Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ… (ΟΥΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ…
(ΟΥΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ)

Τελικά οι επαγγελματίες γλείφτες δεν έχουν ταίρι στο γλείψιμο. Ούτε επαγγελματίες του σεξ δεν είναι τόσο καλοί. Ψάχνουν για την παραμικρή ευκαιρία προκειμένου να κάνουν την τρίχα τριχιά είτε για κακό, είτε για καλό. Το «καλό» της υπόθεσης είναι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν αναλάβει την «υπεράσπιση» και την προώθηση των συμφερόντων της ομάδας τους γράφουν και λένε τα ίδια πράγματα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές. Άλλωστε, περί προπαγάνδας (με οποιαδήποτε έννοια) μιλάμε. Όχι, για κάτι που χρειάζεται πολλές γνώσεις και εξειδίκευση. Όταν, δε, δεν γνωρίζουν πολλά από το θέμα για το οποίο πρέπει να ενημερώσουν το κοινό ΔΕΝ έχουν κανένα πρόβλημα ν’ αντιγράψουν ότι τους πασάρουν έτοιμο.

Χαίρονται με τις χαρές του Βαγγέλη, του Μάκη, των Δημήτρηδων, του Ιβάν και όποιου άλλου «επιχειρηματία» κουμαντάρει τις τύχες της ομάδας που εργολαβικά έχουν αναλάβει να «υπερασπίζονται». Αφού, λοιπόν, έτσι έχουν τα πράγματα δεν χάνουν ευκαιρία όταν τους δοθεί η αφορμή είτε να ξεράσουν χολή κατά των «εχθρών» της ομάδας, είτε να υπερβάλλουν στις χαρές▪ ικανοποιώντας έτσι από τη μια το κοινό και από την άλλη τ’ «αφεντικό» τους. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι να γράφονται πράγματα που δεν στέκουν στην πραγματικότητα ή ΔΕΝ έχουν γίνει ακόμα η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Μετά την προχθεσινή αλλαγή ιδιοκτησίας του προπονητικού κέντρου των Σπάτων διαβάσαμε τα μύρια όσα.

Πρώτο χρονικά ήταν η «δωρεά του προπονητικού από τον Μελισσανίδη στην Π.Α.Ε.». Με βάση τα όσα διαβάσαμε η δωρεά έχει ήδη γίνει. Όχι ότι πρόκειται να γίνει… Δηλαδή, για τα γιουσουφάκια αμέσως μετά τον πλειστηριασμό οι άνθρωποι του «Τίγρη» κατάφεραν σε χρόνο μηδέν να:

  • Ολοκληρώσουν την διαδικασία μεταβίβασης των ακινήτων στην εταιρεία συμφερόντων του Μελισσανίδη.
  • Να υποβάλλουν στ’ όνομα της εταιρείας τ’ αντίστοιχα Ε9 και αμέσως μετά να λάβουν τα πιστοποιητικά με τα οποία η Εφορία βεβαιώνει ότι έχει εξοφληθεί για καθένα τους ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. (τα οποία εκδίδονται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της αίτησης). Αν ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. δεν είναι εξοφλημένος τότε μέχρι να εξοφληθεί πιστοποιητικά δεν βγαίνουν.
  • Να πάνε τα πιστοποιητικά στην συμβολαιογράφο που περίμενε standbyγια να ετοιμάσει την συμβολαιογραφική πράξη της δωρεάς.
  • Να ξαναπάνε στην Εφορία για να εξοφλήσουν τον Φόρο Δωρεάς πηγαίνοντας την απόδειξη εξόφλησης στην συμβολαιογράφο για να την συμπεριλάβει στην πράξη της δωρεάς.       

Αλλά είπαμε τα τσακάλια του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ -όπως και ο «Τίγρης»- δεν καταλαβαίνουν από διαδικασίες. Εμείς, πάντως, στην θέση τους δεν θα γράφαμε τίποτα και απλά θα δημοσιεύαμε την συμβολαιογραφική πράξη της δωρεάς. Αλλά αυτά για τους συγκεκριμένους υπερασπιστές της Α.Ε.Κ. είναι «ευκολάκια» γι’ αυτό και δεν τα κάνουν (εκτός αν τους τα δώσουν έτοιμα).

Μετά την «δωρεά» το επόμενο που διαβάσαμε ήταν το «όνειρο» του Μελισσανίδη να χτίσει ξενοδοχείο με πισίνες στα Σπάτα επεκτείνοντας το προπονητικό. Και στην περίπτωση αυτή τα γιουσουφάκια διόλου ΔΕΝ προβληματίζονται για το γεγονός ότι το ίδιο όνειρο είχε και ο Νοτιάς, αλλά δεν κατάφερε να το πραγματοποιήσει. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να μην ξέρουν.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς καλό είναι να τα επαναλάβουμε ακόμη μια φορά.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του προπονητικού των Σπάτων Νικόλαος Νοτιάς είχε καταφέρει να πάρει από την Περιφέρεια άδεια για την αλλαγή χρήσης της γης στη συγκεκριμένη τοποθεσία, η οποία μέχρι σήμερα είναι προσδιορισμένη μόνο για αθλητικές εγκαταστάσεις. Η τέτοια απόφαση ακυρώθηκε από το δικαστήριο, το οποίο έκρινε ότι η Περιφέρεια κακώς άλλαξε την χρήση της γης μη λαμβάνοντας υπόψη την αρνητική εισήγηση της τοπικής Πολεοδομίας. Έτσι τ’ όνειρο του Νοτιά παρέμεινε όνειρο, το οποίο φαίνεται πως ονειρεύτηκε και ο Μελισσανίδης. Τώρα αν το είδαν στον ύπνο ή στον ξύπνιο αυτό δεν το γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Εμείς πάντως έχουμε τις αμφιβολίες μας κατά πόσον είναι δυνατό η ίδια υπόθεση να κριθεί διαφορετικά (υπέρ της Α.Ε.Κ.), ειδικά μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Εκτός και αν ο «Διοικητικός Ηγέτης» είναι σίγουρος ότι έχει «άκρες» για να πετύχει εκεί που απέτυχε ο Νοτιάς.

Πάντως καλά θα κάνει να κινηθεί πάρα πολύ γρήγορα, γιατί από πολλές απόψεις δεν έχει πολύ χρόνο (ο οποίος τώρα τρέχει σε βάρος του).

06 Ιούλη 2018
παρατηρητήριο.

Διαβάστηκε 825 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κείμενα Παρατηρητηρίου ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ… (ΟΥΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ)