη συμμετοχή της στο φάιναλ-φορ έχει κάνει πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δυο-τρείς μήνες πριν. Πόσο μάλλον που πέρασε και στον Τελικό. Εκεί θ’ αντιμετωπίζει μια πολύ πιο ακριβή ομάδα. Μια ομάδα που για να έχει ελπίδες απέναντι της θα πρέπει να εμφανιστεί ιδιαίτερα συγκεντρωμένη και να μην αφεθεί να παρασυρθεί σε κανένα σημείο του αγώνα.

Αν, όμως, η μπασκετική (μ’ εξαίρεση τα πλέι-οφ όπου θα έχει πολύ δύσκολο έργο) έχει κάνει ότι καλύτερο μπορούσε κατακτώντας και το Κύπελλο σε βάρος του Γαύρου, η ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. έχει μια ακόμη παράσταση να δώσει. Έχει τον Τε0λικό Κυπέλλου όπου εκτός από την κατάκτηση του τροπαίου έχει την υποχρέωση να δώσει απαντήσεις και να βουλώσει τα στόματα των ασεβών που σχεδόν δύο μήνες λαϊκίζουν ασύστολα προσπαθώντας να την μειώσουν. Επιπλέον το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου θα είναι η τελευταία παράσταση για αρκετούς παίκτες οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην έξοδο.

Πριν φτάσουμε, όμως, εκεί έχουμε τον μπασκετικό Τελικό▪ εκεί που του χρόνου ενδέχεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός της οικογένειας Γιαννακόπουλων. Επειδή η Α.Ε.Κ. έχει ανάγκη τέτοιες στιγμές αφ’ ενός για να συντηρήσει και αφ’ ετέρου για ν’ αυξήσει τους οπαδούς της οι «πουθενάδες» ευχόμαστε «Καλή επιτυχία» στην ομάδα στον Τελικό με την Μονακό.

(Σημείωση: Οι αρχικές φωτογραφίες προέρχονται από τις ιστοσελίδες www.sdna.gr & www.gazzetta.gr.)

05 Μάη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 3977 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΟ)